Wyznanie wiary

?

1
0
Brak głosów
2
0
Brak głosów
3
0
Brak głosów
4
1
33%
5
1
33%
6
1
33%

Liczba głosów: 3
Neprijatel
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Re: Wyznanie wiary

Post autor: Neprijatel »

Jezusmaryja. Psycholog. Wizjonerka. Psioniczka. Jakżesz ty mnei poznałaś poprzez kilka rozmów na GG, no, no. Powtórzę: odpieprz się ode mnie. Przypieprzaj sie do wierszy, opowiadań, postów na forum, ale odchrzań się od osoby.

W moich tekstach interpunkcja jest jak najbardziej poprawna. A po twoich widzę, że może wydawać ci się inaczej, bowiem sadzisz niezłe byki.

No i niech będzie koniec tenisa. Dla mnie - nic się nie stało, jedna rozegzaltowana dziewczyna to trochę jednak za mało, aby poważnie rzutowało to na jakiejkolwiek mojej działalności. TRPG sobie chwalę - dlatego też żadnej zmiany w moim podejściu do komentowanych tekstów nie będzie. Czyli? Każdy wiersz wychodzi od stwierdzenia "tekst jest słaby". I ma sie bronić. Uczymy się poprzez wytykanie sobie błędów.

Przed każdym moim postem proszę dodawać sobie "moim skromnym zdaniem". Każdy ma prawo do wyrażenia własnej opinii.

Dla mnie sprawa jest niebyła i serdecznie pozdrawiam Aurorę, dziewczę nazbyt ekspresyjne.
leżę, patrzę w podłogę i nie chcę.
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

No prosze. Napisałem iscie niechrześcijański wiersz to i zachowanie iście nie chrześcijańskie.

Pozwólcie, że dodam swoje trzy zdania.
Gdzie sie podziała polana? Miejsce gdzie każdy dawał tekst i spodziewał się rzetelnej krytyki? Zamiast ocen (No w sumie są, ale wiecie i tak o co mi chodzi) mamy przgadanki i grę w szachy

Aurora Nepowi wieze, to ten jej konika. Modle się, żebym doczekał zdrowy umysłowo końca tej partyjki. Próbowałem złagodzić sytuację- nie dało się.

Nep i Aurora maja u mnie dużego minusa- Dlaczego? Nie obchodzi mnie teraz ocena wiersza czy to, że prywatnie was nawet lubię. Że z Aurorą sie świetnie konwersuje a z Nepem współpracuje. Mam gdzieś co każde z was mysli o interpunkcji, powtyce, starozytności i innych"duszy mej biadolenie".

Po prostu zachowujecie sie jak dzieciaki. Jak duże dzieci kłócące sie o Lego. I nie ważne kto zaczał i kto ma skończyc. Jezeli natychmiast
nie dacie sobie siana, to naprawdę zaczne was traktowac jak dzieci, a gołosłowny nie jestem.

Spójrzcie na Phovena. Mimo iz często bywa irytujący (eee...no sam wiesz...) i potrafi konkretnie zgnoić człowieka to zachowuje się z klasą.
I nie chce żadnych usprawiedliwień typu "ona wykorzystała gg" czy "on zachowuje sie jak dzieciak".

Dajcie sobie spokój, co?

To pisał Ja- Kacper wnerwiony samozwańczy Alucard A.
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Aurora
Mat
Mat
Numer GG: 1668791
Kontakt:

Post autor: Aurora »

Ej sorry Alucard... nie klaszcz u Rubika, co? On obraził moją starą !

<hahaha> tak mi sie jakos nasunelo czytając Twój komentarz.
Nie wiem czy to sytuacja... czy to Ty Al tak na mnie działasz bo trochę Cie znam :D ale.... uśmiałam sie serio :p i aż mi ten zabawny tekścik na myśl przyszedł.

Kocham Cie Mistrzu Ciętej Riposty... Prawie tak samo jak siebie. I pamiętaj - nie mów tego, czego ja bym nie powiedziała.

Wiem, że mnie uwielbiasz.
Wiesz, że mnie pragniesz.
;-)
Mój świecie rozpal duszę moją, aż do końca! Mój świecie zamień duszę w cząsteczkę słońca! Niech świeci w mroku, niech rozjaśnia dni parszywe! Chcę mięc gorączkę! (...) Ogrzej mnie, miłości, której nie znam jeszcze(...)ogrzej mnie!
Neprijatel
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Post autor: Neprijatel »

Poszedl maly Jasio do cyrku i tak sie zlozylo, ze musial usiasc w pierwszym rzedzie. Rozpoczal sie wystep i na arene wychodzi Klaun Szyderca. Podchodzi do Jasia i pyta:
- Jak masz na imie?
- Jasiu.
- A wiec Jasiu, czy ty jestes glowa krowy?
- Nie.
- A czy ty jestes tulowiem krowy?
- Nie.
- A wiec Jasiu, ty jestes dupa wolowa!! HAHAHA!!! (zasmial sie szyderczo Klaun Szyderca).
Smutny Jasio wrocil do domu, opowiedzial wszystko tacie, na co ten mu mowi:
- Jasiu, jutro tez pojdziesz do cyrku.
- Ale jak to? Do cyrku? A Klaun Szyderca? Znowu bedzie sie smial.
- Nie martw sie Jasiu, tym razem pojdzie z toba Wujek Staszek Mistrz Cietej Riposty.
No i tak sie stalo. Nastepnego dnia poszli Jas i Wujek Staszek Mistrz Cietej Riposty do cyrku, usiedli w pierwszym rzedzie i czekaja na wystep Klauna Szydercy. Wychodzi wiec Klaun Szyderca na arene i zaczyna swoj znany wystep. Podchodzi do Jasia pyta:
- Jasiu, czy ty jestes glowa krowy?
Na co Wujek Staszek Mistrz Cietej Riposty:
- Spierdalaj !
http://www.spierdalaj.org - spadłem z krzesła, kiedy to kiedyś zobaczyłem :P

Fakt, dałem się sprowokować, wiedziałem, że to głupie, ale mi ulżyło. Aurorka? Piona? Wybaczam i proszę o wybaczenie ;), Aluś był lektorem a ja lektorem dalej jestem :P
leżę, patrzę w podłogę i nie chcę.
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

Uff

(Najkrótszy post w historii tawerny :D)
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
ODPOWIEDZ