ulubiony charakter

Kącik Gier Fabularnych

ulubiony charakter

praworzadny dobry
8
5%
neutralny dobry
23
13%
chaotyczny dobry
34
20%
praworzadny neutralny
7
4%
neutralny
26
15%
chaotyczny neutralny
35
20%
praworzadny zly
17
10%
neutralny zly
11
6%
chaotyczny zly
13
7%

Liczba głosów: 174
Xardas
Pomywacz

Post autor: Xardas »

A ja zagłosowałem na chaotycznie zły, bo lubie grać złymi typkami :arrow: :twisted:
rock, rock, rock, rock i jeszcze raz rock.......
Goth
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 20804960
Kontakt:

Post autor: Goth »

jesli trzeba juz klasyfikowac (czego wiekszosc nie lubi) to chaotyczny neutralny bo tak wlasnie mozna uciec ramom klasyfikacji... bo niech ktos scharakteryzuje taki charakter
narazie brak
Olszak
Pomywacz
Kontakt:

Post autor: Olszak »

Neutral good bo lubie dobro ale co ci dobrzi robią mnie nie obchodzi
Hehe I'm master antyYoda.
I have a power.
Rhysode
Pomywacz

Post autor: Rhysode »

Ja wybrałem chaotyczny zły :twisted: , a dlaczego?
Bo ciemna strona mocy jest fajna.................
BearClaw
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 9458038
Kontakt:

Post autor: BearClaw »

Neutralny dobry jest według mnie najlepszy - dobro zawsze zwycięzy ( w co ja wierze 8) ), ale taki już jestem... A ciemna strona wiedzie w mork, a w mroku czai sie zatruty krzok :P 8)
Wszystko przemija w milczeniu, a milczenie spowija wszystko...
LOD
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: LOD »

Ciężko mi było wybrać gdyż Warhammeroski podział jest nieco szczuplejszy. Ale wsumie to gram albo dobry albo najczęściej neutralny (mający wszystko w zadzie) albo zły. Nigdy chaotyczny ani praworządny.
Jelcyn
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 9025892
Kontakt:

Post autor: Jelcyn »

Prawdziwie neutralny to mój ulubiony charakter. Daje nieograniczoną swobodę, a tak poza tym to moje postacie zawsze są samotnikami z własnym kodeksem moralnym nigdy nie stosującymi się do zasad(czym zawsze wkurzam MG)
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
draziw
Szczur Lądowy

Post autor: draziw »

Ja zwykle gram złodziejem lub bardem i chaotyczny neutralny jest jak znalazł. Czasami jednak wybieram maga i wtedy charakter jest mi obojętny.
"Shit happen sometimes"
Seth
Tawerniak
Tawerniak

n.dobry

Post autor: Seth »

Tak, bo tak.
A na serio, dlatego że neutralny dobry bohater nie jest ograniczany przez żadne prawa i działa wyłącznie w zgodzie z własnym sumieniem i dla ogólnego lub indywidualnego dobra. Taki koleś jest po prostu prawdziwym hero! Byle tylko umiał jeszcze przecwaniaczy kogo trzeba i miał styl. Przykład: Cary Elwes w Robin Hood: Faceci w Rajtuzach. :)
Seth
Mu! :P (ja przynajmniej działam pod przykrywką)
http://www.pajacyk.pl/- wstawic do zakładek i klikać raz dziennie! NATYCHMIAST!
laRy
Kok
Kok

Re: n.dobry

Post autor: laRy »

Seth pisze: A na serio, dlatego że neutralny dobry bohater nie jest ograniczany przez żadne prawa i działa wyłącznie w zgodzie z własnym sumieniem i dla ogólnego lub indywidualnego dobra.
a jak ja gram to chce miec sumienie w glebokim powazaniu lub go wogle niemiec :D to sie mg niemoze przyczepic, a gra sie ciekawiej. moje postacie kantuja u kazdego handlarza (no chyba ze mi sie zdarzy zagrac jakims dobrym), morduja w ciemnych uliczkach, kradna, gwalca, pala (fajke i domy :D), itp. do dobrych to raczej niepasuje.

