Masz szczeście że ja na Xen'driku mieszkam a ty w Asgardzie...Hemidall pisze:Ja bym się na twim miejcu nie przyznawał Wink ...

Podejrzane by było, jakby jakis facet *nie chciał* mieć cycków jak kobieta ;)Force ray pisze:mody jestes mało wiesz o świecie... :D nie tylko transwestyci...facet nie chciałby mieć kobiecych cycków
Chodziło chyba o to, że faceci chcieliby mieć cycki na każde zawołanie (wiadomo o co chodzi) - mają bzika na tym punkcie.Heimdall pisze:Ja nie chcę. Czyżbym był nienormalny...Falka pisze:Podejrzane by było, jakby jakis facet *nie chciał* mieć cycków jak kobieta ;)
Chyba odchodzimy od temtu... Mam nadzieje ze BLACKs nie bedzie miał u was żadnych przywilejów... pamietajcie konkurs ma być honorowy (nie żebym coś podejrzewał ale lepiej dmuchać na równine Fellfrost). I jescze jedno niech to nie bedzie błagam konkurs Microsoft paint vs klimat. Klimat kluczem do sukcesu... Pora zacząć kampanie wyborczą...Pan Mekow słusznie pisze:Chodziło chyba o to, że faceci chcieliby mieć cycki na każde zawołanie (wiadomo o co chodzi) - mają bzika na tym punkcie.
juz kiedyś słyszałem, o czyms takim jak kalta BAZYLa (nie klata avatara BAZYLa) czy ktos wrzuci tu linka do tego poteżnego artefaktu jakim jest ta klata? Nie żeby coś, ja tam lubie elfki...Wolałbym mieć taką klatę jaką ma avatar BAZYLa Very Happy
Miałam nieszczęście widzieć klatę BAZia. Jego prawdziwą klatę... Uraz do końca życia :/ [Z zachwytu oczywiście - dop. BAZYL]Force ray pisze:juz kiedyś słyszałem, o czyms takim jak kalta BAZYLa (nie klata avatara BAZYLa) czy ktos wrzuci tu linka do tego poteżnego artefaktu jakim jest ta klata? Nie żeby coś, ja tam lubie elfki...