![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Mam nadzieje że wyjdzie....
A Ty Pita jesteś tak jak ja,mój tata i mój kumpel fanem serii Diablo?
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Na pewno nie jestem anty-fanem, lecz i jakąś mocną miłością do owej serii nie pałam. Uważam H&S za przyjemny i miły gatunek, świetnie mi sie grało w Diablo 1 i 2 na PC, w Diablo na PSXa. RoLW na DC, czy LOTR: RoTK na GBA. Takie gry po prostu są lekkie i dobre na kilka chwil.kajtek Raulin pisze:![]()
Mam nadzieje że wyjdzie....
A Ty Pita jesteś tak jak ja,mój tata i mój kumpel fanem serii Diablo?
He he, lata temu ze Smirnovem zrobiliśmy szkic takiej gry. Miała ona nazywać się "Hesus" (po hiszpańsku, zgodnie z tradycjąKali from Neo-Dżungla pisze:Rozumiem że wersji może być kilka i jak by kolesie z Blizzka chcieli to i tak by coś wymyślili... ale... jak sobie wyobrażasz walką zza drugiej strony barykady?
Wcielamy się w Mhrocznego Rycerza i zabijamy setki palladynów, barbarzyńców, czarodziejek, zabójczyń, amazonek, nekromanów i druidów? Czy małe pieski i kotki... bo w sumie też się nad tym kiedyś zastanawiałem i JA bym nie wiedział jak to zrobić...
No nie przesadzajmy, grafika jest przeciętna - np. w Titan Queście jest ładniejsza i mniej kanciasta. Poza tym screeny są chyba tuningowane (wyglądają jak farba olejna), choć pewności oczywiście nie mam.krucaFuks pisze:O mój boże... są naprawde pięknę, chciałbym zobaczyć to wszystko w ruchu...