Przyjmijmy ze mam do wydania do 200 złotych, talia miałaby być przyzwoita, nie na turnieje czy coś, ale żeby nie było wstyd się pokazać znajomym.
No i nie, nie chcę startera.
Myślałem o talii dwukolorowej, zapewne czerwono-zielonej bądź biało-czerwonej. Nie chodzi mi o konkretne karty, raczej o jakieś "typy" kart których dobrze używać dla tych talii.
Wasz początek
-
- Mat
- Numer GG: 6781941
Re: Wasz początek
Ostatnio zmieniony sobota, 15 sierpnia 2009, 00:03 przez Matt_92, łącznie zmieniany 1 raz.
A d'yaebl aep arse!
-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 0
oj niestety tak bardzo się na magicu niestety nie znam :/ ale jaki kolor by Ci pasował ??
ja sam mam czerwono - zielona ( kumpel składał) i zielono białą ( tą zaś kupiłem przez internet) i częściej jak gram to gram tą drugą obie jak na razie podstawki
ja sam mam czerwono - zielona ( kumpel składał) i zielono białą ( tą zaś kupiłem przez internet) i częściej jak gram to gram tą drugą obie jak na razie podstawki
-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 0
To zależy od ciebie : bo przeważnie czerwono-zielona składa się z mocnych kritów z do paków i szybkiego wystawiania obrony ... (przynajmniej tak mi tłumaczono i tak zauważyłem w swojej pierwszej tali ) za to czerwono biała miała by mocne krity i ale nie koniecznie dobrą protekcje np prewentował byś ileś obrażeń ale nie tyle ile osoba z talią np biało czarną bądz samą białą