Pokémony
-
- Tawerniany Berserk
- Numer GG: 9350651
-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Doszedł Emerald, ale jak uruchamiam dostaje komunikat, że " Internal battery hsa run dry. Game can be played, but time based events will not occur" da się coś na to poradzć czy trzeba zagryźć zęby i nie narzekac?
(coś czuje, że mi pirata wcisnęli trudno, nic się już nie poradzi.)
(coś czuje, że mi pirata wcisnęli trudno, nic się już nie poradzi.)
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica
-
- Bosman
- Kontakt:
Fot nie zrbie, ale ma 100% pewność, że pirat bo cart jest carny i ma z tyłu naklejke z chińskimi krzakami. Tak to bywa jak się kupuje przez Allegro. Duzo mi odpoda bez zegara?
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Powiem tak: da sie bez tego żyć. Ja grałem swego czasu na emulatorze, a tam również nie działają zdarzenia oparte na zegarze. I jakoś tego specjalnie nie odczułem. Może z zegarem gra się fajnie, ale bez niego też (chyba) tragedii nie będzie. Zależy, jak wielkim się jest fanatykiem tej gryPerzyn pisze:Fot nie zrbie, ale ma 100% pewność, że pirat bo cart jest carny i ma z tyłu naklejke z chińskimi krzakami. Tak to bywa jak się kupuje przez Allegro. Duzo mi odpoda bez zegara?
-
- Bosman
Jak wygląda? Przyzwoicie. Moze niektóre stworki rażą swą infantylnością ale jakos mi to specjalnie nigyd nie przeszkadzało.Eglarest pisze:wystarczy spojzec jak to wyglada
i co niesie ze soba w tresci blech...
Jaką niesie treść? A od kiedy cRPG polegające na zdobywaniu doświadczenia i nowych stworków niosą ze soba głębsze przesłanie? Nigdy nie wymagałem tego od żadnej gry komputerowej... Bo to tylko gra ^_-
Nie mówiąc o tym że mam wrażenie że nie grałeś w gry z serii pokemonów. A widziałeś np. jakieś 10 latki podniecające sie serialem czy innym marketingowym gównem. Pokemon jest calkiem udana i co wazne innowatorską w podejsciu do gry jRPG. Przecietną, nie wybitną - choć mającą swoje zalety.
-
- Tawerniany Leśny Duch
Dużo osób myśli, że gry powstały na bazie serialu, bo obecnie mamy taki trend "Jest film/serial, to zaraz zrobimy grę i miliony gadżetów". Nie ma się co dziwić takiego podejścia. Trochę szkoda, że na podstawie przyzwoitej gry zrobiony tak infantylny serial. O ile w podstawówce byłem go w stanie oglądać, to teraz bym nie zdzierżył. A w grę dalej z przyjemnością mogę pograć. Jak widać ma większą wartość niż anime.Phoven pisze:Eee.. Na podstawie czego powstała gra? Na podstawie pomysłu na grę? Gra była nowym pomysłem, nie powstala w bazie na czymkolwiek:PEglarest pisze:mowie o tresciach ktorych tam niema na podstawie czego powstala gra???
-
- Tawerniany Leśny Duch
Dla kogo, jest dla tego jest. Jak ktoś nie lubi anime, to za Chińską Republikę Ludową nie przekona się go, że anime jest fajne. W każdym razie mnie by nikt nie przekonał do czegoś, czego nie lubię. Najczęściej po prostu tak jest. Dlatego sprzeczanie się, czy pokemony są badziewne (głównie mowa o tej grze, a nie o nich samych), jest jak kłótnia, która zupa jest lepsza... Bo nie ma dla każdego satysfakcjonującej jednoznacznej odpowiedzi. Tyle.Eglarest pisze:i tak i tak jest badziewne
-
- Bosman
- Kontakt:
Bo Eglarest sotosuje się do zasady Voltera - Nie zgadzam się z tobą ale będe z całych sił bronił towjego prawa do wyrażania własnej opinii. A doiświadczenie w pokemonach przydaje się w mmorpg. Ktoś kto robi 11 leveli na dzikich pokemonach pod rząd nie będzie miał kłopotu z wylwelowaniem postaci w WoW czy czymś podobnym
Cóż Emeralda mam pirackiego, w takim razie jak na wakacjach popracuje to przy uzupełnianiu biblioteki GBA i tak kupie coś z 3 generacji oryginalnego. Ech ta mania kolekcjonerska....
Cóż Emeralda mam pirackiego, w takim razie jak na wakacjach popracuje to przy uzupełnianiu biblioteki GBA i tak kupie coś z 3 generacji oryginalnego. Ech ta mania kolekcjonerska....
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica