MG - super gość. Wymyśla zaj***ste przygody, lepsze niż w podręcznikach. Sesje są robione pod graczy, żeby mogli zrobić/znale
źć to po co wyruszyli w podróż. Na pro
śbę graczy wymyśla zagadki i questy na myślenie, chocia
ż jak n
a_razie "te najtrudniejsze" były, aż na zbyt proste... Ale stara się chłopak i za to ma plus.
G1 - Fangor, Elf Łowca. Wszędzie szuka strzał, a zachowuje się tak jak by strzała była jego bogiem... Cierpi na chorobę umysłową i każdemu wmawia, że śmierdzi... (bo tak mu się wydaje). Po za tym ma blizne na brzuchu, jak go opuszczałem nad pułapką... i blizne na czole, bo nie trafiłem jak mu amputowałem ręke (ręke ma przyszytą, czy co oni tam z nim zrobili...). Wszystko przeszukuje (tak na wszelki wypadek

) i cały czas ukrywa się w cieniu (przynajmniej pr
óbuje). Przez wszy
stkich nazywany jest "Terminatorem Łuku" (w pierwszej przygodzie wybił 2 z 4 przeciwników Furią Urlyka, zanim zdążyli podejść...).
G2 - Yordi, Krasnolud Tarczownik (ja

). Zwyczajna puszka (chodź jeszcze nie cała

), chocia
ż ma na sobie także szatę z kap
turem. Biega z przeklętym runicznym toporem, który zdobył przez przypadek rozwiązując "super trudną zagadkę...". Czuje się troche jak Golum z Władcy Pierścieni (jestem BARDZO zazdrosny o topór, bo to jest część przekleństwa - zazdrość i podejrzliwość jeśli chodzi o ten topór). Ma bardzo niekonwencjonalne pomysły jak np: otwieranie drzwi "sztuczką z halabardą" czy "rozbrajanie pomieszczenia przy pomocy pająka/szczura".
G3 - Heru, Elf Uczeń Czarodzieja. Wszystkich rozbraja. Po za rozbrajaniem, jeśli chodzi o walkę, to lubi pomachać do przeciwników... Broni swo
ich towarzyszy rękoma i nogami. Wszystko chce wynegocjować, przez co najkrótsza rozmowa może trwać wieki (aż mu się uda

). Nie zawsze jest na sesjach (troche na przemian z G4).
G4 - Ellya, Człowiek Łowca Nagród. Dziewczyna MG (chodź MG jest sprawiedliwy i jej nie faworyzuje! A to chyba rzadkość, prawda?). Wszystkich by rabowała. Zgarnia wszytko co jest sporo warte. Jako jedyna kobieta w drużynie, przydaje się do odciągania uwagi płci męskiej. Strasznie szybko się męczy podr
óżując gdzieś i czasem trzeba odpoczywać 2 razy dziennie.
Ogólnie drużyna (wraz z MG) jest (według mnie) bardzo udana. Jedyny mankament to to, że strasznie rzadko gramy. :/ Ale jak już gramy to jest super.

Długie i ciekawe sesje. Każdy jest zadowolony, aż do mom
entu kiedy trzeba kończyć :/