Baldurs Gate Wrota Baldura

-
- Bombardier
- Numer GG: 9383879
- Kontakt:
Kiedyś jak będzie mi się nudzić (wakacje?) zainstaluje sobie oba baldury i nakładkę BG Trilogy (pozwala na przejście całości trylogii, nie zmieniając gry, na jednej mapie) i przejde całość. Takie mam mażenie.
Miałem zamioar zrobić to standartowo, zrobiłem sobie fajne postacie, ale jak zainstalowałem nakładki zaczęło się tak chrzanić, że grać się nie dało. :/

(\ /)
( . .)
c('')('')
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.

-
- Majtek
- Numer GG: 2708525
Ja niechwaląc się podjołem się tego zadania. I była to moja najdłuższa przygoda z crpg, i nie powiem, jedna ze wspanialszych. Obserwować zmianę bohatera ze słabego wychowanka Goriona, w potężnego syna pana mordu, coś wspaniałego. Dlatego jeśli macie czas( którego brakuje mi ostatnio na wszystko) zróbcie sobie wakacje na wybrzeżu mieczy.Falandar pisze: ...Chciałem jeszcze poruszyć taki temat... Podjął się ktoś gry w BG1/2 jedną postacią?

-
- Marynarz
- Numer GG: 5951765

-
- Marynarz
- Kontakt:
Powiem tak...To jest już fanatyzm
Co do poziomu to wyżej niż 22 (mnich? Nie pamietam), to raczej mieć nie można. Jedną osobą można grać, ale ma to kilka wad. Jak masz 2 dobre miecz i dwie super tarcze i jesteś wyszkolony w walce miecz+tarcza, to nie pozostaje Ci nic jak tylko używac jednej z tych broni, a jak grasz w wiecej niż jedną postacia to problem automatycznie się rozwiązuje. Zresztą, zawsze wolałem grać w grupie
(Zbierzmy się do kupy, kupy nikt nie ruszy!
)

"One day the sun will shine on you
Turn all your tears to laughter
One day you dreams may all come true
One day the sun will shine on you..."
Turn all your tears to laughter
One day you dreams may all come true
One day the sun will shine on you..."

-
- Bosman
- Numer GG: 5454998

-
- Bombardier
- Numer GG: 9383879
- Kontakt:
Nieno o graniu soslo nawet myślałem, ale stwierdziłem, że zdecydowanie mi się nie chce
Jak ktoś jest fanatykiem, to nich przejdzie całą sage Baldura solo czarodziejem, nie 2, czy 3 klasowcem, tylko zwykłym czarodziejem 

(\ /)
( . .)
c('')('')
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.

-
- Szczur Lądowy
Pomocy!
Dzień dobry. Mam problem. Dreptam po Wybrzeżu Mieczy BG1+TotSC+NTotSC i potrzebuję zwykłej torby przechowywania (jaki ma kod przedmiotu lub gdzie ją kupić?), (została podobno usunięta przez Mistrza Aurelinusa), która zapobiegnie zmarnowaniu się wielu dóbr (można je przerobić na GP, jakże przydatnych przy większych zakupach) lub pozwoli na oszczędzenie czasu. Podobno można było wykonywać przy jej pomocy przekręty na zakupach (to miał być powód jej usnięcia), ale jak ktoś chce uczciwie zdobyte szpargały sprzedawać... W książkach P. R.A. Salvatore przedmioty pozawymiarowe istniały. Proszę o pomoc. 

-
- Majtek
Tu się ważą losy Wybrzeż Mieczy, a ten kręci na boku z jakąś elfkąFalandar pisze: ... nie wspominając o romansach...
Dużym plusem grania w pojedynke na pewno jest napakowana postać, a jaki level nabiłeś?

-
- Majtek
Craw pisze:Jezeli gracz zabil Yoshimo w Czarowiezach to nie mozna go wskrzesic. Przynajmniej tak mi sie wydaje. Jak to zrobiles?
jak, ano tak że:
Po ubiciu zdrajcy zabieramy jego serce i wozimy się z nim przez cały podmrok. Dopiero gdy z niego wyjdziemy, kierujemy nasze kroki do świątyni Ilmantera na Promenadzie Waukeen. Dajemy Kapłanowi serducho i mamy skośnookiego złodzieja znów w drużynie. Proste

Chciałeś powiedzieć masochistą:!: dla mnie bycie magiem w drużynie wojowników to już mały problem, a co dopiero samemu latać po i majtac rękoma. Ja grę zawsze przechodziłem wojownikiem lub złodziejem, i wcale nie było łatwo.Sabrae Xoraim pisze: Jak ktoś jest fanatykiem, to nich przejdzie całą sage Baldura solo czarodziejem, nie 2, czy 3 klasowcem, tylko zwykłym czarodziejem

-
- Tawerniany Che Wiewióra
- Numer GG: 0

-
- Bombardier
- Numer GG: 9025892
- Kontakt:
Ciekawa opcja, właśnie jestem w podmroku i mam jego serce. Fajosko, będzie znowu ze mną!
Ech te jego pułapki <rozmarzenie>
Ech te jego pułapki <rozmarzenie>
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"

-
- Majtek