Do tego nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
Nie?
Swoją drogą - jeśli masz Xboxa 1 i chciałbyś go przypadkiem sprzedać
Mam 360.
(w końcu to tylko wujowa konsola, nie ;P ?)
Gram na nim w bijatyki i... i bijatyki TPP.
Ale ok weźmy twoją teorię - czyli wypada, że Fallout Tactics może possać tamtym grą bo mają wyższą średnią i twoje zdanie o tym, że jest lepszą/równa/inną grą jest kupke warte?
Jaką moją teorie? Skróce rozmowe:
Ty: Zero dobrych tRPG na PC'ty
Ja: A F:T i inne?
Ty: On nie ta liga co np. Niebieski Smok
Ja: Dziwne, bo ma wyższe oceny (pomijąc fakt, że wiele z gier o których pisałeś było na DS'a)
Ty: Coś o mojej teorii
WTF?
Ktoś pisał, że popularność jest wyznacznikiem jakości gry. Czyli jak rozumiem Planescape : Torment albo seria Thief to kiepskie gry? Tak jak i The Longest Journey i Max Payne (zwłaszcza dwójka)? I Grim Fandango? Albo System Shocki i Deus Ex?
Max Payna 2 nie był zbyt wybitny, ale twoje pojęcie na temat popularności gier jest... wybitne. Bo oczywiście znajdzie się jakiś gracz nie grający w Max Payna, albo Deus Ex'a...
Argumenty się skończyły po tym Fallout Tactics
Bo nie było kontrargumetnów? Sorry, ale to tak jakbym rzucił tekstem, że na konsole nie ma ŻADNEGO dobrego FPS'a, a potem szedł w zaparte, że nie ma i nic mnie do tego nie przekona bo ja wiem swoje.
A koledze zadałem proste pytanie, bowiem wszelkie próby dyskusji na poziomie z Wami kończą się albo: a) obracaniem kota ogonem, b) pita jest gópi i nie da się z nim dyskutować. Aha, fajnie, ok, ok, elo. Możesz teraz spróbować taktyki typu: poszukaj przyjaciół (mam), kobiety (mam), nie jesteś recenzentem żeby nas pouczać (jestem), twój pies jest głupi (jest). Ja czekam na sensowne kontargumenty, lub też przyznanie mi racji
Ty jak widać wybrałeś już wariant B, tylko za Pita wsadziłeś "inni".
Hm... przeskanuję tekst i zobaczę kto pierwszy w jakikolwiek sposób obraził kogokolwiek... Pita... to niemożliwe! WYGRAŁEŚ!
A przykład Mortyra dałeś genialny
Co ci sie w nim nie podoba?
Musisz wymyślać takie rzeczy, zamiast przypomnieć sobie choć jedną grę, którą uważasz za lepszą od GTA mimo, że ma gorszą średnią?
Znam, ale to jest już kwestia gustu. Jeśli mamy w dupie wszelkich recenzentów, wszelkie oceny itd. to pozostają nam już tylko własne gusta i w tym momencie możemy zakończyć dyskusje, bo żadnego konsolowca nie przekonam, że Heroes III to najlepsza gra jaka kiedykolwiek ujrzała światło dzienne.
No pewnie, popularne gry, w które prawie nikt nie grał i które pamiętają tylko fani ;P
Jasne, nie zwracajmy uwagi na to, że tych fanów są miliony.