Gry komputerowe ogólnie

-
- Mat
- Kontakt:

-
- Mat
- Numer GG: 3604434
- Kontakt:
Też powoli przechodze na konsole. Mam dość tego że na moim tytanie, którego żadna gra nie powinna zagiąć nie łażą gry z windows 98 albo przez jakieś sterowniki
. Jedi Academy przeszedłem ładne pare lat temu i przyznam racje asthnerowi że jedi na najwyższym poziomie są poprostu dziwni:/. Podejdzie taki do ciebie zacznie się na miecz siłować i w sekunde cie przebije.

-
- Tawerniany Bard
- Numer GG: 4825300
Hę? Przy siłowaniu na miecze raczej mój przeciwnik nie miał najmniejszych szans. ;P W razie zadziałania czynnika losowego zawsze jest ForcePush... :]
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.

-
- Pomywacz
- Numer GG: 1222286
Jak masz na tym swoim tytanie winde XP (o ile winde) to nie dziwota, że Ci nie chodzi. Ja osobiscie uzywam ME i nie mialem absolutnie zadnych problemow od ladnych 4 lat. Ojciec chciał podążać za modą na drugim kompie zainstalowal XP... teraz cały czas faka jaki głupi system i wiekszość czasu przesiaduje u mnie, a Win 98 tam nie zainstaluje bo nie chce mu sie bawic ze sterami do wszystkiego. BueheheDante pisze:Też powoli przechodze na konsole. Mam dość tego że na moim tytanie, którego żadna gra nie powinna zagiąć nie łażą gry z windows 98 albo przez jakieś sterowniki. Jedi Academy przeszedłem ładne pare lat temu i przyznam racje asthnerowi że jedi na najwyższym poziomie są poprostu dziwni:/. Podejdzie taki do ciebie zacznie się na miecz siłować i w sekunde cie przebije.
A na konsolki przeszedlbym tylko ze wzgledu na Final Fantasy, dla żadnej innej gry, bo po prostu mnie nie interesują. FPP, RPG (oprocz FF), czy strategie na konsole to porażka (jak Age of Empires, cyz choćby kolejna część Fallouta - która tak naprawdę jest zwyklą zręcznościówką). I nie mowice mi ze mozna kupic myche i klawie... fakt mozna ale to jest dodatkowy koszt, a poza tym konsola z mychą i klawią coraz bardziej bedzie przypominać kompa ;P

-
- Mat
- Numer GG: 6635964
Zguba pisze:Jak masz na tym swoim tytanie winde XP (o ile winde) to nie dziwota, że Ci nie chodzi. Ja osobiscie uzywam ME i nie mialem absolutnie zadnych problemow od ladnych 4 lat. Ojciec chciał podążać za modą na drugim kompie zainstalowal XP... teraz cały czas faka jaki głupi system i wiekszość czasu przesiaduje u mnie, a Win 98 tam nie zainstaluje bo nie chce mu sie bawic ze sterami do wszystkiego. Buehehe
Nie wiem, czemu fakacie na XP. Ja mam XP Proffesional Edition i mi wszystkie gry na nim chodzą, nawet te starsze. A ze sterownikami nie trzeba się bawić, o ile ma się Norton Ghosta... A już od dłuższego czasu nie mam żadnych problemów z systemem. Trzeba przyznać jedno XP - jest bardziej wrażliwy na wirusy, dlatego jeżeli się jakiegoś złapie, to w 2 dni roz****dala kompa, ale wystarczy mieć dobrego antywirusa (polecam Avast - za darmo, wystarczy się zajerestrować i sam się aktualizuje)
żyję

-
- Tawerniany Bard
- Numer GG: 4825300
Podatnośc XP na wirusy wynika po prostu z faktu, iż jest on popularny. Na W98 czy ME nie ma sensu już przecież robali pisac.
Zgodzę się z Waltosem, że jest to jeden z najlepszych systemów Małomiętkich... Tylko trzeba go skonfigurowac a nie zainstalowac i narzekac, że nie chodzi.
Zgodzę się z Waltosem, że jest to jeden z najlepszych systemów Małomiętkich... Tylko trzeba go skonfigurowac a nie zainstalowac i narzekac, że nie chodzi.
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.

