Baldurs Gate Wrota Baldura
Baldurs Gate Wrota Baldura
Bardurs jest ciekawa gra ale nie gralem przez neta.Jezeli ktos gral to niech opowie czy wogole ktos tam gra i takie tam rzeczy.Co znalazl,najtrudniejszy qest i wiele innych.Chetnie bede czytal wasze odpowiedzi.Mozecie pisac kim najlepiej(weglug was)sie gra.
-
- Tawerniak
- Kontakt:
Eghm, coś trzeba Ci wyjaśnić. BG w multi to to samo co BG w singlu, tylko że możesz walczyć ramię w ramię z kumplami. No i nie ma tutaj osobnego serwera (jak np. sławny BattleNet), tylko ty albo kolega zakładacie takowy na swoim kompie, a druga osoba (czy tam ilu was jest) się podłącza. Jak coś przekręciłem to proszę o sprostowanie .
-
- Tawerniak
Dokladnie tak jestKiwi pisze:Eghm, coś trzeba Ci wyjaśnić. BG w multi to to samo co BG w singlu, tylko że możesz walczyć ramię w ramię z kumplami. No i nie ma tutaj osobnego serwera (jak np. sławny BattleNet), tylko ty albo kolega zakładacie takowy na swoim kompie, a druga osoba (czy tam ilu was jest) się podłącza. Jak coś przekręciłem to proszę o sprostowanie .
"Czlowieka mozna zniszczyc, ale nie pokonac"
Ducha nie mozna ani zniszczyc ani pokonac.
Ducha X - nawet nie pytaj
Ducha nie mozna ani zniszczyc ani pokonac.
Ducha X - nawet nie pytaj
-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 2197747
Śmiem twierdzić, że multi i single w Balurku to jednak nie to samo Przygoda a i owszem ta sama, ale zupełnie inaczej się gra. Razu pewnego wraz z dwoma znajomymi od NWN postanowilismy zagrać sobie w baldurka II. Wyszła niemal "papierowa" sesja! Bawiliśmy sięprzednie. Od 21 do 5 rano nie wyszliśmy z lochów Irenicusa, a biegliśmy tylko do wyjścia. Wczesniej umóiliśmy się, że "nie znamy" przygoddy i gramy "na powaznie" czyli bez myszkowania np. po lochach zakłądając, ze nasze postacie są naprawde przestraszone i chcą jak najszybciej sięwydostać... no ale cóż, było nas trzech złych i to nie mogło dobrze wpłynąć na nasze interakcje Było nas dwóch bardów ico chwila tłukilśmy się na pięsci bo jeden drugiem "podkradł rym", godził nas najczęście jczarodziej rzucając na nas pajęczynę albo inne oplątanie, żebyśm yprzestali się bić Do dzisiaj to wspominam jako moją najlepszą sesję w cRPG
-
- Marynarz
-
- Marynarz
- Numer GG: 9458038
- Kontakt:
W Baldurs Gate w multi pograć teraz chyba można tylko po sieci.. Przez GS raczej tego nie zrobisz, ponieważ już w to się nie gra. Jak chcesz w cRPGa pograć przez neta i przez GS to jednym z popularniejszych jest FTBOS (Fallout Tactis)... A i tak opanowanie i odpowiedni dobór charów jest, no cóz dość wymagany... A wracając do tematu, to jak nie sieć lokalna - to ewentualnie jakaś kawiarenka internetowa, ze sprawną siecią wewnętrzną i odpowiednim doborem kumpli... Innej opcij nie widzę, jeśli nie masz włąsnej sieci domowej...
Wszystko przemija w milczeniu, a milczenie spowija wszystko...
-
- Marynarz
- Lokalizacja: Negative Material Plane, Fortress of Regrets (Bytom)
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Lokalizacja: Negative Material Plane, Fortress of Regrets (Bytom)
- Kontakt:
Ja mam pytanie. Zaciąłem się w wierzy Durlaga na bodajże trzecim poziomie podziemii. Tym z wielkim dywanem z sobowturniakiem i dwoma posągami-przełącznikami. Zdobyłem wszystkie kamienie otwierające i nie wiem jak ich użyć. Narzazie udało mi się dostać tylko do saali treningowej i pierwszej części sypialni! Pomocy!
Lukas
Lukas