Nieobecności
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Re: Nieobecności
Ogłoszenie parafialne - nie wiem dokładnie, co będę robił jutro, więc jest możliwe, że się na forum nie pojawię. A w niedzielę jadę do Warszawy, więc nie będzie mnie na pewno Więc proszę MG i wierzycieli z Sycylii, by się nie pieklili, jak mnie w weekend nie będzie. W razie potrzeby ureguluję wszystko w poniedziałek
-
- Mat
- Numer GG: 9916608
Niestety zmykam. Nie będzie mnie do soboty.
Przepraszam wszystkich graczy i MG, a tych drugich proszę o prowadzenie postaci zgodnie z charakterem (szczególnie Krizza na którym najbardziej mi zależy).
No to pa. . Nie płaczcie
Przepraszam wszystkich graczy i MG, a tych drugich proszę o prowadzenie postaci zgodnie z charakterem (szczególnie Krizza na którym najbardziej mi zależy).
No to pa. . Nie płaczcie
-
- Kok
- Numer GG: 9181340
Z powodów osobistych zawieszam swoją działalność na forum do odwołania. Swoje postaci pozostawiam do dyspozycji MG - niech zadecydują sami co z nimi zrobić. Sesja "Objawy Zła" którą prowadzę również zostaje 'zamrożona' na czas nieokreślony. Wszystkich graczy z góry przepraszam.
Niebo i piekło są w nas, wraz ze wszelkimi ich bogami...
- Pussy Warhammer? - spytała Ouzi.
- Tak, to taki, gdzie drużynę tworzą same elfy. - odparł Serge.
- Pussy Warhammer? - spytała Ouzi.
- Tak, to taki, gdzie drużynę tworzą same elfy. - odparł Serge.
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Po ciężkim (ale przyjemnym ) weekendzie wróciłem i widzę, że Alucard dał upka. Od razu mówię, że mam jeszcze kupę rzeczy do zrobienia i odpiszę, ale nie wiem kiedy, bo mimo obecności na forum robię kilka rzeczy "w tle"
Przez jakiś czas mogę być nieobecna lub udzielać się rzadko i nieregularnie. MG (zwłaszcza Setha) i moich graczy proszę o cierpliwość i wyrozumiałość. Z góry dziękuję
-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Doświadczam drobnych problemów technicznych. Zapewne szybko się z tym uporam, ale update na prowadzonej przeze mnie sesji i ewentualne inne odpisy przesuną się na sobotę. Za niedogodności przepraszam.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica
-
- Bosman
- Numer GG: 2248735
- Kontakt:
Dorwała mnie grypa żołądkowa. Mam problemy z mśleniem w linii prostej. Nie mistrzuję ani nie gram aż nie wyzdowieję.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!
Mr.Z pisze posta
Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Mr.Z pisze posta
Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
-
- Marynarz
- Numer GG: 0
Wygląda na to, że moje nieplanowane wakacje potrwały dłużej niż się spodziewałem. Dużo dłużej. Z mojej winy, muszę przyznać.
Zabiorę się teraz za - kolejną już - defibrylację moich sesji, aczkolwiek nie będę miał nikomu za złe, jeżeli w międzyczasie postanowił z nich zrezygnować.
Jeżeli jeszcze kiedyś zdarzy mi się dłuższa (niezapowiadana) nieobecność, gracze mogą (a nawet powinni) męczyć mnie na GG o odpisywanie.
Zabiorę się teraz za - kolejną już - defibrylację moich sesji, aczkolwiek nie będę miał nikomu za złe, jeżeli w międzyczasie postanowił z nich zrezygnować.
Jeżeli jeszcze kiedyś zdarzy mi się dłuższa (niezapowiadana) nieobecność, gracze mogą (a nawet powinni) męczyć mnie na GG o odpisywanie.
-
- Mat
- Numer GG: 9916608
Ogłaszam wszem i wobec, że nie będzie mnie przez caaaały długi weekend majowy.
