[Świat Pasem] Czas Orłów i Kruków
-
- Szczur Lądowy
Re: [Świat Pasem] Czas Orłów i Kruków
Przecież Zeth wyraźnie napisał, że do 23.08
(...) jedno jest pewne: bogów żadne prawa nie interesują. Nie ma czegoś takiego jak prawo. Jak dobro. Jak zło. Jest tylko władza i słabość.
Tan'elKoth, Ostrze Tyshalle'a
-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:
Nie. Nie było wczoraj deadline'a. Dałam EDIT, ale nie dodałam daty do niego - mój błąd. EDIT powstał 20.08.2011 Sorry za spowodowanie zagrożenia zawałem
-
- Szczur Lądowy
A tam, wystarczy czytać posty MG
(...) jedno jest pewne: bogów żadne prawa nie interesują. Nie ma czegoś takiego jak prawo. Jak dobro. Jak zło. Jest tylko władza i słabość.
-
- Marynarz
- Numer GG: 19534484
- Kontakt:
Osierociłaś prawie Wevewolfa! Jak mogłaś!WinterWolf pisze:Nie. Nie było wczoraj deadline'a. Dałam EDIT, ale nie dodałam daty do niego - mój błąd. EDIT powstał 20.08.2011 Sorry za spowodowanie zagrożenia zawałem
Kocham śpiewać, ku rozpaczy moich sąsiadów
-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:
Hmm, racja. Nie dałby sobie rady w życiu... Zjedzą mnie wyrzuty sumienia
Odliczanie czas zacząć. Jutro deadline. Kto jeszcze nie wrzucił posta niech się spieszy! (no dobra, niekoniecznie spieszy XD ale czas już najwyższy coś naskrobać do tematu ;P)
Odliczanie czas zacząć. Jutro deadline. Kto jeszcze nie wrzucił posta niech się spieszy! (no dobra, niekoniecznie spieszy XD ale czas już najwyższy coś naskrobać do tematu ;P)
-
- Marynarz
- Numer GG: 10499479
Da się? Da się
Niniejszym oznajmiam, że od tego odpisu, odpisywał będę regularnie
Niniejszym oznajmiam, że od tego odpisu, odpisywał będę regularnie
"I have whirled with the earth at the dawning,
When the sky was a vaporous flame;
I have seen the dark universe yawning
Where the black planets roll without aim"
H.P.Lovecraft - Nemesis
When the sky was a vaporous flame;
I have seen the dark universe yawning
Where the black planets roll without aim"
H.P.Lovecraft - Nemesis
-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:
No misiaki! Dziś deadline! Do 23:30 czasu polskiego XD Szczurami będę spóźnialskich szczuła
-
- Marynarz
- Numer GG: 19534484
- Kontakt:
ManiaczkaWinterWolf pisze:No misiaki! Dziś deadline! Do 23:30 czasu polskiego XD Szczurami będę spóźnialskich szczuła
Kocham śpiewać, ku rozpaczy moich sąsiadów
-
- Szczur Lądowy
WW nazwała mnie misiem, świat się kończy...
-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:
@Iblisiątko: O szczury chodzi? XD Gryziu i Parmezanek mi hałasują właśnie, no to niech się faceci przydadzą do czegoś, nie? XD
@aggah: Aj tam XD Od razu się kończy. Skończył się, gdy zaczęłam młócić w LoL-a...
@aggah: Aj tam XD Od razu się kończy. Skończył się, gdy zaczęłam młócić w LoL-a...
-
- Bosman
- Numer GG: 2248735
- Kontakt:
Dziś nie dam rady dać update'u, wiec dam go jutro z rana, po tym jak się porządnie wyśpię, tym bardziej, że w większości wątków zacznie się już dziać i wreszcie u każdego będzie okazja do wykonywania rzutów...
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!
Mr.Z pisze posta
Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Mr.Z pisze posta
-
- Bosman
- Kontakt:
Update:
Pojawił się mój odpis. Pisze go po niecałych 5 godzinach snu, wiec za ewentualne przejęzyczenia lub literówki przepraszam. Deadline wyznaczam na 31.08 na godzinę 23:30
Wilkojapko: jeszcze jeden porządny post taki jak ten, a cofnę karę do rzutów.
Altar: w związku z info o braku odpisu dopiero niecałe dwa dni przed deadline kara do wszystkich rzutów.
Płomiennołuski: sporo literówek i parę błędów w kodowaniu. Posty dobre, ale rzuć na nie okiem i przeczytaj przed wysłaniem.
Ibisiątko: nie odgrywaj Drena, bo już "powiedział" coś sprzecznego z prawdą. Twoja postać otrzymała moc poprzedniej nocy, a nie od tego anioła i byął to decyzja Thirel, a nie jego. On po prostu będzie jej nauczycielem. Podczas wchodzenia w kontakt z Opiekunami proponuję pytać mnie o zdanie... bo następnym razem będę gryzł.
