MG poszukiwany/poszukiwana!
-
- Pomywacz
- Numer GG: 3224957
Re: MG poszukiwany/poszukiwana!
MG do sesji w klimatach Fate/Stay Night. W razie czego, służę pomocą w organizacji. Ba, mogę nawet powiedzieć, jakby to mniej-więcej miało wyglądać. Potrzebny tylko jest ambitny i zdolny MG, mający czas.
Chińczyk z dynastii T'ang, filozof, śnił, że był motylem, i od tej chwili nigdy już nie był zupełnie pewny, że nie jest motylem, któremu się śni, że jest chińskim filozofem. -Tom Stoppard
-
- Mat
- Numer GG: 2797417
O, powyższa propozycja jest naprawdę ciekawa. F/SN oglądałem z rok temu, z chęcią wcieliłbym się w rolę przyzywającego/przyzwanego i walczył w świętej sprawie.
Mam niefajną klawiaturę od TPSA i mi kilka klawiszy odmawia posłuszeństwa.
ADVENTURE PLANET czeka na Ciebie! Dołącz do sesji, wczuj się w tej klimat!
ADVENTURE PLANET czeka na Ciebie! Dołącz do sesji, wczuj się w tej klimat!
-
- Kok
- Numer GG: 28552833
znalazłby się mg chętny do poprowadzenia sesji w Dzikich polach? bo cholera ostatnio przeczytałem podecznik i pograłbym
00088888000
-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 11921721
Jak jest na forum z życiem sesji? Chętnie ciachnąłbym jakiegoś storytellinga w klimatach normalnego fantasy najlepiej w systemie DnD(ale zawsze można spróbować czegoś innego), bo już dawno nie grałem.
-
- Marynarz
- Numer GG: 2609448
- Kontakt:
Ja bym sobie chętnie zagrała albo w NS'a albo w jakąś sesję w klimatach Fallouta - ogólnie rzecz ujmując postapokalipsa, niekoniecznie z podręcznikowym systemem, byle tylko klimat taki był.
A, jakby się MG znalazł to niech to nie będzie ktoś pokroju Wevewolfa.
A, jakby się MG znalazł to niech to nie będzie ktoś pokroju Wevewolfa.
-
- Kok
-
- Kok
-
- Pomywacz
- Numer GG: 9555486
- Kontakt:
Alien i Corvus, popieram inicjatywę
Coprawda właśnie nasmarowałem posta w innej rekrutacji (CLICK), ale to już chyba martwy temat, więc na NS też jestem bardzo chętny.
W rpgi gram (a w zasadzie to mistrzuje) od przeszło 10 lat, WFRPG, potem W:GW, a obecnie od około 3-4 lat właśnie NS. Na Tawernie się raczej nie udzielam, ale grałem i prowadziłem sesje na innych forach, więc bez obawy, mimo, że jestem "szczurem lądowym", to lipy nie ma.
Jeśli znajdzie się ktoś do poprowadzenia neuroshimy to jestem gotowym już w tym momencie, napalonym graczem.
Jeśli nie znajdzie się MG... to... A niech tam! Mam taką ochotę zagrać, że nawet mogę poprowadzić.
No chyba, że Alien albo Corvus się tym zajmą? Jest nas już troje do NS, więc możemy coś podziałać myślę.
Coprawda właśnie nasmarowałem posta w innej rekrutacji (CLICK), ale to już chyba martwy temat, więc na NS też jestem bardzo chętny.
W rpgi gram (a w zasadzie to mistrzuje) od przeszło 10 lat, WFRPG, potem W:GW, a obecnie od około 3-4 lat właśnie NS. Na Tawernie się raczej nie udzielam, ale grałem i prowadziłem sesje na innych forach, więc bez obawy, mimo, że jestem "szczurem lądowym", to lipy nie ma.
Jeśli znajdzie się ktoś do poprowadzenia neuroshimy to jestem gotowym już w tym momencie, napalonym graczem.
Jeśli nie znajdzie się MG... to... A niech tam! Mam taką ochotę zagrać, że nawet mogę poprowadzić.
No chyba, że Alien albo Corvus się tym zajmą? Jest nas już troje do NS, więc możemy coś podziałać myślę.
Come to the dark side – we have cookies.
-
- Marynarz
- Numer GG: 2609448
- Kontakt:
Jakbym szukała graczy to bym napisała w innym temacie więc nie wiem po kiego pytanie o MG-owanie.ElCiesiel pisze: No chyba, że Alien albo Corvus się tym zajmą? Jest nas już troje do NS, więc możemy coś podziałać myślę.
