Ktoś wspomniał o nalewce? A piliście Miodziankę??? Mniam Po prostu pycha Z win preferuję białe i słodkie - ale tylko dobrej marki (wiem wybredny jestem ). Wódkę rzadko piję - jedynie na większych imprezach (ale zawsze staram się trzymać umiar, w końcu chodzi o dobrą zabawę, a nie o szybki zgon...) więc do tego nie przywiązuję dużej uwagi. Jeśli chodzi o piwa to najlepsze jest grzane z miodem, najlepiej Warka albo inne mocne i słodkie
Wszystko przemija w milczeniu, a milczenie spowija wszystko...
Taki ciekawy temat, a tak mocno zakurzony. Nie ma już nawet trolla o którym jest mowa w poprzednim poście. Co robiliście w długi weekend? Ja żeby się pochwalić byłem nad morzem z piękną dziewczynę
i juz piszesz nie na temat. w dlugi weekend? no np ja bylem w domu, a i z nudow do SZKOLY w piatek zajrzalem! pozatym szlajalem sie to tu, to tam-z nudow. a co z ta dziewczyna nad morzem robiles, AC?
W tym topicu nie można pisać nie na temat, bo jest on o wszystkim i o niczym i wystarczy przeczytać chociażby dwie pierwsze strony, żeby dowiedzieć się, że temat rozmowy co chwile się zmieniał.
ale niech ten chaos bedzie chaosem choc troszke uporzadkowany, ze tak zarzuce absurdem. jak niedawno AC zaczal rozmowe, to pociagnijmy ja chwilke, zeby cokolwiek sie dowiedziec a nie piszmy:
"czesc, bylem w sopocie
fajna kupilam bluzke
a ja lubie orzechy laskowe
a ja zgubilem parasolke"
nie piszmy tak od czapy co jednego posta. trzymajmy sie najluzniejszych ale jakichs regol. jak ktos nie ciagnie tematu to od razu dawaj nastepny ale jak jest w toku jakis to po co przeciagac ludzi na nastepny? bez sensu moim zdaniem.....to masakra jakas jest:D