Nie spodziewałem się, że kiedyś instrukcja będzie dla mnie zagadką
Mój problem wygląda następująco. Mam grę Spadamy!, niby przeczytałem instrukcję, przejrzałem karty, spróbowałem zagrać ale ni w ząb tego nie rozumiem :/ . Czy mógłby mi ktoś tutaj napisać instrukcję w prostym do zrozumienia języku? Chodzi mi o to, żeby ktoś napisał mi jak ma przebiegać gra - co karty robią to już wiem.
Z gory dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
karte dzialajaca na innego gracza mozna rzucic w prawie kazdym momencie, niemozna tego zrobic kiedy:
- gracz ma juz dzialajaca karte (pomin, wal, dziel)
- rozdajacy daje karte graczowi (tobie albo graczowi na ktorego chcesz zagrac karte)
jak dwoch graczy jednoczesnie chce zagrac karte na jednego gracza to rozdajacy rozstrzyga spor i mowi kto byl pierwszy.
Może mi ktoś powiedzieć ile jakich kart jest w talii?? Znalazłem w starych rzeczach pozostałości z dwóch talii i mam 57 kart. Może chociaż jedną będę miał w całości.