"jestem dzbanem pełnym żywej i martwej wody, starczy, bym się lekko nachylił, a cieką ze mnie same piękne myśli, (...) tak więc właściwie nawet nie wiem, które myśli są moje i ze mnie, a które wyczytałem" B. Hrabal
"jestem dzbanem pełnym żywej i martwej wody, starczy, bym się lekko nachylił, a cieką ze mnie same piękne myśli, (...) tak więc właściwie nawet nie wiem, które myśli są moje i ze mnie, a które wyczytałem" B. Hrabal
Oczekują: A nuż... - Etenanesa Koronka babki. - Etenanesa Do Ciebie. - Etenanesa On. - Etenanesa Rozczarowana. - Etenanesa "Samotnia" - Sparrow Legenda o krabie - frycek Dziewczę z bzem - Carchmage Na pamiątkę, dla M. - Ouzaru
T-RPG nr 83: Ja - Etenanesa O ludziach - Falandar Nike z Samotraki - Siostra
T-RPG nr 84 Krzyk - Etenanesa Dziewczę z bzem - Carchmage Na pamiątkę, dla M. - Ouzaru A nuż... - Etenanesa
Na publikację ciągle czekają: Koronka babki. - Etenanesa Do Ciebie. - Etenanesa On. - Etenanesa Rozczarowana. - Etenanesa "Samotnia" - Sparrow Legenda o krabie - frycek "To moje alter ego?" - Jassmina
T-RPG nr 85 Do Ciebie. - Etenanesa Koronka babki. - Etenanesa "Samotnia" - Sparrow
Na publikację ciągle czekają:
On. - Etenanesa Rozczarowana. - Etenanesa Legenda o krabie - frycek "To moje alter ego?" - Jassmina Jej dłonie - innocent Z okna - Carchmage Fraszka I - Eglarest Rain. - Etenanesa Memento te hominem esse - milunia
T-RPG nr 86 On. - Etenanesa Rain. - Etenanesa Z okna - Carchmage Fraszka I - Eglarest
Na publikację ciągle czekają: Rozczarowana. - Etenanesa -87 Legenda o krabie - frycek - 87 "To moje alter ego?" - Jassmina Jej dłonie - innocent - 87 Memento te hominem esse - milunia - 88 Poeci - Caramelo - 87 Oda do pióra - Carchmage - 87 Samotność - Carchmage - 89 Chcę - Carchmage - 88 Sub Iove frigido - Carchmage - 87 Czerwiec - Carchmage - 89 Dolina - Carchmage - 88 Topolowy most - Carchmage - 89
T-RPG nr 87 Poeci - Caramelo Jej dłonie - innocent Sub Iove frigido - Carchmage Oda do pióra - Carchmage Legenda o krabie - frycek
T-RPG nr 88 Koniec świata - Etenanesa Więzienie - ALUKARD Dolina - Carchmage Chcę - Carchmage Memento te hominem esse - milunia
Odnośnie nowych publikacji sprawa wyglada tak, ze bede w kaciku zamieszczal w pierwszej kolejnosci teksty, ktore czekaja juz od dluższego czasu i powstrzymam sie z zupelnymi nowosciami.
Przyczyna tego jest sesja zimowa i wszystkie nieprzyjemnosci z tym zwiazane. Mowiac krotko - czas nie pozwala mi na taka dyspozycyjnosc jaka mialem 2-3 miesiace temu. Po przeprawie z egzaminami zrobie porzadek na forum, ocenie najnowsze teksty i ustale kolejke do publikacji.
Nikt - Aurora Sankt Petersburg - Alucard Marzenie - Carchmage Ona - Alucard Ojciec - Alucard Z pamiętnika mordercy: Dzień pierwszy - Alucard Objawienie - Elvordhine
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...