Przy ambitnej fabule.Mistyk pisze:Nadal potrzebny jest MG do Dnd? Jeśli tak to myślę że mógłbym coś zaproponować, storytelling, mało walki, więcej kombinowania. Byliby chętni?
MG poszukiwany/poszukiwana!
-
- Mat
- Numer GG: 6271014
Re: MG poszukiwany/poszukiwana!
No Name pisze:Podchodzę do norda i mówię:
- Pierwsza zasada klubu walki – nie rozmawiajcie o klubie walki...
-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Poszukiwany MG do Warhamca albo Neuro przez IRCa...
-
- Marynarz
- Numer GG: 7066798
Nosz w mordę... to jak? 2 DnD? Jak najbardziej ;p
-
- Bombardier
- Numer GG: 0
Jestem chętnyMistyk pisze:Nadal potrzebny jest MG do Dnd? Jeśli tak to myślę że mógłbym coś zaproponować, storytelling, mało walki, więcej kombinowania. Byliby chętni?
to dalej ja, tylko mi kochany baziu ksywkę zmienił
-
- Mat
- Numer GG: 16193629
Na DnD jestem chętna, ale nie będę się zapisywać na dwie sesje - zagram u Serge'a Znam Jego styl, wiem, że każdą sesję prowadzi z sercem i nie mam zamiaru przepuścić jakiejkolwiek prowadzonej przez Niego przygody Nie, nie podlizuję się Stwierdzam fakty
Kochanie, już rozgrzewam Kurai!
Kochanie, już rozgrzewam Kurai!
-
- Szczur Lądowy
Hmm w takim razie ponowię pytanie gdy zakończy się rekrutka Serge'a. [heh, dlaczego akurat ta przygoda... Ze wszystkich gotowców grałem tylko w Kuźnię... Nawet zapisać się nie mogę...] I tak muszę pozbierać podręczniki po znajomych. A tak ewentualnie jeśli nie DnD to są jakieś alternatywne pomysły?
-
- Marynarz
- Numer GG: 10004592
Ogień w kadzielnicy dogasał już, kiedy czarownik skończył inkantować mroczne zaklęcie. Nagle w krypcie zapadła złowroga cisza, zwiastun nieszczęścia.
- Wstań i służ swemu panu!- wydarł się szaleńczo nekromanta. Jego chrapliwy głos przypominał drapanie paznokciem po tablicy.
- Już pora! - krzyknął znów widząc jak antyczne kości wstają dzięki zakazanej magii.
Szkielet któremu gdzieniegdzie zwisały jeszcze kawałki zgniłego mięsa, wygramolił się z sarkofagu i spojrzał bez życia na człowieka. Sale wypełniło obce i niepokojące zimno, jednak mag był myślami już daleko.
- Jesteś pierwszy, by służyć potężnemu Zarthale-khyy! - przerwał mu wielki ból w klatce piersiowej. Coś rozrywało go od środka. Upadł na ziemię i zaczął się szamotać na zakurzonej posadzce. Nie mogąc wykrztusić słowa, mężczyzna tylko charczał żałośnie.
- Następnym razem. - syknął pusto szkielet wielkiego kapłana Arrata. - Sprawdź kogo sprowadzasz zza kurtyny śmierci. - jego knykcie zaświeciły się krwistym światłem, rzucając na kryptę karmazynowy blask. - No, ale nie będzie następnego razu. - dodał zimno, posyłając morderczy promień w stronę swej pierwszej, od setek lat ofiary...
Witam i pozdrawiam znajomych, którzy to czytają.
Musze niestety rozwiać wątpliwości niektórych osób. Powyższy tekst nie jest bynajmniej propozycją MOJEJ sesji. To raczej prośba o to, by ktoś ambitny poprowadził sesję w której gracze wcielili by się w nieumarłych. Czy to szkielety, zombie lub inne baenshe. Żeby nie było, chodzi mi o 'specjalne' wersje tych makabrycznych stworzeń, posiadających wolę i rozum. Tekst miał nakreślić o jakie klimaty mi chodzi.
Dlatego chętnych (ambitnych?) Mistrzów, proszę by dali znać.
