Gry komputerowe ogólnie
-
- Majtek
- Kontakt:
Gry komputerowe ogólnie
Tu na tym teamcie piszecie o waszych ulubionych grach!!! możecie zasięgnąć pomocy od innych użytkowników. Tipsy/Tricki i inne. I TO WSZYSTKO NA TYM WŁAŚNIE TEMACIE!!!
DESTRACTION TRAUCERS
-
- Trocheiczny Tawerniak
- Numer GG: 3654146
Największy z Wielkiej Trójcy ERPEGÓW (uwaga, to tylko moje zdanie) - Icewind Dale II. Gra piękna i wspaniała. Druga z moich ulubionych gier to Sacred.
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
(Sergiusz Jesienin, 1925)
-
- Bombardier
-
- Mat
- Kontakt:
Podzielam twoje zdanie, Carchmage. Icewind Dale II to faktycznie cudo wśród eRPeGówek. Wysuwa się na czoło całej tej menażerii. A jeśli chodzi o mnie to lubię cRPG, strategie, trochę shootery i (uwaga, uwaga) PRZYGODÓWKI! Niestety, ten gatunek powoli umiera (jest jednym z najstarszych gatunków gier i powoli dogorywa). Robi się coraz gorsze gry w tym gatunku. Oczywiście zdarzają się perełki (jak Syberia, czy seria Monkey Island), ale to są wyjątki. Większość to gniotki. Niektóre darmowe, autorskie przygodówki, są o niebo lepsze od tych na rynku. Taka jest, niestety, prawda. Ciekawe, czy i RPG-ówek czeka ten los w przyszłości? (zaraz któryś z adminów powie "Wypluj to słowo" (i to pewno Asthner)).
Wypluj to słowo. - dop. Asthner
(Nie wiem, czemu uważasz, że to ja powinienem napisać, ale skoro nalegasz... Oponowałbym, gdybyś przewidywał zagładę karcianek. ;P
[O! Asth, od kiedy jesteś adminem? Czemu się nie pochwaliłeś? ;-P - dop. MAd Phantom]
Piłem do "Asthner", nie "admin". Swoją drogą, muszę zwrócić BAZYLowi na to uwagę. ;P - dop. Asthner
[Lud już uczynił Cie kró... adminem! Teraz czas oficjalnie sięgnąć po władzę! Rewolucja! Do mnie! Do mnie! obstawiajcie wynik! stawka 1 do 2! Na każą wpłaconą kopiejkę wypłacam zwycięzcy jej połówkę! ;-P - dop. MAd Phantom]
Wypluj to słowo. - dop. Asthner
(Nie wiem, czemu uważasz, że to ja powinienem napisać, ale skoro nalegasz... Oponowałbym, gdybyś przewidywał zagładę karcianek. ;P
[O! Asth, od kiedy jesteś adminem? Czemu się nie pochwaliłeś? ;-P - dop. MAd Phantom]
Piłem do "Asthner", nie "admin". Swoją drogą, muszę zwrócić BAZYLowi na to uwagę. ;P - dop. Asthner
[Lud już uczynił Cie kró... adminem! Teraz czas oficjalnie sięgnąć po władzę! Rewolucja! Do mnie! Do mnie! obstawiajcie wynik! stawka 1 do 2! Na każą wpłaconą kopiejkę wypłacam zwycięzcy jej połówkę! ;-P - dop. MAd Phantom]
-
- Bombardier
-
- Mat
- Kontakt:
Tak, faktycznie byli tacy kolesie. Raz się wsłuchałm w ich rozmowę. Mówię wam, naprawdę warto. Ci kolesie są przezabawni. Podobnie jak cała gra. Była to jej II część. Chyba najlepsza. Nie grałem w jedynkę (niestety). Ale grałm w III część. Była... ech... no cóż... była denna, mówiąc delikatnie. Z grafiką to się spóźnili chyba o jakieś 3 lata, bo tak dennej 3D to aj jeszcze nie widziałem. Dowcipy są czasem fajne, ale w niektórych miejscach zbyt wulgarne (jak kogoś to śmieszy, to fajnie). A to tylko wierzchołek góry lodowej. Rozpisywać się tu nie będę, to nie mam zamiaru zajmować niepotrzebnie miejsca na serwerze .
-
- Mat
- Numer GG: 3604434
- Kontakt:
-
- Majtek
- Kontakt:
Hej, wiecie co...Graliście może w Icewind dale ale część pierwszą? Ja mam ją na dysku, ale znudziło mi się bo niemogę przejść takiego jednego momentu. Czy ID 2 jest lepsze?????
Co do Deus Ex to naprawde zajefajna giera przeszedłem całą i....chyba przejde se jeszcze raz polecam nie tylko tym którzy lubią shooter'y.
Jeśli chodzi o przygodówy to grałem w "Simon the Sorcerer". Cooltoffa gra o niekoniecznie wspaniałej grafice. "Larry 7" Też był fajny ale wole Simona.
