[Inny] Bractwa Rycerskie
-
- Marynarz
[Inny] Bractwa Rycerskie
Słuchajcie, chciałbym dołączyć do bractwa rycerskiego, niestety nie wiem jak się do tegozabrać(kupywać sprzęt czy jak...?) no i nie wiem czy są jakieś w mojej okolicy(tzn. w Toruniu) przoszę o radę...
Prosiak (PrQ)
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Hmm... W Toruniu na pewno coś jest - nie wierzę, że miasto z takimi tradycjami nie potrafiło sobie wyhodować grupki zapaleńców... Zachęcam też do przejrzenia artykułu o Ruchu Rycerskim w Polsca z 78 Tawerny RPG.
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Marynarz
Czytałem już ten artykuł wcześniej(to przez niego szukam bractwa i założyłem ten temat ...). Zna może ktos jakąś stronę na której jest spis wszystkich bractw? Albo może zna ktoś artykuły(i je może udostępnić) o robieniu stroju średniowiecznego? Umiem zrobić tunikę, płaszcz i kaptur, lecz nie wiem jak zrobić portki (lubie pobiegać w średniowiecznych ciuszkach jak nikt nie patrzy Będe bardzo wdzięczny za pomoc... )
Prosiak (PrQ)
-
- Bosman
- Numer GG: 5454998
http://www.bagrit.pl/bractwa/bractwa.php?lg=pl
Mysle, ze ta strona okaze sie pomocna Powodzenia w szukaniu.
Mysle, ze ta strona okaze sie pomocna Powodzenia w szukaniu.
-
- Marynarz
Ja znowu polecam http://www.freha.pl/, jest to forum zrzeszajace ludzi z przeróznych bractw, sa tam setki wiadomosci jak stworzyc strój, jakie elementy sa do tego potrzebne, a jesli czegos nie ma zawsze mozna zapytac. Aha, no i jeszcze (jesli dobrze pamietam) jest tam dzial gdzie różne bractwa prowadza rekrutacje.
Come with me my little ones
Let's revel for the free
Raise your glass and praise the fact
How easy life can be..!
Let's revel for the free
Raise your glass and praise the fact
How easy life can be..!