-
- Mat
- Numer GG: 3604434
- Kontakt:
Windows ME też mi dobrze służył ale poprostu nie był w stanie obsłużyć mojego tytana. Poprostu tylko XP był wstanie go obsługiwać. A na PS2 przechodze by grać w fajne gry na PS2 czyli all bijatyki FF'y i inne a reszte gier będe mieć na kompie.Zguba pisze:Jak masz na tym swoim tytanie winde XP (o ile winde) to nie dziwota, że Ci nie chodzi. Ja osobiscie uzywam ME i nie mialem absolutnie zadnych problemow od ladnych 4 lat. Ojciec chciał podążać za modą na drugim kompie zainstalowal XP... teraz cały czas faka jaki głupi system i wiekszość czasu przesiaduje u mnie, a Win 98 tam nie zainstaluje bo nie chce mu sie bawic ze sterami do wszystkiego. Buehehe
A na konsolki przeszedlbym tylko ze wzgledu na Final Fantasy, dla żadnej innej gry, bo po prostu mnie nie interesują. FPP, RPG (oprocz FF), czy strategie na konsole to porażka (jak Age of Empires, cyz choćby kolejna część Fallouta - która tak naprawdę jest zwyklą zręcznościówką). I nie mowice mi ze mozna kupic myche i klawie... fakt mozna ale to jest dodatkowy koszt, a poza tym konsola z mychą i klawią coraz bardziej bedzie przypominać kompa ;P

-
- Pomywacz
- Numer GG: 1222286
Waltos pisze:Zguba pisze:Jak masz na tym swoim tytanie winde XP (o ile winde) to nie dziwota, że Ci nie chodzi. Ja osobiscie uzywam ME i nie mialem absolutnie zadnych problemow od ladnych 4 lat. Ojciec chciał podążać za modą na drugim kompie zainstalowal XP... teraz cały czas faka jaki głupi system i wiekszość czasu przesiaduje u mnie, a Win 98 tam nie zainstaluje bo nie chce mu sie bawic ze sterami do wszystkiego. Buehehe
Nie wiem, czemu fakacie na XP. Ja mam XP Proffesional Edition i mi wszystkie gry na nim chodzą, nawet te starsze. A ze sterownikami nie trzeba się bawić, o ile ma się Norton Ghosta... A już od dłuższego czasu nie mam żadnych problemów z systemem. Trzeba przyznać jedno XP - jest bardziej wrażliwy na wirusy, dlatego jeżeli się jakiegoś złapie, to w 2 dni roz****dala kompa, ale wystarczy mieć dobrego antywirusa (polecam Avast - za darmo, wystarczy się zajerestrować i sam się aktualizuje)
Zgadzam się pernamentnie. Norton Ghost rządzi

Co do XP, to my niestety na składzie mamy jedynie Home Edition, po ustawiany wedle jakiegoś artykułu, gdzie pisało jak wyłączyć zbędne pierdoły... No ale cóż mne tam to nie interesi zbytnio, póki nie musze z tym zmierzyć.

-
- Pomywacz
- Kontakt:

-
- Bombardier
Soldat rządzi! Nie dośc, że darmowy (można się zarejestrować, aby mieć dostęp do dodatkowych opcji, ale i bez tego gra wymiata), to jeszcze jaki grywalny! 7 trybów rozgrywki, 17 broni i kilkadziesiąt map (+kilkaset map fanowskich i kilkadziesiąt modów do ściągnięcia z neta)... MIODEK! Gra, pomimo że fabuła jest identyczna jak w Q3 lub UT (czyli brak fabuły) wciąga IMO bardziej.

-
- Majtek
- Kontakt:

-
- Kok
- Numer GG: 0

-
- Majtek
- Kontakt:
OoO! Widze ze moj temat juz dawno zalozony sie rozwinal
dzieki wam!!
F.E.A.R. tak to dobra mroczna produkcja, co prawda niestety nie mialem okazji zagrac ale czytalem recke no i widzialem wypasiony filmik zanim gra jeszcze powstala. A kto z was grał kiedys w. . . ICY TOWER . . .
:D:D ja czasem gdty mi sie nudzi pykam poprawia zrecznosc palcy
piszcie!

F.E.A.R. tak to dobra mroczna produkcja, co prawda niestety nie mialem okazji zagrac ale czytalem recke no i widzialem wypasiony filmik zanim gra jeszcze powstala. A kto z was grał kiedys w. . . ICY TOWER . . .

DESTRACTION TRAUCERS

-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

- BLACKs
- Tawerniany Cygan