![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Action cRPG (Hn'S)
![](./styles/WildWest/theme/images/bg-lastrow-2.jpg)
-
- Marynarz
-
- Marynarz
-
- Bombardier
-
- Tawerniany Emeryt
- Numer GG: 0
- Kontakt:
-
- Szczur Lądowy
HnS to typ gier przeznaczony do trybi multi, nie zmieni tego żaden wyrok.
Ja często grałam w Neverwinter z intencją poprawienia wszystkich błędów w kampanię. Stwierdziłam, że podstawowym jest właśnie nacisk na siekaninę w kampanii. Toteż weszłam do aurory i stworzyłam przegadany mod- dowód, że to wcale nie jest typowa rąbaninka i nie zaliczam jej do hacków. Co do Diablo...
Gra tylko i wyłącznie na odprężenie. Fakt, że do zadania każdego ciosu trzeba kliknięcia myszką tak nieraz walczył z moją wychodowaną powłoką lenia, że trudno było przełknąć tę grę przed zawodami. Jednak na miltiplayerze każda gra staje się genialna przy pobrym pinie, więc...
Ja często grałam w Neverwinter z intencją poprawienia wszystkich błędów w kampanię. Stwierdziłam, że podstawowym jest właśnie nacisk na siekaninę w kampanii. Toteż weszłam do aurory i stworzyłam przegadany mod- dowód, że to wcale nie jest typowa rąbaninka i nie zaliczam jej do hacków. Co do Diablo...
Gra tylko i wyłącznie na odprężenie. Fakt, że do zadania każdego ciosu trzeba kliknięcia myszką tak nieraz walczył z moją wychodowaną powłoką lenia, że trudno było przełknąć tę grę przed zawodami. Jednak na miltiplayerze każda gra staje się genialna przy pobrym pinie, więc...
Koniec z tym!
Płakać mi się chce jak mówicie że IWD to nie crpg.To jest crpg gra toczy się od lokacji do lokacji ale we wszystkich tych oto lokacjach są misje poboczne.Dialogów nie ma tylu co wy Planescape ale zawsze są i możesz wybierać co chcesz powiedzieć. Zagrajcie sobie w Diablo lub Sacreda to prawdziwe hach'nslash.Ludzie nie uważajcie że hack'slash to coś gorszego.
-
- Arcymod Tawerniany
Hn'S nie są gorsze - są prostsze, co wcale nie jest wadą. IWD, zwłaszcza 1 nie można jednak nazwać pełnokrwisty cRPG - lokacja i zakadnia poboczne to mają nawet platforówki i strategie, ale RPG ich nie nazwiesz przecież? Fakt, ze mają mechanikę i artefakty, tyle tylko, ze to tylko część (mniej istotna) RPGów. Liczą sie złóżone dialogi, możliwość wyboru, głębia postaci, rozbudowany świat i naprawdę wiele wątków pobocznych - a tego IWD nie ma... za to ma duuużo potworów dlatego jest zaliczany do Hn'S - cRPG akcji. Fakt, ze jest bardziej złożony oo Diablo nie stawia go jeszcze na poziomie Tormaenta... można rzec, ze IWD to taki Hn'S z ambicjami
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
-
- Marynarz
- Lokalizacja: z miejsca, gdzie mnie nogi zaniosły ( ostatnio trakt między Mantarem a Skulldust)
- Kontakt:
Czasami, od czasu do czasu, jak nie mam co robić, to przechodzę Diablo 1. Pogrywam też w 2, Dungeon Siege itepe...
HnS to rodzaj gier, które dostarczają emocji ( jeżeli maja ciekawą fabułę- głównie liniową
). Miło jest widzieć, jak postać szaleje i morduje hordy demonów, a jeszcze bardziej bossów
. W takich grach można się odstresować (:D) po ciężkim dniu w szkole
.
HnS to rodzaj gier, które dostarczają emocji ( jeżeli maja ciekawą fabułę- głównie liniową
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Pałętam się tam i tu, zabijając rzezimieszków, cwaniaków, złodziei, oczyszczam arenę, pałętam się po lesie w nocy, bo jestem niezniszczalny Skrytobójca 10 poziomu
...
Otchłań
Otchłań
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Trocheiczny Tawerniak
- Numer GG: 3654146
Moim ulubionym H'n'S jest Sacred. Diablo II nie przypadło mi do gustu... Dungeon Siege... jak dla mnie 3d często tracą klimat, chociaz DS go nie zatracił. Ale jakos nigdy nie mialem ochoty... Moze jeszcze sprobuje? Widzialem jak moj brat to przeszedl, i gra fajna. Dla lubiacych siekanie i walkę druzynową - gra bardzo dobra.
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
(Sergiusz Jesienin, 1925)
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
(Sergiusz Jesienin, 1925)
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Mat
- Kontakt:
no ale mi chodzi o rozwoj postaci
bo nie chce czasem wybierac czegos co mi sie nie przyda.
=============
[CENZURA]! (sorx) sluchajcie tego gram sobie w DS jush troche sobie gram wchodze do krypt, przechodze cala krypte wychodze po drugiej stronie moja postac calkiem dobrze sobie radzi i nagle ciah! zabili mnie... ergh.. wszystko byloby dobrze gdyby nie fakt ze ostatni zapis mial miejsce w na samym poczatku krypt
((((((((((
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
=============
[CENZURA]! (sorx) sluchajcie tego gram sobie w DS jush troche sobie gram wchodze do krypt, przechodze cala krypte wychodze po drugiej stronie moja postac calkiem dobrze sobie radzi i nagle ciah! zabili mnie... ergh.. wszystko byloby dobrze gdyby nie fakt ze ostatni zapis mial miejsce w na samym poczatku krypt
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
-
- Tawerniany Berserk
- Numer GG: 9350651