Kurna... wiesz? Got niby powinno być ale tego anglicy i amerykanie używają sporadycznie. Ja mówiłem językiem potoczynym. Zauwazyłeś słówko "Thnx"? Słówko "got" dodaje się gdy piszemy tekst bardziej oficjalny. No dobra koniec z tym bo sie nam offtop robi.
Rób swoje! rób swoje! A szczęście będzie twoje!
Bo życie to nie bajka! Nie głaszcze cię po jajkach!
Nie tłumacz się. Przyjaciele zrozumieją.
Wrogowie i tak nie uwierzą.
Heimdall pisze:
Nie chcę się czepiać, ale co to za słowo "wyranie"?
Poprawione
Qin Shi Huang pisze:Kurna... wiesz? Got niby powinno być ale tego anglicy i amerykanie używają sporadycznie. Ja mówiłem językiem potoczynym. Zauwazyłeś słówko "Thnx"? Słówko "got" dodaje się gdy piszemy tekst bardziej oficjalny. No dobra koniec z tym bo sie nam offtop robi.
Mea culpa, wybacz.
A żeby nie oftopować:
Ponawiam moją prośbę o sesję Monastyru bądź Neuroshimy. (No i niech sie jakiś MG zgłosi do Świata Dysku)[/quote]
Kaczor pisze:Podoba mi sie pomysl ze Star Wars ale JA CHCE WIEDZMINA!
A ja chce żebyś przestał spamować... bo jak inaczej wyjaśnić to że co chwile piszesz w tym topicu jakieś bzdurne posty. Uważaj: Zdenerwowane Zło potrafi się mścić: np. męczyć adminów ^^
Ps. Żeby offa nie było: Może jakiś człowiek ulituje się i poprowadzi Monastyra, Dzikie Pola albo Monastyra ew. Dzikie Pola? ^^ Ach... nie zapominając o stałych żądaniach: czyli ZC i V:tM... ale do tego potrzebuję mój wygłodzony umysł na prawdę dobrego Narratora ^^
Chętnie zagram sesję w realiach MIB, czyli facetów w czerni
Gracze wcielili by się w agentów, kosmitów (tu pole do popisu przy tworzeniu postaci) lub "zwykłych" ludzi.
Znajdzie się MG ?
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
............... /__\
............. /------\
........... /______\
................. ||
................. ||
................. ||
Ten u góry lubi zakładać sesje!
A tak w ogóle to też bym sobie pograł w sesję w MIB. Star Wars też może być... ale ja chciałbym zagrać w jakąś psychiczną sesję w realiach Świata Dysku... może być coś z czarodzicielem w tle.
jak piszę ortografy to nie poprawiaj... po wkurzamyBAZYL'E
Jestem w tym nowa XP prowadzenie sesji nigdy nie było dla mnie proste, może pomijałam pewne kwestie(?) widze że wy tu sobie ustalacie w jakich klimatahc ma być sesja, bez systemu. Skąd wiecie czy graczowi się powiodło czy nie? w czym tkwi tajemnica udanej sesji ze storylinem bądź bez? od strony MG znaczy się ^^
Ostatnio zmieniony środa, 18 kwietnia 2007, 21:27 przez Kawairashii, łącznie zmieniany 1 raz.
Primo: Storytellingiem
Secundo: Tu omawia się nie tylko klimaty w sesjach bez systemu, bo jak pewnie zauważyłaś są też prośby o MG w DnD czy Warhammerze
Tertio: To czy się graczowi powiedzie zależy najczęściej od "widzimisię" MG (a jego "widzimisię" może ukształtować logiczność działań, umiejętności, wysokie prawdopodobieństwo udania sie czynu nawet przy rzucie kością, czy w skrajnych przypadkach sympatia do postaci)
Quatro: Tu toczy się dyskusja nie tylko o storytellingu, bo niektórzy np. lubią rzuty nawet na forum
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów Czerwona Orientalna Prawica
Alucard 666 pisze:Secundo: Tu omawia się nie tylko klimaty w sesjach bez systemu, bo jak pewnie zauważyłaś są też prośby o MG w DnD czy Warhammerze
Quatro: Tu toczy się dyskusja nie tylko o storytellingu, bo niektórzy np. lubią rzuty nawet na forum
Tu się nie powinny toczyć żadne dyskusje. To jest miejsce dla graczy poszukujących MG.
notka powinna zawierać co następuje:
1. Nazwa Systemu
2. Klimaty (cel, pvp czy nie pvp itp.)
3. Ilu graczy (około)
Proszę skończyć offtop. Posty nie na temat będą kasowane.
Dobra, biorę się za szkic przygody do SW. Mam nadzieje że coś mi z tego wyjdzie, a jeszcze jedna sprawa: W jakich czasach ma się wszystko dziać, bo nie mogę się zdecydować myślę o czasach między 3 a 4 częścią filmów(bycie jedi, odpada w tym wypadku), lub czasach akademii jedi na Yavin IV(tu oczywiście można by być jedi).