-
- Mat
- Numer GG: 6781941
W dniach 1-5 maja bieżącego roku wyjeżdżam i zapewne nie będę miał dostępu do internetu.
Standardowo: Proszę o niezabijanie moich postaci, jeśli moja nieobecność spowoduje znaczne spowolnienie tempa gry, proszę o prowadzenie wg charakteru.
Standardowo: Proszę o niezabijanie moich postaci, jeśli moja nieobecność spowoduje znaczne spowolnienie tempa gry, proszę o prowadzenie wg charakteru.
A d'yaebl aep arse!
-
- Bombardier
Wyjeżdżam dziś i najprawdopodobniej wrócę w następny wtorek. Proszę MG o poprowadzenie postaci, jeśli będą znacząco spowalniać grę.
Czerwona Orientalna Prawica
-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
Nie ma mnie od 1 do 4-5 maja. Proszę MG o poprowadzenie moich postaci, jeśli zajdzie taka potrzeba. Za kłopot przepraszam.
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Mafia Radioaktywnych Krów
-
- Kok
- Numer GG: 1692393
- Kontakt:
Padły mi wczoraj wieczorem dwa kompy dlatego wszystkich przepraszam, lecz nie będę odpisywał dopóki nie zrobię z tym porządku. Mam nadzieję, że co najwyżej dziś mnie nie będzie tylko.
-
- Mat
- Numer GG: 6781941
Nie mam dostępu do internetu i nie wiem kiedy będę miał, piszę ze szkoły.
(Wszystko tłumaczyłem na PW)
Gothic będzie musiał poczekać, tak samo planowana przeze mnie sesja Neuro.
Przepraszam za wszystkie utrudnienia.
(Wszystko tłumaczyłem na PW)
Gothic będzie musiał poczekać, tak samo planowana przeze mnie sesja Neuro.
Przepraszam za wszystkie utrudnienia.
A d'yaebl aep arse!
-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
Sesja, ojciec który wrócił z Hiszpanii i przywatne zobowiązania
Swój udział w sesjach i mistrzowanie zawieszam na 2 tygodnie. Potem będzie odpis w Gothan i Widzącym
Przepraszam bardzo, ale te sprawy ciągną się za mną i muszę w końcu uporządkować to i owo.
EDIT: A teraz jeszcze oberwalem butelka na juwenaslia i mam uszkodzony nerw w prawejk dloni... los mnie nie lubi. niemniej postaram sie odpisac za 2 tyg.
Swój udział w sesjach i mistrzowanie zawieszam na 2 tygodnie. Potem będzie odpis w Gothan i Widzącym
Przepraszam bardzo, ale te sprawy ciągną się za mną i muszę w końcu uporządkować to i owo.
EDIT: A teraz jeszcze oberwalem butelka na juwenaslia i mam uszkodzony nerw w prawejk dloni... los mnie nie lubi. niemniej postaram sie odpisac za 2 tyg.
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
-
- Bombardier
- Numer GG: 10332376
- Kontakt:
Heh... w życiu bym nie pomyślał, że będę zagrożony z jakiegoś przedmiotu...
Nekokagami mnie nie lubi ;[
Jest szansa, że wrócę już w poniedziałek... ale nikła.
Nekokagami mnie nie lubi ;[
Jest szansa, że wrócę już w poniedziałek... ale nikła.
-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Ja nie będę tak całkiem nieobecny, ale okres sesyjno-zaliczeniowy na uczelni utrudnia mi czynny udział w sesjach. MG proszę o nieubijanie mnie i ewentualnie poprowadzenie moich postaci w sposób pasujący do nich. Ja za to postaram się od czasu do czasu coś naskrobać. No chyba, że ktoś lubi mnie na tyle, aby na mnie czekać. W mających się dopiero zacząć sesjach (FMA i CP2020) postaram się przynajmniej na początek odpisać a potem ciągnąć jako takim tempem.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica