kwestia tego że ja nie gram długo ( chyba tak 2005 zacząłem grać na poważnie) więc pierw sięgnąłem po obka a dopiero potem po morka
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
morrowind nie grzeszy grafiką... ta gra ma już parę dobrych lat więc naturalne jest chyba to że grafika jest słabsza od nowszej części... Długi tutorial w oblivionie... ja bym raczej nazwał to wstępem do fabuły, ale ok.. jeśli przeszkadza ci to to zrób sobie save'a przed wyjściem i za każdym razem kiedy chcesz zacząć od początku wczytuj save'a i zmieniaj sobie postać...Orrwen pisze:Powiem tyle...
Morrowind nie grzeszy grafiką ale fabuła gry jest całkiem ciekawa. Osobiście wolę Obliviona ale ma on też swoje minusy takie jak długi tutorial. W Morrowindzie jest mała ilość rodzaji ataków, tylko ciągłe machanie mieczem w przód i pchnięcia...
Ale wbrew pozorom ta gra jest ok 7/10
Skoro jest to wstęp, to czemu musi być taki długi, nudny i liniowy?Długi tutorial w oblivionie... ja bym raczej nazwał to wstępem do fabuły, ale ok..
No Name pisze: Moje pierwsze podejście do Morrowinda było nie udane, stwierdziłem że gra jest nudna i głupia
Dopiero za drugim, już po przejściu Obliviona, gra mi się spodobała. Morrowind po prostu wymaga czasu. Trzeba podróżować, poczytać, poznać świat. Jest o wiele większy niż w Oblivionie i bardziej złożony.
Istnieje mod, który przemienia Morrowinda w grę piękniejszą od Obliviona.Wilkojapko pisze: Gdyby udało się zrobić remake we współczesnej technologii, to wszyscy by zrozumieli, że
Oblivion jest przy nim pospolity...