2x po 40 kart (ludzie - zombiaki)
gra jest na pierwszy rzut oka schematyczna (bo zombie ciagle do przodu, a ludzie ciagle blokuja ), ale jest tyle mozliwosci zeby osiagnac swoj cel.
ta gra sie nie nudzi...
warto kupic
Zombiaki
-
- Kok
- Numer GG: 0
Re: zombiaki
Widziałem rozgrywkę a nawet zagrałem raz czy dwa w Zombiaki.
Dlaczego wartą ją kupić?
-prosta
-humor
-29,90 w Empiku
Gra ogółem polega na pojściu do końca "planszy" zombiakami lub zabici ich wszystkich(ludzie).ZOmbi mogą tez przegrać gdy zapadanie świt.(jest to ostatnia karta w talii)
Z kart to zapamietałem kilka:
Pies(zombie)
Zwykły pies zombie.1 HP
tekst pod kartą:Szarik nie umarł!
Mięso(zombie)
Nie pamiętam co robiła ale tekst pod kartą jest świetny!
tekst pod kartą:Łap teściową!
Dlaczego wartą ją kupić?
-prosta
-humor
-29,90 w Empiku
Gra ogółem polega na pojściu do końca "planszy" zombiakami lub zabici ich wszystkich(ludzie).ZOmbi mogą tez przegrać gdy zapadanie świt.(jest to ostatnia karta w talii)
Z kart to zapamietałem kilka:
Pies(zombie)
Zwykły pies zombie.1 HP
tekst pod kartą:Szarik nie umarł!
Mięso(zombie)
Nie pamiętam co robiła ale tekst pod kartą jest świetny!
tekst pod kartą:Łap teściową!
-
- Bosman
- Numer GG: 0
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
Zombiaki są strasznie fajne chodź z deka za proste, co nie zmienia faktu, że zachęcam do ich kupna (tylko 30 złoty, a grania z.... ŁOOOOHOOOO)
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
-
- Marynarz
Poszło zamówienie, zobaczymy, czy Zombiaki fajne ;] Ich przeznaczeniem na razie będzie bycie przerywnikiem na sesjach RPG.
[url=irc://quakenet/tawerna-rpg][/url]
-
- Mat
- Numer GG: 2797417
Kupiłem w Empiku a 30zł przed wakacjami, zabrałem na obóz Aikido i gra zrobiła FURORĘ wśród obozowiczów. Ciągle ją ktoś ode mnie pożyczał, grał chyba każdy (z najstarszej grupy ofc). Polecam dokupienie do gry zestawu kamyczków, jako oznaczniki dmg i podtrzymywacze kart, gdy wieje wiatr
Zaraz po obozie pojechałem z kumplem pod namiot, na działkę. W sumie to nad rzekę, bo nam płynęła środkiem namiotu po deszczu.... Efekt jest taki, że straciłem instrukcje. Byłby ktoś tak miły i zeskanował swoją? Bo nie pamiętam działania każdej karty...
Co do gry: prosta, nieschematyczna, zabawna i wywołuje emocje. Trzeba czegoś jeszcze jak za 30zł?
(no dobra, trzeba: karty są takie sobie, przede wszystkim mają debilny rozmiar i się niewygodnie tasuje)
Zaraz po obozie pojechałem z kumplem pod namiot, na działkę. W sumie to nad rzekę, bo nam płynęła środkiem namiotu po deszczu.... Efekt jest taki, że straciłem instrukcje. Byłby ktoś tak miły i zeskanował swoją? Bo nie pamiętam działania każdej karty...
Co do gry: prosta, nieschematyczna, zabawna i wywołuje emocje. Trzeba czegoś jeszcze jak za 30zł?
(no dobra, trzeba: karty są takie sobie, przede wszystkim mają debilny rozmiar i się niewygodnie tasuje)
Mam niefajną klawiaturę od TPSA i mi kilka klawiszy odmawia posłuszeństwa.
ADVENTURE PLANET czeka na Ciebie! Dołącz do sesji, wczuj się w tej klimat!
-
- Bombardier
- Numer GG: 6330570
- Kontakt:
-
- Mat
- Numer GG: 2797417
Mam niefajną klawiaturę od TPSA i mi kilka klawiszy odmawia posłuszeństwa.