1.

Zablokowany
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Re: 1.

Post autor: Ravandil »

Heimdall pisze:Niby tak, gorzej jak mi prąd odetnie, bo pioruny walą wokół. To będzie koniec, co ja będę robić przez wieczór ;).
Właśnie, kto będzie na forum pisał? ;) A ja się psychicznie poznęcam i powiem, że u mnie jest przepiękna pogoda, ledwie parę chmur na niebie i gorąco jak diabli. I na razie się na deszcz nie zanosi ^^ Wczoraj było gorzej, bo bałem się, że przez tą głupią burzę nie poodpisuję na sesje :P
Heimdall pisze:
Ravandil pisze:PS. Odważni jesteście, tak się na spamerską libację umawiać w temacie, który prawie cały czas jest u góry listy... Lubicie igrać z ogniem ;)
Ano umawiamy się. Ale teraz muszę powiedzieć to co Ty zwylke mówisz: A ja i tak się nie załapię.
A tak zwykle... Raz tylko tak powiedziałem :P A poza tym i tak każdy wie, że nawet jakbym był wtedy na forum, to nie wziąłbym udziału w tak prymitywnej rozrywce ;) I nie przejmuj się, że wracasz późno do domu... Z tego co widziałem, to największy ruch jest przecież po nocach, kiedy "obrońcy sprawiedliwości" rzadko zaglądają na forum. Ale się nie odzywam na ten temat, bo powiedzą, że jestem podżegacz ;)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Ravandil pisze:Właśnie, kto będzie na forum pisał? ;) A ja się psychicznie poznęcam i powiem, że u mnie jest przepiękna pogoda, ledwie parę chmur na niebie i gorąco jak diabli. I na razie się na deszcz nie zanosi ^^
U mnie już przeszło padać i burzyć, no i utrata prądu już mi raczej nie grozi. Pewnie jutro będzie piękna pogoda, bo często po takiej ulewie jest :).
Ravandil pisze:I nie przejmuj się, że wracasz późno do domu... Z tego co widziałem, to największy ruch jest przecież po nocach, kiedy "obrońcy sprawiedliwości" rzadko zaglądają na forum. Ale się nie odzywam na ten temat, bo powiedzą, że jestem podżegacz ;)
Skąd możesz wiedzieć, skoro chyba nigdy nie byłeś na forum po 22.00? 8) Ale szczerze mówiąc to ostatnio ruch jest przez cały dzień, aż żal z kompa schodzić, bo co chwilę ktoś coś napisze.
...
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Ravandil pisze:Właśnie, kto będzie na forum pisał? ;)
Jak to kto? ^^
Heimdall pisze:Ale szczerze mówiąc to ostatnio ruch jest przez cały dzień, aż żal z kompa schodzić, bo co chwilę ktoś coś napisze.
I to jest główną przyczyną dlaczego mnie mama ciągle molestuje :P
Przestańcie pisać chociaż na piętnaście minut :P
.
Heimdall
Bosman
Bosman

Deep pisze:
Ravandil pisze:Właśnie, kto będzie na forum pisał? ;)
Jak to kto? ^^
Jest kto, ale jeszcze problem z kim? :P
Deep pisze: I to jest główną przyczyną dlaczego mnie mama ciągle molestuje :P
Przestańcie pisać chociaż na piętnaście minut :P
No jakoś nie mogę się powstrzymać, nic na to nie poradzę :D

Aha, jeszcze do Ravandila: Pisałeś, że nie wziąłbyś udziału w tak prymitywnej rozrywce. A kto przyczynił się (niebezpośrednio) do powstania największej spamerskiej libacji jaką widziało to forum?
...
Deep
Chorąży
Chorąży

Heimdall pisze: Jest kto, ale jeszcze problem z kim? :P
No AC coś tam pisze dzisiaj :P
.
Force
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Force »

Heimdall pisze:Ja tam byłem uczestnikiem wszystkich... I żadna kara mnie nie spotkała.
ja to wymyśliłem i... nawet ostrzeżenia nie dostałem :D Heim pamietaj że jeżeli mają powstac Klonofizycy to nie mozemy robić spamerskiej libacji na razie

ZMIENNA KLONERA SIE ZMIENIŁA??? Czemu nikt nie zadzwonił do mnie???

Btw. Co do burzy; wracam z komunii patrze a na ulicy pomorskiej biały samochód otoczony wodą do połowy szyb. no comment na bank bedzie w TVN.
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Force
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Force »

Y? co jest ktoś zamknął topic "Fajna liczba userów na forum " :/
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Heimdall pisze: Aha, jeszcze do Ravandila: Pisałeś, że nie wziąłbyś udziału w tak prymitywnej rozrywce. A kto przyczynił się (niebezpośrednio) do powstania największej spamerskiej libacji jaką widziało to forum?
Gwoli wyjaśnienia - po tym znaniu była emotka ";)", co wszystko wyjaśnia... ;) A do libacji wtedy to chyba wszyscy (we czterech znaczy) przyczyniliśmy, bo gdyby Szelmon nie założył ankiety, to by nic z tego nie wyszło. A tego, co było w "Naszych Avatarach" nie liczę, bo można uznać, że to było w miarę na temat :D

