Jeśli ktoś jest ze Szczecina i najpiej zamieszkuje w okolicach Dąbia i interesuje się RPG i D&D to niech się zgłosi... . jakb co mam już GM i jednego gracza ale to stanowczo za mało..
Witam. Tak się składa, że aktualnie mieszkam w Szczecinie i nie mam z kim grać. Co prawda za D&d nigdy zbytnio nie przepadałem, ale można spróbować przełamać lody ;] No i jeszcze jedna przeszkoda: Dąbie ode mnie trochę daleko ( mieszkam na Książąt Pomorskich - Niebuszewo )
Obecnie przez większość tygodnia również mieszkam w Szczecinie ale niestety w samym centrum. D&D znam, ale z zasadami zawsze byłam na bakier niestety <jak dla mnie za dużo turlania >, więc mimo że zawsze z chęcią zagram, to mogłoby Wam się kiepsko ze mną współpracować
Następnym razem, gdy poczujesz się doskonały, spróbuj się przejść po wodzie.
Sorry, że tak późno odpowiadam no ale... Dobra, podaje swój gg, chciałbym się z wami lepiej poznać, nie pójdę na sesję z jakimiś dzieciakami, ani z gościami o 7 lat ode mnie starszymi, nie? Oto moje gg : 5120419
No to i ja się odezwę... Choć D&D znam lepiej z cRPG niż z samych sesji, kiedyś przeczytałem podręczniki(ale nie złapałem :p).
Chętnie się przyłączę, jeśli można; mogę nawet zaproponować lokal: "Fenix", wystarczy zagadać do Prezesa o klucze(chyba, że będzie chciał pieniądze na światło i sanitarkę).
Mieszkam również w samym centrum, ale rowerem dotrę wszędzie :>
Pozdrawiam
Hm. Może być problem z MG. Ten którego ja znam jest równie wiarygodny co ... sam nie wiem co. Po prostu jest mało wiarygodny . Może przejdźmy do spraw ważnych jakimi jest granica wiekowa . Ja mam 16 lat. I nie szukam koleżanek i kolegów, enter . xD
Egh, wszyscy z Centrum. Mimo, że to kłopotlwie, to w ciągu wakacji nie będzie to chyba aż taki prolem. Tylko co z miejscem, Mistrzem i Systemem? To juz duży kłopot.-
Warhammera mogę prowadzić. A jeśli dostarczycie podręcznik na tydzień, dwa, opracuję kampanię w każdym systemie(oczywiście tydzień czy dwa - wolne od pracy :p).
Miejsce jak wyżej, lub czyjaś piwnica, strych... Także w terenie, np na poligonie nad Głębokim.
Ja się na młotka nie piszę, co za dużo to nie zdrowo. Gdyby co jestem w stanie skołować kogoś ekstra. A miejsce zawsze się znajdzie (w najgorszym przypadku Galaxy)
A więc... Myślę, że trzeba się spotać. proponuje tą sobotę około drugiej. nie żeby zaraz organizować sesję, ale żeby sie poznać. To jak? Zainteresowani?
Jeśli można to później, prosiłbym. Albo dnia następnego. Nie wiem, o której wrócę z pracy, ale prawdopodobnie będzie to około 17. A niedzielę(oprócz biegu na arkonce, cholera) mam wolną w całości. A na miejsce proponuję brzeg Odry przy Wyszyńskiego, pod most Długi :p chyba, ze macie lepszy 'środek miasta'.
Łeee... Ja myślałem przed Galaxy, wszak każdy tam trafi.. . Szkoda, że jak na razie tylko Avitto aktywnie odpowiada w tym temacie. inni jakby zapomnieli .
Weźcie pod uwagę, że galaxowo jest duże, pełne ludzi, a w ogóle to śmierdzi więc trzeba obrać konkretne miejsce. Jeśli przy pl. Rodła, to chyba najlepiej wejście do galaxy od parkingu, na parterze. Tam mało tłuszczy.