Seria Heroes of Might and Magic

cRPG Corner
ODPOWIEDZ

jaka czesc (+ dodatki) byla najlepsza ?

heroes 1
0
Brak głosów
heroes 2
5
3%
heroes 3
155
88%
heroes 4
13
7%
heroes 5
4
2%

Liczba głosów: 177
Pavciooo
Kok
Kok
Kontakt:

Post autor: Pavciooo »

Świetna wiadomość:

19-go Stycznia rozpoczną się otwarte beta testy Heroes V !!! :D
I tak nikt tego nie czyta...
laRy
Kok
Kok

Post autor: laRy »

Craw pisze:
Powiem tyle: JA CHCE WERSJE LIMITOWANA! Wydana bedzie super i az grzech jej nie miec. Jedyny problem to to, ze kosztowac bedzie 159 zl.
ciesz sie, ze 159, a nie 220 jak age of empires swojego czasu...

pozatym, ludzie, nienazekajcie tak bardzo na ceny gier w Polsce, w niemczech jak gra sie ukaze to ponizej 40€-45€ nic nieznajdziecie :(
Craw
Bosman
Bosman
Numer GG: 5454998

Post autor: Craw »

Tyle ze w niemczech to jest kwota ktora zarabiasz w 10h. W Polsce robisz na 150zl 3 dni :/
Sabrae Xoraim
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 9383879
Kontakt:

Post autor: Sabrae Xoraim »

Nie narzekajcie, tylko kupcie sobie normalną wersję, jak ja, za 79,99 PLN + 20 wPLN (wirtualna kasa, 10 masz na starcie za samą rejestracjię, i nie mówcie, że nie macie żadnej gry CD projektu,którą moglibyście zarejestrować ;) a za to desz dostaniesz kasę wirtualną. Niestety od oryginalnej ceny 99,90 można tylko 20 złociszy zapłacić wirtualnie. Tak miałbym herosów za 4 zeta ;P
Obrazek
(\ /)
( . .)
c('')('')
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Pavciooo
Kok
Kok
Kontakt:

Post autor: Pavciooo »

Hmmm a czy mi się zdaje, czy to w heyah klubie jest 25% zniżki na gry CD-Projektu?? :D
Bo jak tak, to 25% zniżki, + zarejestrowanie swojich Heroesów 4 i już mam za pół ceny gierę :)
I tak nikt tego nie czyta...
BearClaw
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 9458038
Kontakt:

Post autor: BearClaw »

Jestem ciekawy jak już się ukażą Herosi V... W Cd-Actionie całkiem obiecująca ukazała się zapowiedź, jednak po tym jak skaszanili czwórkę... Sam już nie jestem pewny... Jeśli to będzie kolejne zimne danie odgrzewane na ciepło to ja chyba nie spróbuję... Natomiast jeśli okaże się tak jak w zapowiedziach i tych najbardziej optymistycznych prognozach, wtedy bedę miał kolejne nie przespane nocki :twisted: . Kwestia czasu. A jeśli chodzi o kasę, to Cd-Projekt naprawdę ma dobre pomysły w wirtualną kasą na kolejne gry :D
Wszystko przemija w milczeniu, a milczenie spowija wszystko...
Belath_Nunescu
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Belath_Nunescu »

Muszę pojechać na najbiższe Targi E3...troche floty na koncie jest. Może akurat coś sie trafi? :P
"One day the sun will shine on you
Turn all your tears to laughter
One day you dreams may all come true
One day the sun will shine on you..."
matihary
Szczur Lądowy
Kontakt:

Post autor: matihary »

Moja przygoda z tą seirą zaczeła się od kupna części pierwszej, drugiej i czwartej. Czwórka mnie rozczarowała od razu (a odpaliłem ją pierwszą) natomiast dwójka zawładneła moim sercem. Ale to nietrwało dułgo, ciągle polowałem na część trzecią i wkońcu ją dopadłem :D . Od tego czasu trójka była dla mnie grą marzeń, z bratem (ciotecznym) ciągle graliśmy ją do upadłego i potrafilśmy bez większych problemów wyrzynać kompa (każdy z nas nie miał internetu) na hardzie. Teraz już nie mam tej gry na twadzielu ale usunołem ją jako ostatnią grę. Ale jak tylko mi się stęschni to sobie ją instaluję, gram, a potem usuwam. Robie tak tylko dlatego bo mam mało miejsca na dysku. Niemogę się doczekać V części (mam nadzieję że nie spartolą jej jak czwórki).
Sabrae Xoraim
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Niestety premiera Heroesa V przesunęła się, na czas bliżej nieokreślony, II kwartał tego roku chyba. Pozostaje czekać
Obrazek
(\ /)
( . .)
c('')('')
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Prezezlw
Szczur Lądowy
Kontakt:

