Wiesz niby używane ale kto ma kase na "brand new" skoro i tak na te używane dają gwarancje ;p
Ja na tym mam 2.8ghz x2 jakbyś chciał to spox, mam tu też karte graficzną 512, mogli byśmy się może dogadać

A co do baldura to pewnie, że będe grał !

Będę dalej też napierdalał w konsolowe typu Nethack czy też mudy, jaram się takimi starymy produkcjami zwłaszcza, że mam zajawke na programowanie i robię sobie takie proste programy/gry na konsole takie pisane, lubie takie starsze tematy

Napewno nie przestanę grać w te oldschoole co prawda też pogram w coś nowszego ;p Ja się w grach bardziej jaram fabuła niż grafiką dlatego rok produkcji mniej dla mnie znaczy bo z takiego samego powodu jaram się czytaniem bo otoczenie sam mogę tworzyć w głowie, tak samo jak ze starszymi grami, czy pisanymi czy też tymi ze słabszą oprawą graficzną, cała akcja dzieje się w ludzkiej wyobraźni i to jest super

Bo jak powiedział Einstein - "Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza, bo choć wiedza wskazuje na to, co jest, wyobraźnia wskazuje na to, co będzie"

Pozatym wyobraźnia ma nieograniczone pole popisu podczas gdy ramy wiedzy są ściśle zamknięte :p