Rasa, którą gram najchętniej...

Kącik Gier Fabularnych
CRD
Pomywacz
Kontakt:

Post autor: CRD »

Radko pisze:podaj nazwe systemu gdzie krasnoludy jedza kamienie ... PODAJ JAKIKOLWIEK SYSTEM GDZIE SIE JE KAMIENIE
A gdzie napisałem, że chodzi mi o kransoludy :D Powiedziałem 'zwyrodnienia' ale skoro to dla ciebie synonimy... no problemo, niech będą krasnoludy ;] Zresztą czemu bronisz tylko ich, a nie na przykład elfików wcinających drewno? Weź sobie zobacz D&D 3,666Edition - tam zniknęła cała dżunga Chult, zżarta przez te przerośnięte korniki, a Spine of the World już jest idealnie płaskim obszarem, dzięki krasnoludom ofkoz.
Poza tym myślałeś, że co spowodowało Kataklizm w Earthdawnie? Oczywiście krasnalki zjazdły za dużo kamcorków i się natura zbuntowała :D
Albo weź sobie takie zakamuflowane krasnoludki z Niekończącej Się Opowieści - one też jedzą kamienie aż im się uszy trzęsą. ;]
Clashes of thoughts, of desires and hope lift you up, straight up to the top of the world!
Radkoff
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 2207328

Post autor: Radkoff »

CRD pisze:
Radko pisze:podaj nazwe systemu gdzie krasnoludy jedza kamienie ... PODAJ JAKIKOLWIEK SYSTEM GDZIE SIE JE KAMIENIE
A gdzie napisałem, że chodzi mi o kransoludy :D Powiedziałem 'zwyrodnienia' ale skoro to dla ciebie synonimy... no problemo, niech będą krasnoludy ;] Zresztą czemu bronisz tylko ich, a nie na przykład elfików wcinających drewno? Weź sobie zobacz D&D 3,666Edition - tam zniknęła cała dżunga Chult, zżarta przez te przerośnięte korniki, a Spine of the World już jest idealnie płaskim obszarem, dzięki krasnoludom ofkoz.
Poza tym myślałeś, że co spowodowało Kataklizm w Earthdawnie? Oczywiście krasnalki zjazdły za dużo kamcorków i się natura zbuntowała :D
Albo weź sobie takie zakamuflowane krasnoludki z Niekończącej Się Opowieści - one też jedzą kamienie aż im się uszy trzęsą. ;]
Cardinal ... zart dlugi, ale niesmieszny ...
Obrazek Ty... Ty... ZŁY jeden, oddaj nam edycję postów...
CRD
Pomywacz
Kontakt:

Odnoszę wrażenie, że masz do mnie pretensje, iż tracisz poczucie humoru. :)
Clashes of thoughts, of desires and hope lift you up, straight up to the top of the world!
Waltos
Mat
Mat
Numer GG: 6635964

Post autor: Waltos »

Siarap! Pokłóćcie/pogadajcie se gdzie indziej, to nie chat/czat/hat/chwat/szmat/mat/kat/płat/lat :P
Ale żeby nie było offtopicowania, to bym sobie kiedyś zagrał sesję takim skalnym golemem... ciekaw jestem, jakby to było... albo kornikiem - gigantem, co by był niebywale mądry... :P
żyję
Khazar
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: Khazar »

Tja, albo... pokemonem! :P Już widzę walkę taką postacią ("No to ja używam Ataku Pnączy." "Ale twój trener nie wydał takiego polecenia." A trenerem jest MG ;-)).

Rajah: Ach, pokemony doskonale nadają się do podpalania, miażdżenia, siekania i rozpruwania, na Allaha. I na dodatek świetnie smakują grillowane. Smakują tak... niewinnie :twisted:.
Obrazek
Kamil Master
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Kamil Master »

Elfy to chuderlaki raz walniesz i sie w pół łamia małpy nadrzewne
Krasnoludy to pijaki i chleje najgorszeżule jakie widziałem takie niby dobre ale to krety i najlepiej to chyba nakopaniu sie znają oczywiście też tyłkó
elfice tylko z rodu elfów są spoko
ludzie to najlepsza rasa najszypciej sie przystoswuje i wogule potrafi przejąć Każde rzemiosło
A halfingi to takie przydupaski i łotry małe
Dante
Mat
Mat
Numer GG: 3604434
Kontakt:

Post autor: Dante »

Ludzie to najgorsza rasa. Ponieważ natura pcha ich do zdrady i zła. Najpotężniejsze są Pół Smoki i Pół Elfy jedyne istoty doskonałe.
Radkoff
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 2207328

Post autor: Radkoff »

Dante pisze: Najpotężniejsze są Pół Smoki i Pół Elfy jedyne istoty doskonałe.
Pół-Smokami nie mozna grac, Pół-Elfy ... pfffff bez urazy, ale one sa traktowane przez ludzi i elfy jak Żydzi w XX w. przez nas [ludzi z "reala", nie mowie o wszystkich, ale o roznych prawicowcach ].
Obrazek Ty... Ty... ZŁY jeden, oddaj nam edycję postów...
Lord of Dorkness
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Lord of Dorkness »

