Ludzie... Minimalna ilość wysiłku i M:tG to żyła złota. Grać wystarczy na poziomie średnim, żeby orientować się w środowisku. A potem wystarczy tylko cierpliwość i nieco uporu - resztę odwali za Was wolny rynek. Handel nie jest trudny, jeśli się chce go sensownie uprawiać (mnie się nie chciało nigdy, toteż na M:tG nie zarabiałem - ale też nigdy mi na zarabianiu na nim nie zależało, skoro i kasy wielkiej w tym nie topiłem).
Ale denerwują mnie te marudzenia, że coś jest olaboga-za-drogie...
Polećcie mi karciankę
-
- Tawerniany Bard
- Numer GG: 4825300
Re: Polećcie mi karciankę
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 7515577
Wychodzę z założenia, że jak coś jest droższe to jest też dopracowane. Jednak ze swojej strony polecam Veto, Szlachecką Grę Karcianą. W Tawernie 99 była jej recenzja.
-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 0
Asthner. Mówisz że M:TG to żyła złota. Zgadzam się, ale Jacek chciał karcianke po polsku a Magic jest w pięciu językach, ale nie w polskim. Co do reszty to zgadzam się w zupełności.
Jeśli kochasz to całym sercem, jeśli nienawidzisz to z całej duszy, jeśli walczysz to z całych sił, jeśli umierasz to nie pozwól by poszło to na marne.
-
- Tawerniany Bard
- Numer GG: 4825300
Ależ ja się odnosiłem tylko do dopisku Epyona, który sugeruje, że w M:tG zarabia się na nagrodach. ;)
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:
Imho temat stał się wylęgarnią spamu wszelakiego - bądź co bądź został założony kupę czasu temu, a do tej pory ciężko pracujący na +1 na liczniku górnicy wciąż go odkopują.
Wniosek - zamykam.
Wniosek - zamykam.