Właśnie, kto będzie na forum pisał? A ja się psychicznie poznęcam i powiem, że u mnie jest przepiękna pogoda, ledwie parę chmur na niebie i gorąco jak diabli. I na razie się na deszcz nie zanosi ^^ Wczoraj było gorzej, bo bałem się, że przez tą głupią burzę nie poodpisuję na sesjeHeimdall pisze:Niby tak, gorzej jak mi prąd odetnie, bo pioruny walą wokół. To będzie koniec, co ja będę robić przez wieczór .
A tak zwykle... Raz tylko tak powiedziałem A poza tym i tak każdy wie, że nawet jakbym był wtedy na forum, to nie wziąłbym udziału w tak prymitywnej rozrywce I nie przejmuj się, że wracasz późno do domu... Z tego co widziałem, to największy ruch jest przecież po nocach, kiedy "obrońcy sprawiedliwości" rzadko zaglądają na forum. Ale się nie odzywam na ten temat, bo powiedzą, że jestem podżegaczHeimdall pisze:Ano umawiamy się. Ale teraz muszę powiedzieć to co Ty zwylke mówisz: A ja i tak się nie załapię.Ravandil pisze:PS. Odważni jesteście, tak się na spamerską libację umawiać w temacie, który prawie cały czas jest u góry listy... Lubicie igrać z ogniem