PROSZE PAŃSTWA! PAN KEYHELL WŁAŚNIE ZADEKLAROWAŁ SWOJĄ TENDENCJE DO GOBLINÓW! Zróbmy mu przyjemność i nie nazywajmy go zbokiem.
Nie dajcie sie zwieść jego nickowi i pójdźcie za nim! (najlepiej jako MG, bo ja boję się, że wszystko spartacze. Choć jak będzie trza to założe rekrutacje)
Ostatnio zmieniony niedziela, 2 marca 2008, 08:13 przez Azrael, łącznie zmieniany 1 raz.
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Ten temat służy do umieszczania informacji o popycie na dany rodzaj sesji i ew. wyrażeniem checi do niej dołączenia. Wszelkie inne rozmowy są zakazane - macie naprawdę wiele innych tematów by podzielić się swymi światłymi myślami.
I jako, że już ostrzegałem poprzednim razem - każde kolejne zwrócenie uwagi traktuje jako recydywę, czyli wpis na Czarną Listę.
Jest ktoś chętny do poprowadzenia sesji w realiach Harry'ego Pottera. Gracze byliby dorosłymi ludźmi, należącymi do Zakonu Feniksa, w okresie przed narodzinami Harry'ego?
Sesja HP? a można zagrać młodą Umbridge xD? Jakby co się zgłaszam. niekoniecznie jako Umbridge, ale dla odmiany zagrałbym wiedźmą. Albo zakamuflowanym Śmierciożercą
Tak się składa, że właśnie mam zamiar poprowadzić takową sesje, tyle, że trochę w innym okresie. Dziś, albo jutro założę rekrutacje, w której wszystko wyjaśnię
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości" Mafia Radioaktywnych Krów
Ehm... Jakby to powiedzieć? Czy znajdzie się MG, który otworzy rekrutacje do Neuroshimy i przyjmie mnie pod swe skrzydła? Dopadłam się ostatnio do podręcznika edycji 1.5 i mi się spodobało. Bardzo chętnie bym się w tym spróbowała...
Mogę, Pod warunkiem odpisów...
I tak nie mam teraz za użo roboty z sesjami. Gothan czeka na Ouzi, Roanapur przystanął (czekam na Epyona), Delfowi odpisze dzisiaj, Widzący czeka powoli na dlugaśne odpisy :]
No i imperialne kredyty. Karte dzisiaj tam zmęczę...
A Keyhell ma niesamowicie luźną sesujke, więc spokojnie odpisuje, kiedy mi sie widzi nawet bez zastanowienia. Taki czekenslasz...
Tak. Jeżeli będa chętni (Rav. No i Wilczy... Deep tez pewnie. WW..) to przyjme z jakichs 4 graczy...
Tutaj niech piszą, kto ewentualnie.
Ach. No i bym zapomnial- mój znak firmowy- Czekam na naprawde dobre i długie karty.
No bo na Neuro i ja mam chętkę. A pomistrzowac mogę...
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów Czerwona Orientalna Prawica