a ja czekam na wiedźmina... nie to żebym nie był maniakiem wiedźmina ale mnie ciekawi czy bedzie zawarty wątek Xiążkowego wiedźmina (tzn Ciri, Ynnefer, Jaskier, Yarpen Zirgin i inni...)... o i to tego trzeba dodać Oblivion (chyba sie szykuje kolejny upgrade kompa )
The Elder Scrolls IV: Oblivion
Trailer jest miodny, ale screeny z Gothica II tez wyglądają oszałamiajaco. Ciekawe co wygra, hmn...
A na razie to Dungeon Siege 19 sierpnia zasiadzie na pólkach Empików
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
Niuch.. Niuch.. polskie gry RPG tu czuje reowlucja . Tak na serio to naprawde czekam na Wither-a i Oblivion-a oraz Gothica III. Niestety Vircung w Wiedźminie nie bedzie Ciri (zapomniałes ze ona poszła na dwór króla Artura ??) i (chyba) Yenefer (ona zginela). Co do spekulacji apropos Oblivion-a fabuła nie jest wogole polaczona z Morrowindem (tu bedzie zamkniecie drzwi do Oblivion, królestwa Deadr). BGIII i Falouta III prawdopobnie nie bedzie oba projekty zostaly zamkniete a Black Isle zamkniete.
Niech nam żyje Jasio kiep, ten typ co wymyślił Piwo, Piwo, Piwo !
Amrug- s 8 z 8 m 4 Hp: 100/100 U: Latanie, Targowanie się E: miecz krótki, 2x łuk krótki, 2x pszeszywanica D 250 L 0 Pn 5
Niestety często razem z przejściem w 3D zmienia się mechanika a zarazem klimacik. Chyba że będzie to 3D typu Neverwinter czyli głównie i tak się patrzy z lotu ptaka. Jednak może wyjść na to, że będzie FPP (widok pierwszej osoby) czyli jak Morrowind (robi ją Batheda Softworks czyli twórcy wymienionego Morrowinda).
Ja czekam na BG III oraz NWN 2 myśle ze to bedą dobre producje i warto by w nie co nie co zainwestować!!! No i dodam Fallout 3 o ile bedzie to bedzie świetna gierka!!!
To chyba nie dożyjesz nowego sprzętu ;P
Nie orientuję się w najnowszych newsach, ale najpierw miało być, później nie, później znowu, później nie... Nie pamiętam na czym się skończyło ;]
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?