Post autor: Prezezlw »

a ktoś grał jush moze w wersje beta??
ja niestety sie spoznilem 1 dzien i jush nie bylo kluczy!!
podobno testujac wykryto sporo bugow!! i wlasnie przez to przesuneli premiere
Gra bedzie swietna!! Gralem w wersje alfa i od razu mi sie spodobala!! A betka jush jest 3x lepsha!! Wiec zachecam do czekania!!
Powinna byc porownywalna z 3!!
Tylko lepsha grafa wiecej mozliwosci i wogole!!
Ale jest jeden shkopul ni ma KRASNOLUDÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wysłannik Ullricha von Drakonisa (wielkiego woja krasnoludów) na tym świecie!

<<<hommV jush wkrótce>>>
Sabrae Xoraim
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Bardzo mnie cieszy, że nie będzie tej zakały społeczności fantasy: Krasnali!
Ale, mam prośbę, nie kaleczcie pięknego języka polskiego! Denerwuje mnie, jak ktoś pisze wszystko przez "sh" <- po co zangielszczać polszczyzną?? Jak chcesz tak pisać, prosze bardzo, ale na PW, GG, czy na twoim prywatnym forum, nie tu. Ok, może się czepiam, ale taki już jestem, a Falka pewnie mnie poprze :P
[Wyprzedziłeś mnie, też chciałam się czepiać :> - dop. FLK]
I nie myśl sobie "E, pewnie jakiś dziadek albo nauczyciel się dorwał do forum i sie czepia!" Bo mam 16 lat, i pewnie będe miał 4 z polaka na koniec :P
Obrazek
(\ /)
( . .)
c('')('')
Gość

Post autor: Gość »

czepiaSH sie 8)
a co sadiSH o dodaniu Drowow do Lochuf??
zapowiada sie ciekawie bo bedziemy mieli sporo konfliktuf miedzy zamkami
pozdrawiam niezadowolonych z moich pisowni
[Niezadowoleni z pisowni są moderatorzy, a to może zaowocować upomnieniem, wpisaniem na Czarną Listę lub, w skrajnych przypadkach, banem. Na tym forum używa się języka polskiego, co jest wyraźnie napisane w regulaminie - dop. FLK]
Sabrae Xoraim
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Skoro będą drowy, to super! Ciekawe tylko jak zrealizują jestestwo drowów. Tak naprawdę drowami możnaby obsadzić cały zamek, proponuję nazwę podmrok :P
A my, niezadowoleni z twej pisowni, żałujemy, że nasz kochany prezydent i sejm jeszcze nie znieśli wolności słowa, bo by cię już ocenzurowali ;p :D
Obrazek
(\ /)
( . .)
c('')('')
LOD
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: LOD »

Sabrae Xoraim pisze:Bardzo mnie cieszy, że nie będzie tej zakały społeczności fantasy: Krasnali!
Krasnale biegają koło elfików (wróżek), dlatego się zgodzę że nazywasz ich zakałą i że dobrze że ich nie ma w HOM&M V bo to nie to fantasy jest. 8)
Obrazek
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Sabrae Xoraim
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

w Clicku pojawiły się przykłady nagrań z polskiej lokalizacji HoMaM V. Bardzo interesujące zważywszy na to, kto i jak je odgrywa. :D
Obrazek
(\ /)
( . .)
c('')('')
Craw
Bosman
Bosman
Numer GG: 5454998

Post autor: Craw »

Te same nagrania sa na http://homm5.gram.pl/
Gość

Post autor: Gość »

siemanko ja gralem w jedynke z qmplami pózniej wyszla 2 gralismy caly czas po kilka godzin, wreszcie byly skiny 3 musielismy ta gre miec czekalismy az wyjdzie, zajebista sprawa, aktualnie to gramy w wog na kase kto przegra placi, trzeba sie starac aby nie przegrac,moze mi ktos powiedziec jak mozna pograc przez neta bo mnie to interesuje, pozdro
ODPOWIEDZ