Komiks w klimatach NS
-
- Kok
- Numer GG: 0
-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
Hahaha Mam cię, przygotuj się na odbiór 1000 Privów z tym zdaniemimpostor pisze:[szept] Tylko nie mówcie klonerowi... On mnie na śmierć zaspamuje![/szept]
A teraz tak na poważnie. Komiks jest bardzo fajny, a zwłaszcza podoba mi się pomysł obsadzenia mnie i CoB'a w rolach sług wielkiego MG Oby tak dalej
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Mafia Radioaktywnych Krów
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Kok
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Kontakt:
Wybaczcie przerwę, ale szkoła się zaczęła i z każdej strony wypełzają nowe obowiązki... Nie! To znowu one! Ratunku!!! <odgłosy zaciętęj walki, które ustają po wystrzale z czegoś cięższego> No, chwilowo mam spokój. Ale jakiś omen nade mną ciąży, że jak już tylko zasiądę do komiksu, to coś mnie od tego odciąga. Ale w większej części następny odcinek już powstał, i będzie wydany w poniedziałek. Nie wiem czy uda mi się utrzymać regularność.
-
- Kok
- Kontakt:
-
- Kok
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Kok
Ja nie grałem i też nie rozumiem... Zagrać mi się jakoś nie zbiera bo brak czasu więc miło by było jak byś wyjaśnił.impostor pisze:Pavcio, a grałeś w Fallout 2? Jeśli nie, to ulga dla mnie. (ja bym się na twoim miejscu nie przyznawał ) Jeśli tak, to coś jest nie tak ze mną, albo z tobą. Ze mną, że za bardzo zagmatwałem, jeśli z tobą, to...
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
-
- Bosman
- Numer GG: 7524209
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Kontakt:
Człowieku, przecież od dawna już jest (niemal) profesjonalna, gdyż fanowska wersja polska obydwu Falloutów. Została ona uznana za tak dobrą, że teraz fallouty sklepowe sprzedaje się już automatycznie z nią. Nawet w CDA i Click!'u były obydwie te gry, i to już po polsku. Więc nie piernicz że nie zagrasz, bo nie znasz angielskiego! Do roboty, takiej ggry nie można opuścić! NIe dla fana RPG!Tori pisze:Ja nie grałem (za mała znajomość angielskiego)
A co do GECK-a to racja, tak właśnie zaczyna się Fallout z numerkiem drugim. (no a cóż miałem napisać)
-
- Bosman
- Numer GG: 7524209
To, że istnieje polska wersja wiem, jednak nie mam do niej dostępu. I nie oburzaj się tak, nigdzie nie naspisałem, że nie zagram, tylko że nie grałem Wiem, że Fallouty nie są grą, tylko kultową legendą, że każdy porządny RPGowiecc musi w to zagrać... Ale na pewno to Fallout I i II będą na święta w Bierdonkach, Tesco, mam blisko do Carrefoura, więc będą gdzieś na pewno. Wiem że Tactics był sprzedawany razem z I i II, ale nie znam nikogo kto by kupił cały zestaw...
Od dziś płacę Eurogąbkami.