LIST OTWARTY

ODPOWIEDZ
Aurora
Mat
Mat
Numer GG: 1668791
Kontakt:

LIST OTWARTY

Post autor: Aurora »

Chciałam kilka słów wyjaśnienia.

Wiersz "Żal boskiego orszaku" był jedynie parafrazą pracą nad tekstem w zasadzie plagiatem bo nie podałam tej podstawy, czyli, że jest to praca na utworze TSA. Chciałam przeprosić i wyjaśnić, że pozostałe utwory nie są plagiatem.

Popatrzcie sami.. po co? Nie znamy się.. Po co mi słuchać przychylności i komplementów na temat nie moich utworów. Musiałabym mieć naprawdę chore ego, żeby w czymś takim doszukiwac się przyjemności dla samej siebie.

Tak więc oznajmiam iz pozostałe teksty są naprawde moje. Ktoś powiedział, ze niektore hasla są znane.. tak bo niektore sposptrzerzenia są tak znane i powtarzane, że po prostu są pospolite i nudne i dlatego.., ale czasem dobrze użyc coś takiego by wiersz nadawał się dla każdego odbiorcy - zawierał głębię i banały... By przesłanie było widoczne dla wszystkich.

Poza tym.. ostanio robiłam zbiór tekstów w jedną całość, gdyż rozważam ich publikację w formie tomika poezji - dlatego też mogą zniknąć z forum tawerny... Oczywiście jeżeliby mi się udało :). A trudno wydawac książkę z nie swoimi utworami.. Już wydawnictwa umieją to sprawdzić. Myślę, że to też jakiś argument.

Jeszcze raz przepraszam, zaufanie będe odbudowywała i mam nadzieję, że mi się uda. Do błędu się przyznaję i przyznaję, że było to głupie, a nawet dziecinne, że nie pomyślałam o czymś, za co kiedyś kogoś sama bardzo agresywnie upomniałam.

Pozdrowienia dla wszystkich twórców.
Jeżeli ktoś chce więcej wyjasnien, czy rozmowy, lub czegokolwiek 1668791 zapraszam na PW.

P.S.: Pozostałe utwory możecie sprawdzić.. Nie wiem - wpisywać w google, albo jakoś nie wiem. Jeżeli ktoś je wcześniej publikował to będą w sieci. Jeżeli nie.... to chyba logiczne, że ja tez nie mgołam ich wziac z nieba :).
Od razu uprzedzam, że może wyświetlić się moja stronka - wild-smile.blog.onet.pl lub cześć literacka forum ogame.pl :), gdzie publikuje jako BadGirl. Pod tym samym pseudonimem zresztą piszę bloga.
Mój świecie rozpal duszę moją, aż do końca! Mój świecie zamień duszę w cząsteczkę słońca! Niech świeci w mroku, niech rozjaśnia dni parszywe! Chcę mięc gorączkę! (...) Ogrzej mnie, miłości, której nie znam jeszcze(...)ogrzej mnie!
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

Dobra
Wierzę Ci... Kogo jak kogo ale twoje wiersze mi sie podobają niezwykle. Poza tym stanowia swoistą całośc i maja za dużo cech wspólnych aby Cie o plagiat posadzać.
Przepraszać nie musiałaś, ale to miło, że chciałaś wyjaśnic tę sprawę. Na przyszłość- jeżeli nawiązania sa tak wyraźne to zaznacz na początku, do czego się odwoływałaś

Twoje konto znowu czyste ;)
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

Ok cieszę się że to tylko parafraza wktorej zabrakło wyjaśnienia a nie plagiat z premedytacja :)

Pisz dalej !

pozdrawiam
ODPOWIEDZ