Rozdroża
-
- Bombardier
- Kontakt:
Rozdroża
Rozdroża
Ostatnio zmieniony czwartek, 19 czerwca 2008, 00:54 przez Neprijatel, łącznie zmieniany 1 raz.
leżę, patrzę w podłogę i nie chcę.
- Katarzyna
- Majtek
- Numer GG: 0
Re: Rozdroża
Ehh nie trafia do mnie niestety, jednak :
" czeka,
aż dojdzie. Śpiew,
czarna kawa. "
kojarzy mi się z seksem (a swoją drogą prawie wszystko mi się kojarzy z seksem, więc mogę się mylić ^^)
czeka aż On/Ona dojdzie, śpiew (o tak xD) i kawa, która jest jak symboliczny papieros po udanym seksie
Pewnie to tylko moje wynurzenia, ale nic nie poradzę, że tak to właśnie widzę.
" czeka,
aż dojdzie. Śpiew,
czarna kawa. "
kojarzy mi się z seksem (a swoją drogą prawie wszystko mi się kojarzy z seksem, więc mogę się mylić ^^)
czeka aż On/Ona dojdzie, śpiew (o tak xD) i kawa, która jest jak symboliczny papieros po udanym seksie
Pewnie to tylko moje wynurzenia, ale nic nie poradzę, że tak to właśnie widzę.
-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
Nie nie nie
NIE NIE NIE NEP...
Nie wolno
Nie, błagam Cie Tylko nie dadaizm dwa... wiersz, z którego czytelnik mimo wytężenia całego mózgu nie wyczyta nic a nic jest ZUY
Ale dobra... można pójść za wojaczkie więc... Wiersz z którego za cholere pierona nic nie wyczytasz i w dodatku nie ma on potężnego ładunku emocji jest ZUY
w ogóle nie działa. I nie trafi do mnie argument, że nie zrozumiałem, ze jestem niewrażliwy/głupi, że przekaz jest taki a taki.
Po prostu nie
To właśnie co mi przyszło na mysl pierwsze- dadaizm, wycinki z gazet.
Chioćby nie wiem jak nowoczesny byl to wiersz (bo wiem, że idziesz twardo w stronę nowoczesności... ale to temat na inną rozmowę) to NIE IDŹ W STRONĘ ŚWIATŁA
NIE TAAM NEP, NIE TAM
Dobra. Czuje sie jak Jezus trochę...
Nie oceniam
NIE NIE NIE NEP...
Nie wolno
Nie, błagam Cie Tylko nie dadaizm dwa... wiersz, z którego czytelnik mimo wytężenia całego mózgu nie wyczyta nic a nic jest ZUY
Ale dobra... można pójść za wojaczkie więc... Wiersz z którego za cholere pierona nic nie wyczytasz i w dodatku nie ma on potężnego ładunku emocji jest ZUY
w ogóle nie działa. I nie trafi do mnie argument, że nie zrozumiałem, ze jestem niewrażliwy/głupi, że przekaz jest taki a taki.
Po prostu nie
To właśnie co mi przyszło na mysl pierwsze- dadaizm, wycinki z gazet.
Chioćby nie wiem jak nowoczesny byl to wiersz (bo wiem, że idziesz twardo w stronę nowoczesności... ale to temat na inną rozmowę) to NIE IDŹ W STRONĘ ŚWIATŁA
NIE TAAM NEP, NIE TAM
Dobra. Czuje sie jak Jezus trochę...
Nie oceniam
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Czerwona Orientalna Prawica
-
- Bombardier
- Kontakt:
Racja. Przegiąłem pałę Ale myślę, że jak za kilka godzin wrzucę cały tryptyk, całość stanie się jaśniejsza
leżę, patrzę w podłogę i nie chcę.