1.
-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:
Re: 1.
Jestem w głębokim szoku
Dopiero zwróciłem uwagę że Alucard 666 i Azrael666 to dwa różne nicki/dwie różne osoby
To przez te cyferki w nickach, nie powinny się powtarzać Rzadko kiedy obaj są w jednym czasie na forum i to pewnie przez to łatwo przegapić taką małą zagwozdkę
Dopiero zwróciłem uwagę że Alucard 666 i Azrael666 to dwa różne nicki/dwie różne osoby
To przez te cyferki w nickach, nie powinny się powtarzać Rzadko kiedy obaj są w jednym czasie na forum i to pewnie przez to łatwo przegapić taką małą zagwozdkę
-
- Kok
- Numer GG: 0
Też lubie i się nie chwale!
Spadam do szkoły <papa>!
EDIT:
Ale Francuzi,Niemcy i Anglicy mieli z nas beke gdy oskarżylismy teletubisie o homoseksualizm.
A wy co myślicie?
Spadam do szkoły <papa>!
EDIT:
Ale Francuzi,Niemcy i Anglicy mieli z nas beke gdy oskarżylismy teletubisie o homoseksualizm.
A wy co myślicie?
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
kajtek zajzyj do tematu - homoseksualizmAle Francuzi,Niemcy i Anglicy mieli z nas beke gdy oskarżylismy teletubisie o homoseksualizm.
A wy co myślicie?
no to oczym gadamy znow o BAZYLu?? dajcie spokoj to robi sie monotonne;)
-
- Tawerniak
- Numer GG: 10455731
Sugeruję pogadać o ważkim temacie, udowadniającym, że nie tylko u nas dzieją się rzeczy, którym sprzeciwia się społeczeństwo krajowe i międzynarodowe. Otóż, od piątku w holenderskiej telewizji BNN (czy jakoś tak) rusza nowy reality show. Zwie się on Super Dawca Show. Trzech uczestników będzie konkurować o to, który dostanie nerkę od umierającej dziewczyny. Wszyscy trzej czekają na przeszczep. Czy wy też uważacie, że to odrażające? Nie jesteście sami. Nawet Holendrzy, naród uchodzący za najbardziej tolerancyjny i libertyński na świecie, są zniesmaczeni. I to tak władze, jak i opozycja, no i wreszcie społeczeństwo. Poza problemem natury moralnej pojawia się też inny - natury medycznej. W końcu to lekarze powinni decydować, kto dostanie przeszczep, a nie miliony telewidzów i ich SMS - y.
-
- Chorąży
A ja ich za fajny kraj uważałem -.-Tevery Best pisze:Sugeruję pogadać o ważkim temacie, udowadniającym, że nie tylko u nas dzieją się rzeczy, którym sprzeciwia się społeczeństwo krajowe i międzynarodowe. Otóż, od piątku w holenderskiej telewizji BNN (czy jakoś tak) rusza nowy reality show. Zwie się on Super Dawca Show. Trzech uczestników będzie konkurować o to, który dostanie nerkę od umierającej dziewczyny. Wszyscy trzej czekają na przeszczep. Czy wy też uważacie, że to odrażające? Nie jesteście sami. Nawet Holendrzy, naród uchodzący za najbardziej tolerancyjny i libertyński na świecie, są zniesmaczeni. I to tak władze, jak i opozycja, no i wreszcie społeczeństwo. Poza problemem natury moralnej pojawia się też inny - natury medycznej. W końcu to lekarze powinni decydować, kto dostanie przeszczep, a nie miliony telewidzów i ich SMS - y.
.
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
no to mamy chyba przyklad przekraczania pewnych granic
ok niech sobie robaia castingi ale zeby zaraz zarabiac na tym i komerche krecic ech...
choc pewnei tej dziewczynie zaplacono niezle za to...
ok niech sobie robaia castingi ale zeby zaraz zarabiac na tym i komerche krecic ech...
choc pewnei tej dziewczynie zaplacono niezle za to...
-
- Marynarz
- Kontakt:
Ale reszta rodziny pewnie nie jest umierająca i jest to szansa na polepszenie ich komfortu życia.
Jednak pomysł, żeby robić z tego show jest odrażający, zawsze ceniłem ten kraj za dystans i tolerancje, ale tego rodzaju akcje są nie do przyjęcia...jaki baran pozwolił to emitować ?
Jednak pomysł, żeby robić z tego show jest odrażający, zawsze ceniłem ten kraj za dystans i tolerancje, ale tego rodzaju akcje są nie do przyjęcia...jaki baran pozwolił to emitować ?
"Jeśli słowa wypowiada się z należytą pasją, a bogowie akurat się nudzą, bywa, że cały wszechświat przeformatowuje się wokół owych słów. Słowa zawsze miały moc odmieniania świata."
-
- Bosman
- Numer GG: 0
Racja i jeszcze sie tłumacza ze ten cały show jest po to aby przybliżyć ludziom problemy zwiazane z transplantacja. :CThaevis pisze:Jednak pomysł, żeby robić z tego show jest odrażający, zawsze ceniłem ten kraj za dystans i tolerancje, ale tego rodzaju akcje są nie do przyjęcia...jaki baran pozwolił to emitować ?
Podobna była sprawa dziewczyny ( nie pamietam kraju) w Big Brotherze. Jej ojciec zmarł podczas trwania progrmu, a telewizja nie powiedziała jej tego. Dziewczyna dowie sie o tym dopiero jak wyjdzie z programu ;/ jaki bezsens.
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Nie sądziłem, że ludzie do tego potrafią się posunąć... Same reality show to apogeum kretyństwa, a co dopiero o takiej tematyce. Zimno mi się zrobiło, jak sobie to wyobraziłem. Jaka miałaby być formuła programu? A co z tymi, którzy przegrają? Nie dostaną nerki i umrą? Rewelacja... A już myślałem, że mnie świat swoją beznadziejnością nie zaskoczy. Wszystko zrozumiem, ale są rzeczy, z których nie powinno się robić komercyjnych zabaw. A co do "przybliżania problemów transplantologii" to sam pomysł programu jest takim problemem. Od czego jest publicystyka. Najgorsze jest to, że niektórzy ludzie sami nie widzą/nie chcą widzieć, jak bardzo żałosne są ich tłumaczenia argumenty. Mam to uczucie, gdy czytam gazety, oglądam TV, słyszę o najnowszych "osiągnięciach" rządu. Niby dorośli ludzie, a ocierają się o absurd. Do czego ten świat zmierza... ;/Tevery Best pisze:Trzech uczestników będzie konkurować o to, który dostanie nerkę od umierającej dziewczyny. Wszyscy trzej czekają na przeszczep. Czy wy też uważacie, że to odrażające?
-
- Tawerniak
- Numer GG: 10455731
Mieszkają sobie w studiu telewizji, raz na jakiś czas coś tam robią, taki Big Brother. No a potem lecą esemesiki na numer taki to i taki, telewizja zgarnia szmal, telekomunikacja też dokłada swoje i cyk. Ten dostaje nerkę, a ten umiera. Gratulujemy telewizji.