Szkoda, że niżej niż jeden się nie da wystawić. No ale odważny kolega jest, że się nie bał krytyki

Nie udało się. Wiersz jest tandetny jak setki innych pierdół.komodor pisze:Cóż w wierszu mym starałem się stawiać przede wszystkim na innowacyjność.
To twoja opinia. Jak widać nie trafionakomodor pisze:pisząc go w sposób śmiały, a przy tym dowcipny.
Masz pecha koleś. Trafiłes na forum na turpistę, fana kaskaderow literatury i poetów wyklętych. Przede wszystkim zas Wojaczka i Baudelaire'a (Bo to on nieuku o tym pisał) Jak mówiłem, błędem bylo porownywanie się do mistrza. Baudelaire był innowacyjny- ty jesteś niesmaczny. On był śmialy- Ty masz jakieś dziwne fantazje seksualne. On tworzył cos wielkiego- z ciebie póki co się wszyscy śmieję (I pada twój argument, ze z niego też. Jego krytykowano za śmiałosć. Ciebie za brak umiejętności pisania i glupotę). On byl wielki- Ty zenujący.komodor pisze:Byłem ciekaw czy uda mi się napisać wiersz który będzie oddziaływał na ludzi w sposób taki, w jaki oddziaływał (nie pamiętam nazwiska, w każdym razie ten poeta(może ktoś wie z klasyki), który to do ukochanej pisał że będą ją robaki zżerały).
Bez urazy, ale oryginalny jak gowno na chodniku. Większosć zawiesi na nim wzrok.komodor pisze:Co do jednego jestem pewien- jest on bardzo oryginalny, o czym może chociażby świadczyć ilość osób które go przeczytała.
Pocieszę CIę. Tytuł jest tak samo "doskonaly" jak wiersz.komodor pisze:Wiem że tytuł jest najsłabszą częścią wiersza, ale zawsze była to dla mnie najtrudniejsza część wiersza.
Mimo starań - zupełnie Ci sie nie udało.komodor pisze:Cóż w wierszu mym starałem się stawiać przede wszystkim na innowacyjność, pisząc go w sposób śmiały, a przy tym dowcipny.
Nie bądź wiecej ciekaw. Przynajmniej tego.komodor pisze: Byłem ciekaw czy (...)
Nie no - to zdanie jest na pewno dowcipne i śmiałe - omal się nie sturlałem z krzesła.komodor pisze:Co do jednego jestem pewien- jest on bardzo oryginalny, o czym może chociażby świadczyć ilość osób które go przeczytała.
Tu już sie zupełnie nie zgodzę.komodor pisze:Wiem że tytuł jest najsłabszą częścią wiersza
Nienawidze Cię.Phoven pisze: Ps. Aluś - podpisywanie sie pod każdym komentarzem jest pretensjonalne - Nyano ma tu całkowitą racje ;>