Icewind Dale
-
- Marynarz
- Lokalizacja: Negative Material Plane, Fortress of Regrets (Bytom)
- Kontakt:
-
- Pomywacz
Ojoj,
Icewind Dale = gdzieś jest coś czego potrzebujemy -> droge tarasują wrogowie -> rzeźnia ->boss = pogadanka -> rzeźnia part II -> hurra! mamy przdmiot -> doświadczenie -> ojej potrzeba kolejnego przedmiotu .... itd.
A gdy jeszcze dodać, brak interakcji pomiędzy członkami drużyny, oraz straszliwą liniowość gry, to cóż więcej można dodać ... może II jest lepsza
Icewind Dale = gdzieś jest coś czego potrzebujemy -> droge tarasują wrogowie -> rzeźnia ->boss = pogadanka -> rzeźnia part II -> hurra! mamy przdmiot -> doświadczenie -> ojej potrzeba kolejnego przedmiotu .... itd.
A gdy jeszcze dodać, brak interakcji pomiędzy członkami drużyny, oraz straszliwą liniowość gry, to cóż więcej można dodać ... może II jest lepsza
-
- Kok
i co z tego? d2 to tez siekanka, q 1-4 tez siekanka, doom 1-3 siekanka, itp. (wiem, wiem, quake i doom niemozna porownac, ale... czy mnie to obchodzi?) mi sie podoba i jest swietnie, ja z tym moge zyc. w bg2 mnie troche wnerwialo, ze siekanka byla rzadko... a jak juz to bylo kilku leszczy ktorych rozwalalem 1-2 uderzeniami i super-boss (smok ) i nad tym siedzialem z 15-30 minut... a w bg 1 mialem na koncu 6-7 lvl a w icewind dale 2 jeszcze pierwszego rozdzialu nieskonczylem i mam lvl 6 wszystkimi postaciami (poza palem, ale to asamir i ma dopasowanie levelu +1)
a wiecie co, grajcie w co chcecie
a wiecie co, grajcie w co chcecie
-
- Pomywacz
- Kontakt:
Co z tego że siekanka.. Gadać sie da zadania są, Fabuła jest ja bym sie zanudziół gdyby całosc gry szłą na rozmowe trzeba zabijac jak niechcecie to są teletubisie tetris..;p
BLACK METAL WAR MACHINE!!!
"Można odejść od swoich bliskich, zaakceptować koniec istnienia, można pożegnać się z życiem, ale najciężej jest pożegnać się z muzyką."
"Można odejść od swoich bliskich, zaakceptować koniec istnienia, można pożegnać się z życiem, ale najciężej jest pożegnać się z muzyką."
- BLACKs
- Tawerniany Cygan
- BLACKs
- Tawerniany Cygan
-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
-
- Chorąży
-
- Chorąży
-
- Pomywacz
Elo.
Ok...ok....podajcie jak kots wie jak zrobic dream team..bo nie udalo mi sie skonczyc jedynki...i zaraz zaczynam od nowa......jakie czary,jakie typy itd..ogolnie kogo stworzyc....
Pozdrol
Ok...ok....podajcie jak kots wie jak zrobic dream team..bo nie udalo mi sie skonczyc jedynki...i zaraz zaczynam od nowa......jakie czary,jakie typy itd..ogolnie kogo stworzyc....
Pozdrol
...............Tonight I hear you whisper
Deep inside within my head
Tonight I see familiar faces
Voices of the dead calling me...............
Deep inside within my head
Tonight I see familiar faces
Voices of the dead calling me...............