Dobra CDP namieszało trochę i pre-downloader nie działa. z tej strony trzeba ściągnąć nowego Downloadera. Żeby nie było za wesoło- oczywiście serwery tak zawalone, że pozostałe 0,5 GB jest akutalnie niemożliwe do pobrania. Cóż trzeba czekać
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ale w Wiedźminie nie stanowi problemu walka z jednym przeciwnikiem tylko z wieloma. Gdy przechodziłem pierwszy raz grę, smoka pokonałem stojąc w miejscu i rzucając ciągle Quen. A jak mi zaspamowało w pierwszym akcie 20 nekkerami naraz, to spieprzałem aż miło. Jak masz 1 przeciwnika, to zawsze go zamęczysz, nie ważne jak silny by był. Jak walczysz z grupą w której cios od jednej postaci zabiera ci 1/4 hp, to się robi gorąco nawet z głupim wypadem do przodu i naładowanym quen...Alien pisze:Serio? Na mrocznym? Niedawno przechodziłem grę w wersji najnowszej przed edycją rozszerzoną na tym poziomie trudności i gra dalej wydawała mi się za łatwa. Walka z draugiem, bez żadnych eliksirów i innych wspomagaczy za drugą próbąTurlanie się to jedyna słuszna droga w tej grze
![]()
Osobiście to upek mi się podoba - wciągający i łączący wszystkie postacie![]()