W ostateczności, jeśli nie znajdzie się Narrator to JA się tym zajmę, bo pomysł mi łazi po głowie od dłuższego czasu. Tylko problem by było z moi, że ja jestem losowo przy kompie, a to była już nie tylko niedogodność. Zakładam także, że prowadziłbym to lżej niż poważne sesje na forum.
To tyle. Proszę chętnych już nie tylko Mistrzów, ale i graczy by dali znać jakby coś
Do usłyszenia.
- Wstań i służ swemu panu!- wydarł się szaleńczo nekromanta. Jego chrapliwy głos przypominał drapanie paznokciem po tablicy.
- Już pora! - krzyknął znów widząc jak antyczne kości wstają dzięki zakazanej magii.
Szkielet któremu gdzieniegdzie zwisały jeszcze kawałki zgniłego mięsa, wygramolił się z sarkofagu i spojrzał bez życia na człowieka. Sale wypełniło obce i niepokojące zimno, jednak mag był myślami już daleko.
- Jesteś pierwszy, by służyć potężnemu Zarthale-khyy! - przerwał mu wielki ból w klatce piersiowej. Coś rozrywało go od środka. Upadł na ziemię i zaczął się szamotać na zakurzonej posadzce. Nie mogąc wykrztusić słowa, mężczyzna tylko charczał żałośnie.
- Następnym razem. - syknął pusto szkielet wielkiego kapłana Arrata. - Sprawdź kogo sprowadzasz zza kurtyny śmierci. - jego knykcie zaświeciły się krwistym światłem, rzucając na kryptę karmazynowy blask. - No, ale nie będzie następnego razu. - dodał zimno, posyłając morderczy promień w stronę swej pierwszej, od setek lat ofiary...
Witam i pozdrawiam znajomych, którzy to czytają.
Musze niestety rozwiać wątpliwości niektórych osób. Powyższy tekst nie jest bynajmniej propozycją MOJEJ sesji. To raczej prośba o to, by ktoś ambitny poprowadził sesję w której gracze wcielili by się w nieumarłych. Czy to szkielety, zombie lub inne baenshe. Żeby nie było, chodzi mi o 'specjalne' wersje tych makabrycznych stworzeń, posiadających wolę i rozum. Tekst miał nakreślić o jakie klimaty mi chodzi.
Dlatego chętnych (ambitnych?) Mistrzów, proszę by dali znać.
W ostateczności, jeśli nie znajdzie się Narrator to JA się tym zajmę, bo pomysł mi łazi po głowie od dłuższego czasu. Tylko problem by było z moi, że ja jestem losowo przy kompie, a to była już nie tylko niedogodność. Zakładam także, że prowadziłbym to lżej niż poważne sesje na forum.
To tyle. Proszę chętnych już nie tylko Mistrzów, ale i graczy by dali znać jakby coś
Do usłyszenia.
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 20 lipca 2009, 11:50 przez MarcusdeBlack, łącznie zmieniany 1 raz.
"Prawdziwych przyjaciół trudno jest znaleźć, lecz stracić ich jest bardzo łatwo."
Marcus jest okay. Marcusdeblack się dziwnie odmienia jako całość ;P.
Marcus jest okay. Marcusdeblack się dziwnie odmienia jako całość ;P.
-
- Majtek
Znajdzie się ktoś chętny do poprowadzenia sesji w systemie "Zew Cthulhu"? Już od jakiegoś czasu mam ochotę pograć w systemie bazującym na uniwersum Lovecrafta jednak dotychczas nie miałem okazji. Pewnie wyjdę na starego piernika ale wychowałem się na tej grze i ostatnimi czasy bardzo mi jej brakuje.
