Krąg M:tG...
-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:
-
- Bombardier
- Numer GG: 4464308
- Kontakt:
Mnie też blok kamigawy się nie podoba, po prostu wg. mnie nie jest to już w starym, dobrym klimacie Magic'a. Może po prostu nie lubie zmian w czymś dobrym? A może rozbrajają mnie dzieciaki które grają ze mną 3 na 1, oni deckami z kamigawy, ja moją (ukochaną....) talią i ja wygrywam?
A apropo kosztów dobrego decka: mój wspaniały deck w całości kosztował mnie 35zł i kartę: Szadek, the lord of secrets
A apropo kosztów dobrego decka: mój wspaniały deck w całości kosztował mnie 35zł i kartę: Szadek, the lord of secrets
-
- Tawerniak
- Kontakt:
-
- Bombardier
- Numer GG: 6330570
- Kontakt:
-
- Tawerniak
- Kontakt:
Wstawię też tutaj, bo możliwe że nie wszyscy wiedzą:
Na stronie głównej wczoraj pojawił się tekst mojego autorstwa, który zawiera sprawozdanie z turnieju prerelease Planar Chaos. Zapraszam do lektury.
Na stronie głównej wczoraj pojawił się tekst mojego autorstwa, który zawiera sprawozdanie z turnieju prerelease Planar Chaos. Zapraszam do lektury.
-
- Tawerniak
- Kontakt:
Re: Krąg M:tG...
Krąg ukazał się już parę razy, więc pewnie większość czytelników jest w stanie wyrobić sobie jako taką o nim opinię. W związku z tym ponawiam apel o komentarze odnośnie kącika. Czy w porządku są proporcje pomiędzy rodzajami tekstów? Czego brakuje? O jakich karciankach chcielibyście poczytać?
-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 5580432
Re: Krąg M:tG...
Korzystając z okazji mam pytanie co do cyklu Architektury Decka - jakie decki chcielibyście zobaczyć? Jaki typ talii wam się najbardziej podoba. I w ogóle czy teksty wam sie podobaja i co byście zmienili, na co chcielibyście mieć kładziony nacisk?
Pozdrawiam
Pozdrawiam