Hej, Dante a którą część Commandosa lubisz??
!!obecnie gram w cs'a!!
Co do Deus Ex to naprawde zajefajna giera przeszedłem całą i....chyba przejde se jeszcze raz polecam nie tylko tym którzy lubią shooter'y.
Jeśli chodzi o przygodówy to grałem w "Simon the Sorcerer". Cooltoffa gra o niekoniecznie wspaniałej grafice. "Larry 7" Też był fajny ale wole Simona.
Hej, Dante a którą część Commandosa lubisz??
!!obecnie gram w cs'a!!
DESTRACTION TRAUCERS
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Trocheiczny Tawerniak
- Numer GG: 3654146
Icewind Dale II? Hm, ono jest nie tyle co lepsze od jedynki, ono jest NAJlepsze Jedynka mnie deczko zniechęciła, poniewaz zaraz po Kuldahar są krypty w potwornie dużych ilosciach... ale mam zamiar sie za nia wziąć.
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
-
- Majtek
- Kontakt:
Ja w swojej kolekcji Commandosów nie mam niestety żadnej z części ale kiedyś miałem... pierwszą część. Okropnie się nią zachwycałem, bo naprawde była fajna.
A jaką postacią w Diablo 2, bądź 1 lubicię grać, która wam się najbardziej podoba??!!
P.S.Na tym temacie proszę nie pisać o Crackach i zassaniach, bo MAt mi zamknie temat.
A jaką postacią w Diablo 2, bądź 1 lubicię grać, która wam się najbardziej podoba??!!
P.S.Na tym temacie proszę nie pisać o Crackach i zassaniach, bo MAt mi zamknie temat.
DESTRACTION TRAUCERS
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Mat
- Kontakt:
hm jesli chodzi o mnie to mam wiele ulubionych gier: DeusEx, Hopkins FBI (wiem wiem nei kazdemu sie podoba:P) potem lubie BG2, Q3 - swego czasu bylem calkiem niezly HL (b. genialna gra gralem w nia dlugo po premierze i zakochalem sei w niej mimo ze byly jush na rynku takie fpp jak Q3, w kotrego takze pogrywalem) Morrowind, a z nowszych gierek: Commandos Doom3, ProEvo3. Jesli chodzi o D2 to mailem barba 7x poziom nie pamietam ktory hmm.. moze mi sie jeszcze jakies tytulyu przypomna to je tutaj walne :]
-
- Majtek
- Kontakt:
Ja w D2 najbardziej lubiałem grać Barbarzyńcą i Zabójczynią. Masz rację dsadfga_atadf_a Half-Life jest ponoć fajny, ale nie uwierzycie (wstydzę się:P) nigdy jeszcze nie grałem w HL...no...nareszcie...powiedziałem to!!! hehehe jaka ulga Fakt mam Q3 i gram czasem z qmplami, ale my raczej na osiedlu preferujemy CS'a, i moim zdanie CS jest lepszy od Q3 choć trudno porównać te 2 gry. Miałem kiedyś Hopkins FBI, nawt mi się podobalo choć nie zachwycało.
Ej dante czy to prawda że im dalsza częsc commandosa tym jest trudniejsza i gorsza? Czy raczej to tylko pogloski?? (to pytanie jest nie tylko do Dantego jeśli ktoś zna odpowiedz na nie niech pisze)
Ej dante czy to prawda że im dalsza częsc commandosa tym jest trudniejsza i gorsza? Czy raczej to tylko pogloski?? (to pytanie jest nie tylko do Dantego jeśli ktoś zna odpowiedz na nie niech pisze)
DESTRACTION TRAUCERS
-
- Mat
- Kontakt:
no fakt im nowszy commandos tym trudniejszy.. Ja sie z tym musze zgodzic. Ostatnio tez sobie pogrywalem w CS ale tego najnowszego i musze przyznac ze gierka fajna ale mialem za duze tyly wiec zrezygnowalem z niej bo zazwyczaj dostawalem łomot. HL jest naprawde dobra gra mozna w nia zagrac nawet teraz po wielu latach od jej premiery i tak gra wciagnie i tutaj apeluje do wszystkich, ktorych nie grali w HL ZAGRAJCIE W NIEGO CHOĆBY JUTRO!!
-
- Marynarz
- Kontakt:
Ja najbardziej lubię Gothic: Noc Kruka, Newerwinter Nights+dodatki(w szczególności HotU), BG2 i Thief'a (niestety w 3 nie grałem bo mam za słabego kompa a to właśnie 3 jest najlepsza)
Wszystkie powyższe gry są u mnie na pierwszym miejscu
Na drugim jest tyle że za długo by wymieniać
A w HL też nie grałem (i bardzo tego żałuję) ale może w przyszłości
Wszystkie powyższe gry są u mnie na pierwszym miejscu
Na drugim jest tyle że za długo by wymieniać
A w HL też nie grałem (i bardzo tego żałuję) ale może w przyszłości