There is no system but GNU, and Linux is one of its kernels
-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 11477690
a może znalazłby się ktoś chętny do poprowadzenia sesji humorystycznej w klimatach
a) wiedźmina
b) gothica
czy
c) kosmiczna ( chodzenie np. wielkimi glutami lub małymi osami albo śmiesznymi małpami )
mam nadzieję że znajdzie się jakiś MG z jajem (lub nie ) który podejmie się wyzwania sesji humorystycznej
a i zapomniałem dodać. Chciałbym aby tempo sesji było w miarę szybkie (3-5 dni na post max. )
a) wiedźmina
b) gothica
czy
c) kosmiczna ( chodzenie np. wielkimi glutami lub małymi osami albo śmiesznymi małpami )
mam nadzieję że znajdzie się jakiś MG z jajem (lub nie ) który podejmie się wyzwania sesji humorystycznej
a i zapomniałem dodać. Chciałbym aby tempo sesji było w miarę szybkie (3-5 dni na post max. )
"Tylko 2 rzeczy są nieskończenie wielkie: wszechświat i ludzka głupota, ale co do tego pierwszego nie jestem pewien" Albert Einstein
-
- Bombardier
- Numer GG: 1074973
Znajdzie się chętny MG do poprowadzenia sesji w stylu Naruto Shippuden?
PS: Popieram pomysł MarcusdeBlack
PS: Popieram pomysł MarcusdeBlack
-
- Bombardier
A Neuroshima? Znajdzie się chętny MG?
-
- Bombardier
- Numer GG: 10499479
Marcus
Masz moją klawiaturę
Wszystkich zainteresowanych moją apokaliptyczną sesją zawiadamiam, że otwieram jutro rekrutkę.
Masz moją klawiaturę
Wszystkich zainteresowanych moją apokaliptyczną sesją zawiadamiam, że otwieram jutro rekrutkę.
-
- Pomywacz
- Numer GG: 3224957
Też bym zagrałKawairashii pisze:Znajdzie się chętny MG do poprowadzenia sesji w stylu Naruto Shippuden?
Chińczyk z dynastii T'ang, filozof, śnił, że był motylem, i od tej chwili nigdy już nie był zupełnie pewny, że nie jest motylem, któremu się śni, że jest chińskim filozofem. -Tom Stoppard
-
- Bombardier
to ja może reklamę zrobię...
Elathorn, widziałem cię trochę: zgłoś się co prawda nie płacę, ale gwarantuję rozgrywkę na wysokim poziomie
http://www.tawerna.rpg.pl/forum/viewtop ... =14&t=6311
chociaż poczytajcie rekrutację
Elathorn, widziałem cię trochę: zgłoś się co prawda nie płacę, ale gwarantuję rozgrywkę na wysokim poziomie
http://www.tawerna.rpg.pl/forum/viewtop ... =14&t=6311
chociaż poczytajcie rekrutację
-
- Bombardier
Hm
znalazłby się chętny MG do poprowadzenia sesji w ciężkich, dzisiejszych realiach? Wiecie, jakaś zaraza w mieście, padają ludzie, tutaj coś wybucha, ataki terrorystów a gracze - zwykli/niezwykli obywatele.
Chętnie bym zagrał w coś takiego z weirdem czy może też kimś innym. Co byście powiedzieli Mistrzowie? Mielibyście moją kartę od razu
znalazłby się chętny MG do poprowadzenia sesji w ciężkich, dzisiejszych realiach? Wiecie, jakaś zaraza w mieście, padają ludzie, tutaj coś wybucha, ataki terrorystów a gracze - zwykli/niezwykli obywatele.
Chętnie bym zagrał w coś takiego z weirdem czy może też kimś innym. Co byście powiedzieli Mistrzowie? Mielibyście moją kartę od razu
-
- Majtek
- Numer GG: 8616929
szukam BARDZO cierpliwego MG, ktory przeprowadzil by sesje dla rpg'owego prawiczka. Zawsze chcialem zagrac w jakiegos rpga, ale nigdy nie moglem znalezc odpowiedniej druzyny -.- najchetniej w systemie D&D
Przybyłem z Adventure Planet, lubię pisać, czytać książki i grać w Warcrafta 3
-
- Kok
- Numer GG: 28552833
w systemie? czy świecie?
a jeśli chcesz zagrać to poszukaj sobie jakiejś sesji w rekrutkach
a jeśli chcesz zagrać to poszukaj sobie jakiejś sesji w rekrutkach
00088888000