Pojawił się mój odpis. Pisze go po niecałych 5 godzinach snu, wiec za ewentualne przejęzyczenia lub literówki przepraszam. Deadline wyznaczam na 31.08 na godzinę 23:30
Wilkojapko: jeszcze jeden porządny post taki jak ten, a cofnę karę do rzutów.
Altar: w związku z info o braku odpisu dopiero niecałe dwa dni przed deadline kara do wszystkich rzutów.
Płomiennołuski: sporo literówek i parę błędów w kodowaniu. Posty dobre, ale rzuć na nie okiem i przeczytaj przed wysłaniem.
Ibisiątko: nie odgrywaj Drena, bo już "powiedział" coś sprzecznego z prawdą. Twoja postać otrzymała moc poprzedniej nocy, a nie od tego anioła i byął to decyzja Thirel, a nie jego. On po prostu będzie jej nauczycielem. Podczas wchodzenia w kontakt z Opiekunami proponuję pytać mnie o zdanie... bo następnym razem będę gryzł.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!
Mr.Z pisze posta
Mr.Z pisze posta
-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:
Zeth, jesteś ostatnią osobą, która ma prawo czepiać się literówek u innych... Inni nie dorastają Ci do pięt, Królu Literówek. Wiesz ile gracze zawsze mają roboty z ich poprawianiem? Czasem ludzie nie mają już na nie ani czasu ani siły, a posta wrzucić trzeba (ale nie bądźcie wygodniccy drodzy współgracze To, że bronię Płomyka nie znaczy, że jako mod przymknę oko na tekst, którego nie da się rozszyfrować ).
Co do kodowania - ciężko, żeby na kompie, na którym nie ma języka polskiego nie skopało się kodowanie znaków X_x Chyba, że masz na myśli tagi BBCOde.
Tyle ode mnie w kwestii stawania w obronie Płomiennołuskiego (miękka się robię na starość X_x).
Co do kodowania - ciężko, żeby na kompie, na którym nie ma języka polskiego nie skopało się kodowanie znaków X_x Chyba, że masz na myśli tagi BBCOde.
Tyle ode mnie w kwestii stawania w obronie Płomiennołuskiego (miękka się robię na starość X_x).
-
- Bosman
- Kontakt:
Dlatego też zwróciłem na to uwagę, a nie opieprzyłemWinterWolf pisze:Zeth, jesteś ostatnią osobą, która ma prawo czepiać się literówek u innych...
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!
Mr.Z pisze posta
Mr.Z pisze posta
-
- Bosman
- Numer GG: 1223257
- Kontakt:
Khem, khem, Z już to wie, ale ja się może ogłoszę jeszcze tutaj: tworzę sobie wybrańca Foggosa, i idzie mi nieźle. Więc może jeszcze wejdę do sesji, choć nieco spóźniony.
What doesn't kill you, just makes you... Stranger.
But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.
But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.
-
- Bosman
- Kontakt:
Update poszedł. W związku z tym, ze choruje nie dałem rady napisać całości i dałem odpis dopiero teraz.
Deadline ustalam na 8.09 godzinę 23:30
Gracze Mekow, Płomiennołuski i WinterWolf otrzymują premię do rzutów za regularne i solidne odpisy.
Gracz Altar poprosił mnie o zatrzymanie jego wątku, gdyż ma problemy z netem. Żaden problem, pogadaliśmy o tym niewiele po ostatnim upie.
Gracze Ibisiątko i aggah dostają karę do rzutów na czas najbliższych dwóch update'ów za brak posta.
Z ogłoszeń parafialnych to tyle. Prosimy składać dalsze datki w postaci porządnego łomotu w dowolnym Kościele Skazy.
Deadline ustalam na 8.09 godzinę 23:30
Gracze Mekow, Płomiennołuski i WinterWolf otrzymują premię do rzutów za regularne i solidne odpisy.
Gracz Altar poprosił mnie o zatrzymanie jego wątku, gdyż ma problemy z netem. Żaden problem, pogadaliśmy o tym niewiele po ostatnim upie.
Gracze Ibisiątko i aggah dostają karę do rzutów na czas najbliższych dwóch update'ów za brak posta.
Z ogłoszeń parafialnych to tyle. Prosimy składać dalsze datki w postaci porządnego łomotu w dowolnym Kościele Skazy.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!
Mr.Z pisze posta
Mr.Z pisze posta
-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:
Jest i mój post. Zainteresowanym mówię - to dokładnie 47 stron A4 w Wordzie. Dziś już spadam spać. Zmęczyło mnie poprawianie literówek Zetha, a jutro praktyki X_x (hej ho, hej ho, do pracy by się szło... jeszcze żeby za taką robotę płacili <WW jest traci resztki naiwności>)