[Inny] M:tG
[Inny] M:tG
czy jest moze jakas karta (artefakt,czerwona,zielona) ktora mozna jakby odbic counterspella lub unsummona kumpel same mi najlepsze stwory i czry kantruje np mojego ukochanego blaze'a
-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:
Magic ma to do siebie, że na każdą kartę jest odpowiedź. Jednak nie w każdym kolorze.
Aby ci odpowiedzieć musialbym wiedzieć jakim kolorem grasz, w jakim formacie i jakim typem talii, aby nie polecić ci karty, ktora nie będzie pasowała.
Z drugiej strony zwiększenie ilości Blaze'a do 4 w takim wypadku nie byłoby błędem. Co innego, że jest sporo lepszych spaleń, np. bardzo popularny Volcanic Hammer.
Aby ci odpowiedzieć musialbym wiedzieć jakim kolorem grasz, w jakim formacie i jakim typem talii, aby nie polecić ci karty, ktora nie będzie pasowała.
Z drugiej strony zwiększenie ilości Blaze'a do 4 w takim wypadku nie byłoby błędem. Co innego, że jest sporo lepszych spaleń, np. bardzo popularny Volcanic Hammer.
-
- Bombardier
- Numer GG: 4464308
- Kontakt:
Hahaha!! mam
Ta sprawa męczyła mnie długo, aż dałem sobie spokój. Ale dzisiaj, w klaserze kolegi, zauważyłem bardzo interesującą kartę, czerwoną I jest to karta która w 100% spełnia wymogi twojego problemu. a tą kartą jest: (tamtadadam, chwila napięcia...) Red Elemental Blast
Ufff.... sumienie czystsze ^^
Ta sprawa męczyła mnie długo, aż dałem sobie spokój. Ale dzisiaj, w klaserze kolegi, zauważyłem bardzo interesującą kartę, czerwoną I jest to karta która w 100% spełnia wymogi twojego problemu. a tą kartą jest: (tamtadadam, chwila napięcia...) Red Elemental Blast
Ufff.... sumienie czystsze ^^
-
- Tawerniak
- Kontakt:
-
- Bombardier
- Kontakt:
Niestety, niestety. Na dodatek z tego co pamiętam to w zielonym była też podobna karta(również wredna dla niebieskich ^^), Tsunami ^^, a przydałaby się w moim Elfim sideboardzie...
-
- Tawerniak
- Kontakt:
-
- Bombardier
- Kontakt:
-
- Tawerniak
- Kontakt: