Rasa, którą gram najchętniej...
-
- Szczur Lądowy
-
- Szczur Lądowy
Cytuje:
"To krzywdzący obraz gnomów. To nie sa aktorzy rewiowi właśnie postacie złych gnomów sa ciekawsze. No pod względem psychologicznym oczywiście a nie kabaretowym
PS. Gnomy!! Więcej godności!! Rzezie też wam się należą "
Argh!!! jezeli w ten sposób podchodzicie do sprawy do gadac szkoda! Sa i zle gnomy, ale ich wielki urok to jest to co jest potrzebne na sesji... I z tego co wiem to z natury zle nie sa, ale ciekawskie.... a ciekawosc to pierwszy stopien do piekla.... urgh.... <dzwiek przezuwanej rzepy>
"To krzywdzący obraz gnomów. To nie sa aktorzy rewiowi właśnie postacie złych gnomów sa ciekawsze. No pod względem psychologicznym oczywiście a nie kabaretowym
PS. Gnomy!! Więcej godności!! Rzezie też wam się należą "
Argh!!! jezeli w ten sposób podchodzicie do sprawy do gadac szkoda! Sa i zle gnomy, ale ich wielki urok to jest to co jest potrzebne na sesji... I z tego co wiem to z natury zle nie sa, ale ciekawskie.... a ciekawosc to pierwszy stopien do piekla.... urgh.... <dzwiek przezuwanej rzepy>
Rzepa rulez!!!
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Szczur Lądowy
Gnomy, gnomy i jeszcze raz gnomy!
Albowiem powiadam wam: gnomy to zacne stworzenia, zabawne, o wielorakich talentach, w tym magicznym i technicznym. Do tego to bliscy krewniacy krasnali.... a krasnali jakos lubicie
A gdyby nie gnomy? Kto by wymyslil odkurzacz? albo sokowirowke no kto, kto?
Gdyby nie gnomy marny nasz los..... <dzwiek lamanej rzepy>
A gdyby nie gnomy? Kto by wymyslil odkurzacz? albo sokowirowke no kto, kto?
Gdyby nie gnomy marny nasz los..... <dzwiek lamanej rzepy>
Rzepa rulez!!!
-
- Szczur Lądowy
Gnom w zbroji?
Te Runiqu.... a dla takiego gnoma to by sie zbroja znalazla? I kon jaki? Kucyk raczej......
Rzepa rulez!!!
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Trocheiczny Tawerniak
- Numer GG: 3654146
Aasimar z IWD II był ucieleśnieniem moich marzeń o porządnym paladynie Potomek bogów po prostu, prawie zawsze blondyn , innego koloru nie można chyba było mieć. Skóra tez jasna. A Thiefliengi, czyli Diabelstwa (Haer'Dalis był nim chyba) też są swietni, ale nigdy nimi nie gralem (a szkoda).
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
(Sergiusz Jesienin, 1925)
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
(Sergiusz Jesienin, 1925)
-
- Marynarz
- Lokalizacja: z miejsca, gdzie mnie nogi zaniosły ( ostatnio trakt między Mantarem a Skulldust)
- Kontakt:
Tyle, że według zasad (DnD) Aasimar bogiem może być tylko z nazwy, bo mocy boskiej raczej on nie posiada . Lepiej już półniebianin lub coś podobnego. Potężnymi istotami są też półsmoki, a lepiej już smoki:).
Diablę (DnD) praktycznie się nie różni od Aasimara, poza kilkoma detalami, m.in. zdolnościami rzucania ciemności a nie światła i premiami do ukrywania i blefowania, a nie do zauważania i nasłuchiwania no i wyglądem:D. Dobra, ale koniec mechaniki.
Co do wypowiedzi Kamila Mastera, że ludzie potrafią się najszybciej dostosować to wg. mnie lekkie przekłamanie, bo istnieje kupa ras szybciej ewolujących i dostosowujących się do otoczenia, przykładem może być fasma, ( w pewnym sensie) doppelganger.
Diablę (DnD) praktycznie się nie różni od Aasimara, poza kilkoma detalami, m.in. zdolnościami rzucania ciemności a nie światła i premiami do ukrywania i blefowania, a nie do zauważania i nasłuchiwania no i wyglądem:D. Dobra, ale koniec mechaniki.
Co do wypowiedzi Kamila Mastera, że ludzie potrafią się najszybciej dostosować to wg. mnie lekkie przekłamanie, bo istnieje kupa ras szybciej ewolujących i dostosowujących się do otoczenia, przykładem może być fasma, ( w pewnym sensie) doppelganger.
Pałętam się tam i tu, zabijając rzezimieszków, cwaniaków, złodziei, oczyszczam arenę, pałętam się po lesie w nocy, bo jestem niezniszczalny Skrytobójca 10 poziomu ...
Otchłań
Otchłań
-
- Majtek
- Kontakt:
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Szczur Lądowy
-
- Kok