Dwa - akurat Neuroshima to może jednak niekoniecznie, tym razem bym powiedziała, że w ostateczności. Wolałabym coś innego w klimatach post-apo. Jakiś storytelling z ciekawą wizją niekoniecznie oparty na systemie erpegowym. A jeśli już NS to ja poproszę bez mechaniki - nudne toto.
-
- Kok
Nie jestem mgElCiesiel pisze:Alien i Corvus, popieram inicjatywę
Ale jeśli poprowadzisz to możesz liczyć na mój... moją klawiaturę NS pasowałoby mi bo znam dobrze świat.. ale piszę się na każde post apo
00088888000
-
- Pomywacz
- Kontakt:
Nie wymądrzaj się tak spytałem w temacie "MG poszukiwany" czy ktoś z obecnych nie chce zostać MG, proste, co? ;PCorvus pisze:Jakbym szukała graczy to bym napisała w innym temacie więc nie wiem po kiego pytanie o MG-owanie.
Mechanika NS nudna na pewno nie jest, ale to nie ten temat. Jeśli chodzi o granie na forum to mechanika moim zdaniem odpada, nie chciałoby mi się samemu liczyć trudności testów i miotać kostuchami w pustym pokoju. Jeśli zdecyduje się prowadzić poprosiłbym tylko o kartę postaci, żebym miał napisane w numerkach w czym postać jest dobra, a w czym nie, a dalszą mechaniką przejmować się nie trzeba. Dobry opis załatwia kwestię robienia karty w ogóle.Corvus pisze:Jakiś storytelling z ciekawą wizją niekoniecznie oparty na systemie erpegowym. A jeśli już NS to ja poproszę bez mechaniki - nudne toto.
Jeśli już postapo to raczej NS, bo jest już zarysowany świat i każdy wie, że spotykając kolesia z NY raczej nie ma co liczyć na to, że jest normalny Ale jakąś ciekawą konwencję możemy przyjąć, propozycje?
Jak mnie ponamawiacie jeszcze trochę, to założę oficjalny temat o rekrutacji ;>
-
- Kok
Nie no fajnie że coś się ruszyło Wg mnie nie ma sensu bawić się w mechanikę na sesji. W jakim kolorze byś prowadził?
00088888000
-
- Mat
- Numer GG: 0
dopisuję się na neuro (oczywiście jasne jak słońce że jako gracz -.-') nie ma sensu pakować się w coś czego nie dociągnę nawet do drugiego upa -.-'
Ale grać - z wielką chęcią!
Nie wiem jak namówić ElCiesela i jak musicie to poskarżcie mu się jakim jestem MG, ale naprawdę jestem chętny do neuro. Alien to bardzo solidny gracz, więc masz już rdzeń, wiesz że możesz już bez strachu o brak graczy zająć się sesją
czekam!
Ale grać - z wielką chęcią!
Nie wiem jak namówić ElCiesela i jak musicie to poskarżcie mu się jakim jestem MG, ale naprawdę jestem chętny do neuro. Alien to bardzo solidny gracz, więc masz już rdzeń, wiesz że możesz już bez strachu o brak graczy zająć się sesją
czekam!
Osobiście to upek mi się podoba - wciągający i łączący wszystkie postacie
-
- Kok
Szczery do bólu...Wevewolf pisze:dopisuję się na neuro (oczywiście jasne jak słońce że jako gracz -.-') nie ma sensu pakować się w coś czego nie dociągnę nawet do drugiego upa -.-'
czekam!
No ale zobaczymy czy gracz z ciebie taki sam jak mg ...
W każdym razie czekam na rekrutkę
00088888000
-
- Mat
- Numer GG: 0
to źle?Szczery do bólu...
zobaczymy o ile rekrutacja będzie i zostanę przyjętyNo ale zobaczymy czy gracz z ciebie taki sam jak mg ...
Zresztą decyzja należy do MG
Czekamy.
Osobiście to upek mi się podoba - wciągający i łączący wszystkie postacie
-
- Kok
Ani dobrze, ani źle . I spójrzmy prawdzie w oczy: dostać się to nie jest strasznie wielki problem. Dla ciebie większym problem będzie dotrzymywanie terminów w czasie sesji
Dobra, dobra. Skończcie OT i nie straszcie więcej potencjalnego MG, bo sobie nie pogracie - dop. WW
Dobra, dobra. Skończcie OT i nie straszcie więcej potencjalnego MG, bo sobie nie pogracie - dop. WW
00088888000
-
- Pomywacz
- Kontakt:
zapraszam do rekrutacji: CLICK