Masa czekania, ale moze byc zabawnie

Mnie tyż. A standardowe serwery wchodząc przez "Multiplayer" w grze nie działają...Craw pisze:No i niech najpierw ktos odkryje jak zagrac w heroska3 na necie :/ Bo mi to ustawic sie nigdy nie udalo.
Myślę, że Heroes V będzie czymś więcej niż H3 w 3D!Belath_Nunescu pisze: Zmieniając lekko tok tego postu...Heroes V będzie inna nie tylko ze względu na 3d, ale też przez to że NWC, nie będzie jej producentem, ale jesli byłaby to III w 3d to byłoby super (tak zapewniają twórcy)
Co do zamku orków/barbów to będzie on na 75% w dodatku, ponieważ orków będzie pełno w Dark Messiah of M&M (Jakoś tak się to piszeLOD pisze:Co do piątki to zabrakło mi tam zamku Orkopodobnych humanoidów z Behemotami jako flagowym potworze... Niby nic, niby nie mój najulubieńszy zamek ale jednak... Czasami pograć nimi było fajnie...
Ale ogólnie to jedynym moim zmartwieniem co do piątki to wymagania sprzętowe
Nie dziwię się wymaganiom - gra będzie przypominała Etherlords. A może bazuje na jego ulepszonym silniku?fds pisze:To właśnie mowa o HommVGameStar pisze:... gra ma mieć zadziwiająco małe wymagania sprzętowe. Podobno da się w nią grać już na komputerze z procesorem 500 Mhz i 128 MB RAM. ...Będę mógł odpalić na obu swoich kompach i pograć przez LAN.
Jeśli tylko to będzie prawda ...
Powiem tyle: JA CHCE WERSJE LIMITOWANA! Wydana bedzie super i az grzech jej nie miec. Jedyny problem to to, ze kosztowac bedzie 159 zl.gram.pl pisze:Z kolei dla największych fanów Heroes of Might and Magic mamy jeszcze bardziej niesamowity zestaw - Limitowaną Edycję Kolekcjonerską! W jej skład wejdą wszystkie elementy standardowego wydania Heroes of Might and Magic V:
Pełna polska wersja językowa gry Heroes of Might and Magic V na płycie DVD,
Prezent w postaci pełnej polskiej wersji językowej gry Heroes of Might and Magic III,
Ścieżka dźwiękowa z gry,
Drukowany poradnik,
Karta pomocy podręcznej,
Dodatkowe mapy do gry,
Dodatkowo wyłącznie w Limitowanej Edycji Kolekcjonerskiej Heroes of Might and Magic V znajdziecie:
Wykonaną z drewna skrzynię ze skarbami, w którą zapakowane będą wszystkie elementy pakietu!
Mapę świata formatu A2,
Rozszerzoną instrukcję do gry,
Album z artami,
Film dokumentalny o powstawaniu polskiej wersji gry.