No właśnie dlatego są najlepsi bo dzięki zdradzie i złu opanuja cały świat :D a resztę zamknie się w rezerwatach haha! :twisted:

A powiedz co jest lepszego w pół smoku niż w całym smoku? :P
Dante
Mat
Mat
Numer GG: 3604434
Kontakt:

Post autor: Dante »

Radze poczytać (Księge Potworów i Księge MP) Są tam zasady pozwalające wcielić się w pół Smoka looknijcie też na sesje kamien dusz. Do tego żydzi ?? Pół Elfy to łącznicy Elfów z krasnoludami i problemy są tylko gdy pół El prowadzi sprawe ludzie vs Elfy bo wtedu każda strona osądza go o stronniczość.
Darkelfft
Marynarz
Marynarz
Lokalizacja: z miejsca, gdzie mnie nogi zaniosły ( ostatnio trakt między Mantarem a Skulldust)
Kontakt:

Post autor: Darkelfft »

Ciekawie by się grało doppelgangerem lub fasmą (DnD), zabijasz jakiegoś szlachcica, podszywasz się pod niego i żyć nie umierać...:)
Pałętam się tam i tu, zabijając rzezimieszków, cwaniaków, złodziei, oczyszczam arenę, pałętam się po lesie w nocy, bo jestem niezniszczalny Skrytobójca 10 poziomu :D...
Otchłań
Niziolica
Szczur Lądowy

Post autor: Niziolica »

Ja mam słabość do D&D i wszelkiego rodzaju szablonów- postaci, które pod wpływem danego zdarzenia zmieniają zarówno swój podtyp, jak i rasę. Grałam już wszelkiego rodzaju likantropami, wampirami (Piękna sprawa...), pół- smokami, pomrokami, zjawami etc. Z mojego doświadczenia wynika, że najciekawszą i najbardziej klimatyczną "hybrydą rasowo- klasową" jest pół- smok z elfa zaklinacz (Skupioy oczywiście na zauroczeniach lub iluzji), zaś munchkinem: upadły paladyn takiego np. Velsharoona/ Nekromanta, elf, wampir :twisted: ...
Co do klasycznych ras, moim zdaniem warte uwagi są tylko elfy i ludzie. Lubię skrajności, ale nie 160 cm wzrostu.
Koniec z tym!
CRD
Pomywacz
Kontakt:

Ale elfy przeważnie mają 1,6m wzrostu... :roll: :wink:

Może mała lista najciekawszych postaci z jakimi się zetknęliście/zrobiliście? U mnie zdecydowanie wysoką pozycję zajmują:
- Mag nienawidzący czarów - ilekroć rzucił jakiś czar, czuł do siebie wewnętrzną nienawiść, wyrzuty sumienia i dogłębny smutek... Toteż przed każdą walką musiał się nieźle upić by stłumić 'kaca moralnego' (albo zastąpić go normalnym, pijackim - whatever :) ) co oczywiście owocowało nieco chaotycznym rzucaniem czarów... :P
- Makiaweliczny niziołek-barbarzyńca z przerostem ego i ambicji... Ktokolwiek wspomniał o jego niskim wzroście kończył z toporeczkiem w... ekhm, no niekoniecznie głowie ;]
Kamil Master
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Kamil Master »

ja twierdze że najlepsza rasa jest ludzkość bo najszybciej potrafi sie dostosować :?
Naru
Pomywacz
Kontakt:

Post autor: Naru »

Rasą czy plagą :?:.
Picked up the wallet and slipped out side
Walked around and walked around and walked around town
I found my nerve and a good place to hide
Only to find no cash inside uh-huh

Oh well I guess that's just the way that it is
Don't bother none
GnomesYo
Szczur Lądowy

Post autor: GnomesYo »

Gnomy to jest to!!!
Panowie i panie, powiedzcie czy jakas rasa wprowadza na sesje wiecej humoru co milujacy rzepe i technike gnom.....
Ku chwale Garla Swietlistozlotego!!!
Rzepa rulez!!!
Lord of Dorkness
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Lord of Dorkness »

Naru pisze:Rasą czy plagą :?:[/quotes]

'apfff..' :roll:
Możesz rozwinąć? :P
GnomesYo pisze:Gnomy to jest to!!!
Panowie i panie, powiedzcie czy jakas rasa wprowadza na sesje wiecej humoru co milujacy rzepe i technike gnom.....
Ku chwale Garla Swietlistozlotego!!!
To krzywdzący obraz gnomów. To nie sa aktorzy rewiowi :P właśnie postacie złych gnomów sa ciekawsze. No pod względem psychologicznym oczywiście :roll: a nie kabaretowym :)

PS. Gnomy!! Więcej godności!! :evil: Rzezie też wam się należą :P
Obrazek
EDYCJA!!!EDYCJA!!!EDYCJA!!!EDY...
ODPOWIEDZ