Panorama

?

1
0
Brak głosów
2
1
17%
3
2
33%
4
1
17%
5
1
17%
6
1
17%

Liczba głosów: 6
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Re: Panorama

Post autor: Alucard »

AC pisze: Alucard: to ty pisałeś wyrzuty powiększoną czcionką w jednym z tematów. 10 minut w Laboratorium Mengelego to cała wieczność - zwłaszcza, gdy jesteś testem "eliksiru niewidzialności".
Owszem, czas to pojęcie względne, ale mówilismy o konkretnym przypadku, jakim było 10 min. wymieniania zdań.
AC pisze:Pytanie jest zapętlone i teoretycznie nieskończone - cokolwiek odpowiesz dodaj jeszcze jedno moje "czemu" i gdy już zabraknie ci odpowiedzi okaże się, że jedyna dobra odpowiedź i jak najbardziej prawdziwa to "nie wiem".
Scio me nihil scire, co? Otóz ukazałem taka panorame, gdyż
primo: Chciałem wskazać na kilka problemów zwiazanych z życiem miejskim i nie ukazać jego tylko z pozytywnej strony
Secundo:Była to hiperbola oczywiście, ponieważ takie nagromadzenie negatywnych zjawisk rzadko występuje. Opis nie jest REALISTYCZNY

Oto odpowiedź. Poezja może, ALE NIE MUSI opisywac otaczającej nas rzeczywistości W SPOSóB REALISTYCZNY.Często mozna posłuzyc sie naturalizmem co wlaśnie zrobiłem. Odsyłam do "sonetów z chałupy'
AC pisze: A co powiesz o argumentach Narmo'a i Neprijatel'a?
Neprijatel odwołał sie do przekazu i środków, a nie powiedział "nie bo nie", a Narmo ma u mnie duzy autorytet dzięki wielu inteligentnym wypowiedziom świadczącym, że na poezji zna sie jak mało kto. Tyle w tym temacie.

Podkreślam, że nie mam na celu Cie urazić. Po prostu nie za bardzo się dogadujemy na forum ;)
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Re: Panorama

Post autor: Eglarest »

ok ja od siebie krotko powiem
trafia do mnie
podoba mi sie
poprawnie