PS. A co do tej 22.00, to chyba tak jest, bo nikt od razu wtedy tego nie ukrócił. Ja sam nie patrzę, kto wtedy jest, bo o tej godzinie już nie mam siły przy kompie siedzieć, a o piątej rano trzeba wstać ;/ Poza tym wiadomo, że pod osłoną nocy najlepiej się niecne rzeczy robi ^^
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Force ray pisze:Y? co jest ktoś zamknął topic "Fajna liczba userów na forum " :/
Ja wiem, ja wiem dlaczego. Bo zaczęliśmy tam rozmowę na niedozwolony, poruszany już wiele razy na forum temat, o którym BAZYL pewnie nie chce już słyszeć.
Force ray pisze:ja to wymyśliłem i... nawet ostrzeżenia nie dostałem :D Heim pamietaj że jeżeli mają powstac Klonofizycy to nie mozemy robić spamerskiej libacji na razie
Nie dostałeś ostrzeżenia, bo nie uczestniczyłeś w ostatniej, ja uczestniczyłem, ale o mnie zapomnieli podczas wpisywania na CL :D.
No to musimy się trochę powstrzymać ze spamowaniem, ale to co podkreśliłem nastraja pozytywnie na przyszłość ;).

Ravandil pisze:PS. A co do tej 22.00, to chyba tak jest, bo nikt od razu wtedy tego nie ukrócił. Ja sam nie patrzę, kto wtedy jest, bo o tej godzinie już nie mam siły przy kompie siedzieć, a o piątej rano trzeba wstać ;/ Poza tym wiadomo, że pod osłoną nocy najlepiej się niecne rzeczy robi ^^
Ja też wstaję o 5.00, a chodzę spać około północy i jakoś żyję nie zażywając żadnych kaw ani nic podobnego.
...
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

Ja wiem, ja wiem dlaczego. Bo zaczęliśmy tam rozmowę na niedozwolony, poruszany już wiele razy na forum temat, o którym BAZYL pewnie nie chce już słyszeć.
a BAZYL ostrzegał ze oftop się robi :P
Nie dostałeś ostrzeżenia, bo nie uczestniczyłeś w ostatniej, ja uczestniczyłem, ale o mnie zapomnieli podczas wpisywania na CL .
No to musimy się trochę powstrzymać ze spamowaniem, ale to co podkreśliłem nastraja pozytywnie na przyszłość .
drodzy koledzy wytlumacze wam to tak jak tlumaczono apostolą cud chodzenia Jezusa po Wodzie- Co ma wisieć nie utonie.
Ja też wstaję o 5.00, a chodzę spać około północy i jakoś żyję nie zażywając żadnych kaw ani nic podobnego.
Bogowie o tej godzinie to ja spac chodze :)
Heimdall
Bosman
Bosman

Eglarest pisze:Bogowie o tej godzinie to ja spac chodze :)
To do której Ty śpisz? :shock: Bo ja np. nie jestem w stanie spać dłużej niż do 9.00.

Aha i nie strasz tu nas jakimiś naukami Chrystusa, bo my znamy umiar (przynajmniej tak mi sie wydaje ;)).
...
Eglarest
Chorąży
Chorąży

To do której Ty śpisz?
No spie tak do 10:00 ale z reguly juz o 9:00 wstaję :P

A na naukę nigdy nie jest za pozno :P co do umiaru cos go nie widze :P:P
AC
Bosman
Bosman
Numer GG: 4159090
Kontakt:

Post autor: AC »

Ech, no i pierwsza osoba wylądowała na Czarnej Liście po Amnestii. Warto się cieszyć, że to nikt z nas (słowa te nie dotyczą oczywiście Eglaresta, który właśnie wygrał Jubileuszową Nagrodę Natalii Worthingale: Butelkę Gorącej Wody). Miejmy nadzieję, że woda sprawi, że "Zarządcy Czarnej Listy" nie zobaczą więcej podejrzanych zabójstw na ortografii... ech, jak to dobrze się czuć gdy nie jest się wpisanym na Czarną Listę tak przy okazji :) (przynajmniej po Amnestii, bo przed to się zdarzyło kilka razy). Ale teraz już nie! Nie zdarzy mi się! Wszystko piszę OK i nie piszę SPAMu! :mrgreen:
Obrazek
Eglarest
Chorąży
Chorąży

Tak, tak spamowaniu mowimy stanowcze NIE !:D:D

a o wygranej nic nie wiedzialem ;) ale mam nadzieje że mnie jeszcze na Black-list nie wrzucono :D
Będę robił wszystko by się tam znow nie znaleść- mimo ze moja obecnosc tam wyniosla mnie moze łącznie jedynie 1 miesiąc :P
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

A ja śpię w takich godzinach

Wiosna, jesień, zima- sypiam między 2 a 5 rano i mi wystarcza
lato- w dzień jak odsypiam imtrezy, a jak czuję, ż nie muszę wstać to między 3 a 12 w południe ;D
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Deep
Chorąży
Chorąży

No i o oc było tyle krzyku? Heim dogonił mnie z postami ;)
A pewnie zaraz mnie przegoni bo wyjeżdżam na dwa dni.

A teraz z innej beczki:
Kupiłem sobie właśnie koszulkę Metallicy :D
.
Heimdall
Bosman
Bosman

Właśnie mnie przegoniłeś postami, a jak napiszę tego posta to Cię dogonię :D

A ja sobie zamówiłem koszulkę Amon Amarth, w tym tygodniu powinna przyjść :)
...
Zablokowany