A jaki jest wasz naj zabity pottwór w Gothicu II?????
Mój jak narazie Ciemny Trol

Jak był ciemny, to pewnie dlatego dał się ubićkajtek Raulin pisze:sory za Offtop:
A jaki jest wasz naj zabity pottwór w Gothicu II?????
Mój jak narazie Ciemny Trol
Ten Troll wcale nie jest taki silny, szczególnie jak się wejdzie na tą skałę koło niego i będize prało po pysku. Teoretycznie można go ubić wtedy nawet lagą, tylko żę trwałoby to wiekiRavandil pisze:Tak serio to tam jest CZARNY Troll. Trochę zaparcia o odpowiednich czarów robi swoje:D Najmocniejsze w Gothicu są oczywiście Smoki, za lodowym i ożywieńcem na czele.
Twórcy gry w ramach poprawności poliycznej zrobili tak: Czarny Troll - silniejszy od zwykłego, czarny goblin - silniejszy od zwykłego itd.kajtek Raulin pisze:On był faktycznie czarny!!!Ale powiedziałem ciemny żeby nie było że ja rasista jestem!!!
Nie ma to jak wojownik Innosa z brnią Belira w rękuRavandil pisze:Tak swoją drogą, jeszcze nigdy nie czułem takiej radości z grania w Gothica 2, jak za obecnym podejściem. Paladyn + Szpon = pure fun
To w dodatku powinno być nie "Żółta kamienna tablica", tylko "Kamienna tablica w kolorze cytryny"Heimdall pisze:Twórcy gry w ramach poprawności poliycznej zrobili tak: Czarny Troll - silniejszy od zwykłego, czarny goblin - silniejszy od zwykłego itd.kajtek Raulin pisze:On był faktycznie czarny!!!Ale powiedziałem ciemny żeby nie było że ja rasista jestem!!!![]()
W końcu każdy sposób, by pokonać wroga jest dobry, nawet jeśli robimy to jego własną broniąHeimdall pisze:Nie ma to jak wojownik Innosa z brnią Belira w ręku Very Happy
A jak grałem magiem, to mi ten cały Szpon zamienili na jakieś biedne runy, na które nie miałem wystarczającej ilości many, bo zamiast w nią pakować, pakowałem w siłę i broń jednoręcznąRavandil pisze:W końcu każdy sposób, by pokonać wroga jest dobry, nawet jeśli robimy to jego własną broniąAle Szpon wymiata, wreszcie mogę się nim nacieszyć
Szpon to jedna z najlepszych broni w G2. W zależności, czego masz więcej jest jednoręczna lub dwuręczna, używasz jej niezależnie ile masz siły i można ją ulepszać w kaplicach Beliara. Dodatkowo może zadawać obrażenia od pioruna. Przy aktywacji na 19 lvl jako b. dwuręczna miała 104 obrażeń:Dkajtek Raulin pisze:A mógłbym się dowiedzieć coś więcej o szponie????
Czy to najlepsza bron w Gothicu II???
Ile ma ataku???
Ile wymaga siły czy zrecznosści???
Wystarczy pogadać i odpowiedzieć zgodnie z prawda na jego pytania. Bo jak bedziesz kantował, to Cię nie pobłogosławi. Czasem szczerość popłacakajtek Raulin pisze:Moja reakcja może byc tylko taka:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A moze mi ktoś powiedziec jak zdobyc błogosaławieństwo od kapłana który przemawia!!!Bo od tego maga ognia to juz mam!!!
Musisz z nim pogadać, a on zada ci kilka pytań, na które musisz odpowiedzieć, tylko że musisz mówić prawdę, bo jeśli skłamiesz to on to wyczuje i będziesz miał jeszcze jedną szansę. Potem, jeśli znowu skłamiesz, chyba cię nie pobłogosławi w ogóle, ale głowy nie dam, bo nigdy nie próbowałemkajtek Raulin pisze:A moze mi ktoś powiedziec jak zdobyc błogosaławieństwo od kapłana który przemawia!!!Bo od tego maga ognia to juz mam!!!