Jak Wam sie podoba komiks 'Bohatery Ragnaroka'?
-
- Marynarz
- Lokalizacja: z miejsca, gdzie mnie nogi zaniosły ( ostatnio trakt między Mantarem a Skulldust)
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Lokalizacja: z miejsca, gdzie mnie nogi zaniosły ( ostatnio trakt między Mantarem a Skulldust)
- Kontakt:
Komiks będzie lekko podlatywał pod szajens fikczyn . Trochę uzbierałem tych stronek. Tyle, że wszystkie są czarno białe ( bez koloru)- takie miały ( początkowo) być. Ale dzisiaj odkryłem kolor idealny - kolor czarnego markera do płyt i ołówka= mordercza mieszanka . Zacząłem kolorować.... Postaram się za jakiś czas tutaj ( znaczy się na forum, nie w tym temacie) zamieścić pierwsza stronę...
Pałętam się tam i tu, zabijając rzezimieszków, cwaniaków, złodziei, oczyszczam arenę, pałętam się po lesie w nocy, bo jestem niezniszczalny Skrytobójca 10 poziomu ...
Otchłań
Otchłań
-
- Majtek
- Numer GG: 3206842
- Kontakt:
-
- Majtek
- Kontakt:
-
- Mat
- Numer GG: 3604434
- Kontakt:
-
- Majtek
- Numer GG: 3206842
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Trocheiczny Tawerniak
- Numer GG: 3654146
Ostatni odcinek to majstersztyk . W sumie dobrze, ze juz koniec, po zaczęłoby się to przeciagać z deka i nudzić. Ale zakończenie w mistrzowskim stylu .
PS: Żelatyna to chyba biały proszek który się wsypuje do cieczy aby ta zgalaretowiała
PS: Żelatyna to chyba biały proszek który się wsypuje do cieczy aby ta zgalaretowiała
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
(Sergiusz Jesienin, 1925)
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
(Sergiusz Jesienin, 1925)
-
- Bombardier
No, fajne zakończenie (A William był przecież na końcu, więc fajne połączenie wyszło), tylko szkoda, że po tobie miałem być ja, a potem Dante... no, ważne, że ja miałem rysować, bo Dante... ekhem... . A może to i lepiej, że właśnie teraz się skończyło... a może... a może... ... ... cholera, gdzie te moje tabletki-i-inne-proszki?
-
- Mat
- Numer GG: 6635964
Darkelfft pisze:Komiks będzie lekko podlatywał pod szajens fikczyn . Trochę uzbierałem tych stronek. Tyle, że wszystkie są czarno białe ( bez koloru)- takie miały ( początkowo) być. Ale dzisiaj odkryłem kolor idealny - kolor czarnego markera do płyt i ołówka= mordercza mieszanka . Zacząłem kolorować.... Postaram się za jakiś czas tutaj ( znaczy się na forum, nie w tym temacie) zamieścić pierwsza stronę...
Zastanawia mnie jedno... Czy darkelfft kiedykolwiek zamieści ten komiks? Oj rozlewiniliście się robaczki...
żyję
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
-
- Majtek
- Kontakt: