ja skończyłem wczoraj i jestem wysoce usatysfakcjonowany, choć wystawienie dobrej oceny tej grze to naprawdę ciężka misja...
PS Każdy antychryst powinien w AC2 zagrać dla ostatniej misji - boskie wrażenie robi

wszystko poprawione, choć ostatniego punktu... nie rozumiem-poprawili walkę
-gra jest mniej monotonna
-ma choć odrobinę logiki
-nie zwalono zabójstw jak w jedynce
A jak to sobie wyobrażałeśjokemaster pisze:Batman Arkham Asylum lepsze. Bo co to za gra o zabójcy działającym w ukryciu skoro każde morderstwo kończy się spektakularną ucieczką przez całe miasto i eksterminacją kilkunastu strażników.
Batman też nie miał. A mimo to umiał kucać skradać się czyli robić rzeczy które każdy morderca powinien umieć zrobić.gregory16mix pisze:A jak to sobie wyobrażałeśAltair nie miał snajperki
![]()
Poza tym każdy z celów miał przy sobie goryli do ochrony. I nie musiałeś nikogo zabijać uciekając
![]()
Arkham Has Moved!!!!!!!111111!!!!11Aras pisze:umówmy się, że Batman nie mordował osób trzymających władzę w Wenecji tylko pionków z wymalowanym ryjem... jestem ciekaw jakby to po cichu zrobił gdyby wyszedł ze swego zamkniętego arkham.
Thief, Tenchu anyone ;p ?jokemaster pisze: Tak wiec za kilka miesięcy zobaczycie jak powinna wyglądać dobra skradanka z otwartym światem.
Recenzja świetnaAras pisze:jokemaster - mówisz to na podstawie trailera, który pokazał tonę gameplayu, right?
btw jeżeli ktoś jest bardziej zainteresowany i umie czytać, to może sobie sprawdzić pewnąfanowską recenzję Assassin's Creed II