Cała w czerwieni,
Zatopiona w atłasie
Okryta nagością
Kolejnego dnia od nowa
Sprzedawała swe ciało za bezcen,
Rozdawała duszę
Cichymi jakby niechcianymi jekami;
Odartą z dumy
Życie rzuciło do Twych stóp -
Wyciągnołeś rękę,
Więc wstała,
By zrobić kilka kroków
I znów upaść -
Nimfomanka !
"Nimfomanka"

-
- Mat
- Numer GG: 1668791
- Kontakt:
"Nimfomanka"
Mój świecie rozpal duszę moją, aż do końca! Mój świecie zamień duszę w cząsteczkę słońca! Niech świeci w mroku, niech rozjaśnia dni parszywe! Chcę mięc gorączkę! (...) Ogrzej mnie, miłości, której nie znam jeszcze(...)ogrzej mnie!

-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
hmm wiersz przypomnial mi o pewnej osobie ktora niewiedziec czemu przestala byc aktywna na forum :/
niemniej jednak bardziej pasuje mi okreslenie prostytutka niz nimfomanka lub poprostu Ku...rwa.
Coż wiersz nie jest ambitny choc na pewno miał być z racji charakteru i tematyki jaka porusza niemniej jednak nie tedy droga nie ten styl nie ta forma i jakos takl zbyt doslownie i pospolicie sugerowal bym bardziej dosadnie albo metaforycznie... wogole wszystko burzy się na koncu z tym odkrywczym stwierdzeniem Nimfomanka a moze przedstawieniem nam podmiotu hmmm niewiem za duzo rzeczy mi się tu gryzie nie moge wydac pozytywnej opinii... ale moge wstrzymac się z oceną
Pozdrawiam autorke, ktora mimo słabszych tekstow ma tez kilka naprawde dobrych.
niemniej jednak bardziej pasuje mi okreslenie prostytutka niz nimfomanka lub poprostu Ku...rwa.
Coż wiersz nie jest ambitny choc na pewno miał być z racji charakteru i tematyki jaka porusza niemniej jednak nie tedy droga nie ten styl nie ta forma i jakos takl zbyt doslownie i pospolicie sugerowal bym bardziej dosadnie albo metaforycznie... wogole wszystko burzy się na koncu z tym odkrywczym stwierdzeniem Nimfomanka a moze przedstawieniem nam podmiotu hmmm niewiem za duzo rzeczy mi się tu gryzie nie moge wydac pozytywnej opinii... ale moge wstrzymac się z oceną
Pozdrawiam autorke, ktora mimo słabszych tekstow ma tez kilka naprawde dobrych.

-
- Kok
- Numer GG: 3374868

-
- Mat
- Kontakt:

-
- Mat
- Kontakt:

-
- Kok
- Numer GG: 3374868
Ehh... gdzież mi tam dziękować. Wiem, wiem, zachowałem się jak Dżentelmen ale bardzo mi miło że mogłem pomóc tak pięknej, pięknie piszącej pannie o tak słodziutkiej gadce. Może byś wystawiła ocenę fachowym okiem eksperta moje amatorskie wierszyki? Bardzo proszę. Przyda mi się opinia zawodowca.
jak piszę ortografy to nie poprawiaj... po wkurzamy BAZYL'E