Już nie wierzę w ciebie człowieku,
Ponieważ nawet nadzieja w Twych oczach
Jest próżna i zawistna
Jakby utopiona w mirażu hedonizmu;
Straciłam wiarę w ciebie człowieku
Zwyczajnie jak gubi się klucze -
Kalendarium masek
Jak alter ego do jutra wieczorem
Wcale nie bawi mojej osoby;
Jeżeli zechcesz
Możesz mnie uratować
Przed tym zgubnym ateizmem -
Zostań nagi bez swoich kłamstw
I otul serce najprostszą prawdą...
"Bo straciłam wiarę w ciebie człowieku"

-
- Mat
- Numer GG: 1668791
- Kontakt:
"Bo straciłam wiarę w ciebie człowieku"
Mój świecie rozpal duszę moją, aż do końca! Mój świecie zamień duszę w cząsteczkę słońca! Niech świeci w mroku, niech rozjaśnia dni parszywe! Chcę mięc gorączkę! (...) Ogrzej mnie, miłości, której nie znam jeszcze(...)ogrzej mnie!

-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
Auroro pozwol ze podniose ci poprzeczke - weszłaś w etap dobrego pisania ale będe tez bardziej wymagający wobec Ciebie 
wydaje mi się że jest to dość przeciętny tekst a jednoczesnie jest zbyt neiczytelny dla odbiorcy. Niewidze tu tego elementu zaskoczenia umiera tez gdzies duch ktorego thnelas w kilka innych swoich tekstow.
mysle że tekst na tle innych tu na forum jest bardzo dobry ale jak na twoje możliwości
no to 3.
oczywiscie nie oceniam

wydaje mi się że jest to dość przeciętny tekst a jednoczesnie jest zbyt neiczytelny dla odbiorcy. Niewidze tu tego elementu zaskoczenia umiera tez gdzies duch ktorego thnelas w kilka innych swoich tekstow.
mysle że tekst na tle innych tu na forum jest bardzo dobry ale jak na twoje możliwości

oczywiscie nie oceniam

-
- Mat
- Numer GG: 1668791
- Kontakt:

-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
Auroro
Tak jak z wieloma twoimi utworami, mam pewien problem
Pojedyncze wersy wręcz powalają, rzucają na kolana i nie pozwalają się podnieść. Niestety całość już nie działa tak na odbiorcę ( nie mówię że wiersz jest zły, czy choćby przeciętny. Bardzo mi sie podoba tylko... no brakuje mu tego czegoś )
Stawiam -4 właśnie za te powalające frazy ( "tak jak gubi się klucze"... Nie wiem co w tym jest ale mnie rozgromiło )
Czytanie twoich wierszy jest dla mnie przyjemnością
Tak jak z wieloma twoimi utworami, mam pewien problem
Pojedyncze wersy wręcz powalają, rzucają na kolana i nie pozwalają się podnieść. Niestety całość już nie działa tak na odbiorcę ( nie mówię że wiersz jest zły, czy choćby przeciętny. Bardzo mi sie podoba tylko... no brakuje mu tego czegoś )
Stawiam -4 właśnie za te powalające frazy ( "tak jak gubi się klucze"... Nie wiem co w tym jest ale mnie rozgromiło )

Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Czerwona Orientalna Prawica