ale jak ktos lubi to prosze bardzo!
Iskendarian
Pomywacz

Post autor: Iskendarian »

Tylko i wyłącznie neutralny. Ten charakter najbardziej pasuje do łowcy, całkowita niezależność, działanie według własnego kodeksu moralnego i nie opowiadanie się po żadnej ze stron. Według mnie jest to najlepszy charakter, jeśli chce się manipulować innymi w sposób... hm, "subtelny" ;] Zawsze można wybrać to, co w danej chwili jest dla nas najlepsze i mistrz gry się nie przyczepi ;]
"Bez przerwy pić też się nie da, więc się dokształcam"
Dark_Voyager
Marynarz
Marynarz

Post autor: Dark_Voyager »

Neutralny dobry
Dlaczego? Z charakteru posiadam nutkę neutralności, a dobry dlatego, że brzydzę się jak ktoś z drużyny lub BN (chaotyczny zły) przypuśćmy, że podchodzi do żebraka na ulicy i brutalnie sztyletując go na lewo i prawo, krzyczy jednocześnie aby leżący na wpół martwy człowiek błagał go o litość (dosłownie ręce opadają)

Dark_Voyager
milosz500
Pomywacz
Kontakt:

Post autor: milosz500 »

Oddałem głos na neutralny, bo to jaki charakter przybiorę zależy od mojego samopoczucia :D
Szukam gracza w WGW ze Środay Wlkp. proszę o kontakt
[email protected]
gg.6993567
Craw
Bosman
Bosman
Numer GG: 5454998

Post autor: Craw »

Troche zle interpetujecie neutralnosc. Wg mnie to jest raczej dazenie do zachowania rownowagi i wystrzeganie sie opowiadania sie po stronie dobra lub zla, gdyz wszystko ma swoje miejsce we wszechswiecie.

Jesli np widzicie zebraka, to mu nie pomozecie, bo takie jest jego miejsce w spoleczenstwie.
Gość

Post autor: Gość »

Neutralny to osoba tak samo zła jak i dobra, więc jak mówię, że to zależy od mojego nastroju, to właśnie tak jest, i całokrztałt właściwie pozostaje neutralny :!:
Craw
Bosman
Bosman
Numer GG: 5454998

Post autor: Craw »

No wlasnie nie zbyt. Od nastroju to zalezy wszystko u ch. neutralnego. Neutralny nie pomoze biedakowi, bo ma dobry fajny dzien. Tak samo go nie zabije, bo zle spal. Takie akty to zabuzenie rownowagi, a neutraly dazy do tego, by rownowage zachowac, ew przywrocic.

Kumpel mio kiedys mowil o ekstremalnej neutralnosci. Powiedzmy ze jest jakas bitwa. Ogolnie po jednej stronie jest kilku wojownikow o charakterze neutralnym. No wiec jak ta strona zaczyna wygrywa, to oni dla zachowania rownowagi przechodza na strone przegrywajaca ^^
Dziwne to, ale tak dziala :P
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Craw pisze: No wiec jak ta strona zaczyna wygrywa, to oni dla zachowania rownowagi przechodza na strone przegrywajaca ^^
Dziwne to, ale tak dziala :P
Troche bzdura... W takim razie chcąc zachowac neutralność mogą po prostu wygrać z jedna strona a potem wyrżnać sojuszników - ale jak ich zabija to opowiedza sie po stronie pierwotnie przegranych - a jesli tak to przegrani wygraja a nie powinni do tego dopusciuć - innymisłowami - takie postrzeganie neutralności powinno kończyć sie samobójstwem... Żeby nie było, ze "neutralni" wygrali...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
ODPOWIEDZ