Wojna o Wiarę

ODPOWIEDZ

Oceń:

1
1
33%
2
1
33%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
5
0
Brak głosów
6
1
33%

Liczba głosów: 3
PeterMaster
Pomywacz
Kontakt:

Wojna o Wiarę

Post autor: PeterMaster »

skasowalem bo jak widac nie ma sensu wystawiac czegos :P tym bardziej ze pisze jak pisze :P
Ostatnio zmieniony niedziela, 27 sierpnia 2006, 10:11 przez PeterMaster, łącznie zmieniany 1 raz.
Arvani
Pomywacz

Post autor: Arvani »

Nie jestem specjalistą i ciężko mi to ocenić, ale sądzę, że chyba ci się troche nie udało to co chciałeś osiągnąć przez to opowiadanie. Zresztą moge się mylić, ale mi się nie podoba. Nie przejmuj sie jednak mną. Są inni, mądrzejsi :wink:
PeterMaster
Pomywacz
Kontakt:

Post autor: PeterMaster »

nie przejmuje sie :P ja mam dopiero 16 lat ;) wiec wiele przede mna :P
Grrrrrrrr Jestem PeterMaster.... przyszły władca świata więc strzeżcie się.
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

:arrow: Równoważniki zdań. To strasznie zubaża i tak ubogi tekst.
:arrow: Silisz się na nie wiadomo jak podniosły styl a wychodzi Ci wiersz pisany prozą. Ale nie jest to ani proza, ani wiersz - wiec co? Jakieś granie Twojej duszy...
:arrow: Jak się przez kilka linijek (jednozdaniowych akapitów?) zdanie kończy wykrzyknikiem to to wyglada bardzo dziwnie.
:arrow: Takie pomieszanie z poplątaniem... Tego sie nie da czytać.
:arrow: Jakieś zaczerpnięcia z Biblii, ale na dobrą sprawę jakieś to takie sztuczne i dziwne.
:arrow: Nie wiem - dla mnie beznadzieja, 1. Nie przejmuj sie jednak mną. Są inni, mądrzejsi :wink:

Już wiem - tego słowa mi zabrakło: BEŁKOT!
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Arvani
Pomywacz

Post autor: Arvani »

Odczuwam to samo Bazyl- bełkot. Może nazwać to balladą :)?? Chłopak odczuwa potrzebę napisania czegoś wielkiego i wyniosłego. Może powinienes przerzucić się na poezję, PeterMasterze?
ODPOWIEDZ